hahahahah aynen öyle kurtarıcı dogum günü fikri :))
degismez canım artık bu haftalarda netlesiyor zaten masallah gözün aydın :)
:) teşekkür ederim @elif190 bende tutmadı nub olsun ve her bakan erkek dedi bana ama kzıım oluyormuş :) ben doktor soyleyınce sok yasadım nedense o kadar endekslemiştimkı erkek olacagına :)
Ayyyyyy hadi gözün aydınnnnnnn saglıklaa insallah... :) bosuna yönlendirmiyorum sana herkesi hahahah :) benimkini bildiyse hiiiic süphem kalmadı yaa dr bile daha cokk kücük demisti hatırlıyorsun dimi 10+0 daydı
Ediyorum aşkım etsemde kivraniyorudum doğum sancisi gibi allhima binlerce sukur bugunlerimzde varmış çok çok mutluyum çok hafifledi öncelikle kıyaslanamaz şu anki ağrı ☺❤❤❤Ay süper ablam ama yine de dikkat et lütfen
maşallahNaber fıstıklar ben bugun daha iyim allhima bin sukur ağrılarım hafifledi deli gibi seviniyorum burayda yazmak istedim ❤❤❤☺☺☺
degısmez artık canım kocamann olmus masallah:):):) çok teşekkürler darısı başınıza o zaman . bende cok mutlu oldum 15 haftada başka doktora giderek öğrendim gayet emin bir şekilde söyledi değişmez herhalde
ablam sakın ayaga kalkmak yok yınede hafıfledı dıye lutfenEdiyorum aşkım etsemde kivraniyorudum doğum sancisi gibi allhima binlerce sukur bugunlerimzde varmış çok çok mutluyum çok hafifledi öncelikle kıyaslanamaz şu anki ağrı ☺❤❤❤
ay evet ya bende haftasonu aldım giyiyorum hamiş kotunu :) baya baya rahatmıs esorfman gıbı ama kalkınca dusuyor baya :) toparlamam gerekıyorcanım dar paca olanlar var strech hem onlar gercekten normal pantalon gıbı duruyor
Insalh canım benim cumartesi günden beri çektiğimi bir ben bilirim alhim kimseye yaşatmasın resmen doğum sancisi çektimmaşallahdenizmisra .. bununla geçsin inşallah.
alışverişe devam :))) o zaman yanı erkekte kordona benzetme olabılır de kızda ne değişecek dimi amadegısmez artık canım kocamann olmus masallah:):)
Yok yok bitanem yapiolar sağolsun kızlar eşim eşim burda olması iyi oldu şu zor günlerimizle geçerse gider insalh yurt dışında çalışıyor ya normaldeablam sakın ayaga kalkmak yok yınede hafıfledı dıye lutfen
Doğrudur ablam ne çekiyosun bilemem sadece iyi olmanı dilerimEdiyorum aşkım etsemde kivraniyorudum doğum sancisi gibi allhima binlerce sukur bugunlerimzde varmış çok çok mutluyum çok hafifledi öncelikle kıyaslanamaz şu anki ağrı ☺❤❤❤
ayyy kuzum sen azıcık bol almıssın sankı:):)ay evet ya bende haftasonu aldım giyiyorum hamiş kotunu :) baya baya rahatmıs esorfman gıbı ama kalkınca dusuyor baya :) toparlamam gerekıyor
yanııı canım :):)alışverişe devam :))) o zaman yanı erkekte kordona benzetme olabılır de kızda ne değişecek dimi ama
tamam ablacım benım:) paşa tam paşa ama ablam bak şimdiden kızları nasıl çalıştırıyor çoook cekecegın var senın coook :):)Yok yok bitanem yapiolar sağolsun kızlar eşim eşim burda olması iyi oldu şu zor günlerimizle geçerse gider insalh yurt dışında çalışıyor ya normalde
Allh ta gostermesin zaten birinize de benim çok ara vermem yaş kilo da var tabiki bunlar hep olumsuzluk kuzumDoğrudur ablam ne çekiyosun bilemem sadece iyi olmanı dilerim
Vallhi kusura bakmasın kızlarımi ezemez onun pipisini keserim ben merak etme :))tamam ablacım benım:) paşa tam paşa ama ablam bak şimdiden kızları nasıl çalıştırıyor çoook cekecegın var senın coook :):)
Vallhi kusura bakmasın kızlarımi ezemez onun pipisini keserim ben merak etme :))
aslında bedenimi aldım ama hamile kalıbı buyk herhalde ılk gıyıldıgı an ıyıydı sımdı dusuyor :) birde beli ayarlı olsa daha iyiymiş sanki sadece lıkralı kumas bendekı lcw aldımayyy kuzum sen azıcık bol almıssın sankı:):)
ayy ıns col guzel haberlerle gelırsın canım yaa :):)Bende burdayim yarin kontrolumuz var bakalim bizimki göstericek mi cinsiyeti egeli teyzesi erkek demisti bakalim tutacak mi.son halide bu minigin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?