aaaa canımmm çok sevindim yaa şaşırdım valla doktora deseydin ben bildim ben bildim dieKızlar ben öğretmenliği bırakıp nub uzmanligina başlamaya karar verdim çünkü doktor yanıldı ben bildim:
KIZIM OLUYOOOOORRR!!!başından beri biliyordum...
İnşallah değişmez canım gönlündeki oğlan sanırımaaaa canımmm çok sevindim yaa şaşırdım valla doktora deseydin ben bildim ben bildim diekızzz banada erkek dedi sende bana yorum yapmadın tühhh değişirmi ki
Annnaaaammm vay beee valla canim yaziyi okuyunca helal olsun dedim.. Hayirli ugurlu saglikli olsun kizcenKızlar ben öğretmenliği bırakıp nub uzmanligina başlamaya karar verdim çünkü doktor yanıldı ben bildim:
aaaa saka yapıyorsun canım supersın tek kelımeyle yaaaKızlar ben öğretmenliği bırakıp nub uzmanligina başlamaya karar verdim çünkü doktor yanıldı ben bildim:
her zaman beklerız canım:):) saglıklı gebelıkler:)teşekkürlerbelli olunca cinsiyet gelirim gene
hayırlısıyla hepiniz sağ salim kucağınıza alın bebişlerinizi inş
saol canımmm benım darısı tum calısan annıslere:):)hayırlı olsun canım..bence de sen bu işi yap para da alırsınyolunu bulursun ne gerek var çalış
oh oh iyi hadi gözün aydın tatlım:)
Annnaaaammm vay beee valla canim yaziyi okuyunca helal olsun dedim.. Hayirli ugurlu saglikli olsun kizcen
Sağolun kizlaraaaa saka yapıyorsun canım supersın tek kelımeyle yaaa
Saol yawrum seninde qözün aydın :)ohhh gozun aydın kusum cooook sevındım:):)
Ayy canım benim gözünaydın ya cok sevindim bir prenses daha qelıo desene ne qüzel :)Kızlar ben öğretmenliği bırakıp nub uzmanligina başlamaya karar verdim çünkü doktor yanıldı ben bildim:
Bak bu olur valla kiz aklina saglik kurtardin beniii.. Hic yorulmadan dogum gunu kutlamasi :)) tam istedigim gibi
nasılsınız cinsiyetleri öğrendiniz mi ? doktor bana kızın olacak dıye net soyledı 15.hafta dadeğişmez dimi ya birşeyler almaya başladım ben ctesı de yıne cıkacagız kısmetse alısverıse :))))
Kızlar ben öğretmenliği bırakıp nub uzmanligina başlamaya karar verdim çünkü doktor yanıldı ben bildim:
hadi gözün aysın.. yarın bende koyucam benim sıpanın fotosunu.. doktorun söyleyeceği yok sen söyle bari:)Kızlar ben öğretmenliği bırakıp nub uzmanligina başlamaya karar verdim çünkü doktor yanıldı ben bildim:
hadi gözün aysın.. yarın bende koyucam benim sıpanın fotosunu.. doktorun söyleyeceği yok sen söyle bari:)
ablammm benım cok sukur daha guzel gunlerımız olacak paşamızla beraber:):)Naber fıstıklar ben bugun daha iyim allhima bin sukur ağrılarım hafifledi deli gibi seviniyorum burayda yazmak istedim ❤❤❤☺☺☺
çok sevindim :)Naber fıstıklar ben bugun daha iyim allhima bin sukur ağrılarım hafifledi deli gibi seviniyorum burayda yazmak istedim ❤❤❤☺☺☺
yok canım ne kusuru ama ben girmediğim için kaçırmışım :)kuzumm yazdık aslında eskı topıc e ama gozden kacmıstır tabı hosgeldın:):) planlı bır sey degıldı kuzum ondandır kusurumuza bakma artık:):)
Ay süper ablam ama yine de dikkat et lütfenNaber fıstıklar ben bugun daha iyim allhima bin sukur ağrılarım hafifledi deli gibi seviniyorum burayda yazmak istedim ❤❤❤☺☺☺
:) çok teşekkürler darısı başınıza o zaman . bende cok mutlu oldum 15 haftada başka doktora giderek öğrendim gayet emin bir şekilde söyledi değişmez herhaldeaaaa hayırlı olsun kuzummmm prensesın cok sevındım valla :):) ogrenemeyenler varız hala tatlım benım beklıyoruz sabırla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?