2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kızlar ben öğretmenliği bırakıp nub uzmanligina başlamaya karar verdim çünkü doktor yanıldı ben bildim:

KIZIM OLUYOOOOORRR!!! başından beri biliyordum...
aaaa canımmm çok sevindim yaa şaşırdım valla doktora deseydin ben bildim ben bildim die kızzz banada erkek dedi sende bana yorum yapmadın tühhh değişirmi ki

aaaa canımmm çok sevindim yaa şaşırdım valla doktora deseydin ben bildim ben bildim die kızzz banada erkek dedi sende bana yorum yapmadın tühhh değişirmi ki
İnşallah değişmez canım gönlündeki oğlan sanırım ben hala diyorum acaba değişir mi.. geçen gittiğimde 3 açıdan bakıp pipisi de burda falan bile demişti. Şimdi de o kilitorismis şekillenmis dedi . Bebisimiz kız dedi hatta girişimi de bilgisayara kız diye yaptı benimki değişmez artık heralde. :))

Bak bu olur valla kiz aklina saglik kurtardin beniii.. Hic yorulmadan dogum gunu kutlamasi :)) tam istedigim gibi

hahahahah aynen öyle kurtarıcı dogum günü fikri :))

degismez canım artık bu haftalarda netlesiyor zaten masallah gözün aydın :)

Kızlar ben öğretmenliği bırakıp nub uzmanligina başlamaya karar verdim çünkü doktor yanıldı ben bildim:

Ayyyyyy hadi gözün aydınnnnnnn saglıklaa insallah... :) bosuna yönlendirmiyorum sana herkesi hahahah :) benimkini bildiyse hiiiic süphem kalmadı yaa dr bile daha cokk kücük demisti hatırlıyorsun dimi 10+0 daydı

hadi gözün aysın.. yarın bende koyucam benim sıpanın fotosunu.. doktorun söyleyeceği yok sen söyle bari:)

aaaa hayırlı olsun kuzummmm prensesın cok sevındım valla :):) ogrenemeyenler varız hala tatlım benım beklıyoruz sabırla:)
:) çok teşekkürler darısı başınıza o zaman . bende cok mutlu oldum 15 haftada başka doktora giderek öğrendim gayet emin bir şekilde söyledi değişmez herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…