• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

aslında bedenimi aldım ama hamile kalıbı buyk herhalde ılk gıyıldıgı an ıyıydı sımdı dusuyor :) birde beli ayarlı olsa daha iyiymiş sanki sadece lıkralı kumas bendekı lcw aldım
anladım canım azıcıcık ıdare et yakında dusmeyecek zaten :p:D:D

Buda benim son halim :)

Eklentiler

• IMG_20150916_190100.jpg
    IMG_20150916_190100.jpg
    116,4 KB · Görüntüleme: 156
birde kilo alımlarınız nasıl ben gitgide alıyorum ya halbukı ek yedıgım hıcbırsey yok :(

canım artık normal yaa ben totalde 3.5 kılo aldım ama işin kotusu yüzüme aldım:):)
:) bende 4 sanırım ama kabızlık cok yasıyorum ben 2-3 günde bır olunca ısın rngı kıloya donusuyor tabı :) doktorda su ve lıflı beslen dedı hiç içmeyen ben 2 lt yakın ıcıyorum daha ne yapım

:) bende 4 sanırım ama kabızlık cok yasıyorum ben 2-3 günde bır olunca ısın rngı kıloya donusuyor tabı :) doktorda su ve lıflı beslen dedı hiç içmeyen ben 2 lt yakın ıcıyorum daha ne yapım
bende oyle bır sorun yok canım yaa ama ben normalde de cok su ıcerdım sımdı 3 lt yı cok rahat goruyorum

Benimde siskinliklerim artık gecti kızlar, göbegimin masallahı var önden önden :KK70: sonraa kilo aldım 3-3.5 kg civarında popom baldırım yayıldı iyice kız anneyi yaygınlastırırmıs derler :KK70::KK70: birde cirkinlestim burnum sanki armutu yüzüme koymussun gibi hahahahaa

Benimde siskinliklerim artık gecti kızlar, göbegimin masallahı var önden önden :KK70: sonraa kilo aldım 3-3.5 kg civarında popom baldırım yayıldı iyice kız anneyi yaygınlastırırmıs derler :KK70::KK70: birde cirkinlestim burnum sanki armutu yüzüme koymussun gibi hahahahaa
Allahımmmm duyanda inanacak yaa armut burun :p:D:D

aslında bedenimi aldım ama hamile kalıbı buyk herhalde ılk gıyıldıgı an ıyıydı sımdı dusuyor :) birde beli ayarlı olsa daha iyiymiş sanki sadece lıkralı kumas bendekı lcw aldım
sanırım aynı pantolondan almışız, 36 beden aldığım halde belden düşüyor. O kısım bende kilo alsam da genişlemez çünkü göbeğim hep yukarı çıkıyor. belden lastikli olsa iyiymiş aslında.

Back