- 13 Şubat 2013
- 605
- 473
- 53
Hakszmiyim ama benim annem onlar sonradan gelecek bize mum tuturacak He yok öyle bir dünya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakszmiyim ama benim annem onlar sonradan gelecek bize mum tuturacak He yok öyle bir dünya
anladım canım azıcıcık ıdare et yakında dusmeyecek zatenaslında bedenimi aldım ama hamile kalıbı buyk herhalde ılk gıyıldıgı an ıyıydı sımdı dusuyor :) birde beli ayarlı olsa daha iyiymiş sanki sadece lıkralı kumas bendekı lcw aldım
valla haklısın ablacım koru kolla kızlarınız bu sımarık karsısında :):) ama kıyamam yaa yerım ben onu ablamm:)Hakszmiyim ama benim annem onlar sonradan gelecek bize mum tuturacak He yok öyle bir dünya
seninki de çıkmıs demekkı benım gobek anormal degıl herkez erken cıkmıs dıyorBuda benim son halim :)
masallah canım gostermıs kendını ıyıce bebıs:):)Buda benim son halim :)
düşmez herhalde aman totom büyümesinde göbekten tutsun pantolonuanladım canım azıcıcık ıdare et yakında dusmeyecek zaten
canım artık normal yaa ben totalde 3.5 kılo aldım ama işin kotusu yüzüme aldım:):)birde kilo alımlarınız nasıl ben gitgide alıyorum ya halbukı ek yedıgım hıcbırsey yok
:) bende 4 sanırım ama kabızlık cok yasıyorum ben 2-3 günde bır olunca ısın rngı kıloya donusuyor tabı :) doktorda su ve lıflı beslen dedı hiç içmeyen ben 2 lt yakın ıcıyorum daha ne yapımcanım artık normal yaa ben totalde 3.5 kılo aldım ama işin kotusu yüzüme aldım:):)
Bende seni yerim miniginde sever ❤❤❤valla haklısın ablacım koru kolla kızlarınız bu sımarık karsısında :):) ama kıyamam yaa yerım ben onu ablamm:)
maşallah cnm büyümüş bebiş.Benim de karnım çıktı ya ama bebek değil hepsi herhalde gaz şişkinlik karışık kilo almadım hiç 1 kilo verdim hatta..Buda benim son halim :)
Insallah canim benim direk buraya yazacaz haberleriayy ıns col guzel haberlerle gelırsın canım yaa :):)
bende oyle bır sorun yok canım yaa ama ben normalde de cok su ıcerdım sımdı 3 lt yı cok rahat goruyorum:) bende 4 sanırım ama kabızlık cok yasıyorum ben 2-3 günde bır olunca ısın rngı kıloya donusuyor tabı :) doktorda su ve lıflı beslen dedı hiç içmeyen ben 2 lt yakın ıcıyorum daha ne yapım
Tam 16 haftalıkmı canım baya belli oluo göbeqin maşallah :)Buda benim son halim :)
valla beklıyoruz canım :) bır bır arkadasın kontrolu vardı gez yazdı dıye paraladık valla merak edıyoruz cıdden:)Insallah canim benim direk buraya yazacaz haberleri
Allahımmmm duyanda inanacak yaa armut burunBenimde siskinliklerim artık gecti kızlar, göbegimin masallahı var önden önden sonraa kilo aldım 3-3.5 kg civarında popom baldırım yayıldı iyice kız anneyi yaygınlastırırmıs derler birde cirkinlestim burnum sanki armutu yüzüme koymussun gibi hahahahaa
sanırım aynı pantolondan almışız, 36 beden aldığım halde belden düşüyor. O kısım bende kilo alsam da genişlemez çünkü göbeğim hep yukarı çıkıyor. belden lastikli olsa iyiymiş aslında.aslında bedenimi aldım ama hamile kalıbı buyk herhalde ılk gıyıldıgı an ıyıydı sımdı dusuyor :) birde beli ayarlı olsa daha iyiymiş sanki sadece lıkralı kumas bendekı lcw aldım