• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

valla sabahları cok oluyor bırde aksamları oglenı ofısde azcıkda olsa rahat gecırmıs oluyorum acentede kazık attı bana bır suru yukleme cıktı basıma ektra stres oldum valla ya
ayyy canım benım yaa Allah kolaylık versın):):)

Kızlar ben öğretmenliği bırakıp nub uzmanligina başlamaya karar verdim çünkü doktor yanıldı ben bildim:

KIZIM OLUYOOOOORRR!!! :KK70: başından beri biliyordum...

ve terzi kendi söküğünü dikti :KK70:milli eğitimde harcanıyorsun canım sen :KK39: hayırlı olsun bu arada kız istiyordun yanlış hatırlamıyorsam :KK39:

Kızlar ben öğretmenliği bırakıp nub uzmanligina başlamaya karar verdim çünkü doktor yanıldı ben bildim:

Aaa süper hayırlı olsun :) ben daha önce sordum ama sana mı sordum hayırlayamadım benimkinin eski fotosuna da baksana canım. Doktor erkek dedi ama nub uzmanı ne der acaba?
image.jpg

kuzum yaa bol bol meyve falan ye gucsuz kalıyorsun demekkı tatlım benım
yemeye çalışıyorum canım da işyerinde olunca öyle pek yiyemiyorum bir elma yada armut azcık üzüm getiriyorum akşam da yemiyorum meyve ancak yatıyorum..

Aaa süper hayırlı olsun :) ben daha önce sordum ama sana mı sordum hayırlayamadım benimkinin eski fotosuna da baksana canım. Doktor erkek dedi ama nub uzmanı ne der acaba? Eki Görüntüle 1634380
hayırlı olsun canım..bence de sen bu işi yap para da alırsın:KK66: yolunu bulursun ne gerek var çalış
annıslerrrr cok guzel haber aldım:KK70::KK70: bılıyorsunuz ozel sırkette calısıyorum ben amaaaa tatılı verdıler bıze de:):):):KK46::KK46::KK31::KK31::rolleyes::rolleyes:
oh oh iyi hadi gözün aydın tatlım:)

ve terzi kendi söküğünü dikti :KK70:milli eğitimde harcanıyorsun canım sen :KK39: hayırlı olsun bu arada kız istiyordun yanlış hatırlamıyorsam :KK39:
Sağolun kizlar::)) benim ilk bebisim ama basindan beri kız istiyorduk vallahi. Allah gönlümuze göre verdi... sağolun kizlar:))
Hata yoktur inşallah alışverişe başlamak için sabırsızlanıyorum:D
Aaa süper hayırlı olsun :) ben daha önce sordum ama sana mı sordum hayırlayamadım benimkinin eski fotosuna da baksana canım. Doktor erkek dedi ama nub uzmanı ne der acaba? Eki Görüntüle 1634380

Bence de erkek.

hadi cnm gözün aydın..az önce başka arkadaşa yorum yapmışım sen diye:) bence de sen nub uzmanı ol gitsin;)

Sağolun kizlar::)) benim ilk bebisim ama basindan beri kız istiyorduk vallahi. Allah gönlümuze göre verdi... sağolun kizlar:))
Hata yoktur inşallah alışverişe başlamak için sabırsızlanıyorum:KK70:

Bence de erkek.

başla başla durduğun hata doktor da onaylamış nasıl olsa gerçi kim kimi onayladı o meçhul :KK70:ben bi öğreneyim hemen soluğu bebek mağazalarında alacam :21:

Back