2016 Mart Anneleri Goygoy :)

aslında bedenimi aldım ama hamile kalıbı buyk herhalde ılk gıyıldıgı an ıyıydı sımdı dusuyor :) birde beli ayarlı olsa daha iyiymiş sanki sadece lıkralı kumas bendekı lcw aldım
anladım canım azıcıcık ıdare et yakında dusmeyecek zaten

birde kilo alımlarınız nasıl ben gitgide alıyorum ya halbukı ek yedıgım hıcbırsey yok

canım artık normal yaa ben totalde 3.5 kılo aldım ama işin kotusu yüzüme aldım:):)
:) bende 4 sanırım ama kabızlık cok yasıyorum ben 2-3 günde bır olunca ısın rngı kıloya donusuyor tabı :) doktorda su ve lıflı beslen dedı hiç içmeyen ben 2 lt yakın ıcıyorum daha ne yapım

bende oyle bır sorun yok canım yaa ama ben normalde de cok su ıcerdım sımdı 3 lt yı cok rahat goruyorum

Benimde siskinliklerim artık gecti kızlar, göbegimin masallahı var önden önden sonraa kilo aldım 3-3.5 kg civarında popom baldırım yayıldı iyice kız anneyi yaygınlastırırmıs derler birde cirkinlestim burnum sanki armutu yüzüme koymussun gibi hahahahaa

Allahımmmm duyanda inanacak yaa armut burun

aslında bedenimi aldım ama hamile kalıbı buyk herhalde ılk gıyıldıgı an ıyıydı sımdı dusuyor :) birde beli ayarlı olsa daha iyiymiş sanki sadece lıkralı kumas bendekı lcw aldım
sanırım aynı pantolondan almışız, 36 beden aldığım halde belden düşüyor. O kısım bende kilo alsam da genişlemez çünkü göbeğim hep yukarı çıkıyor. belden lastikli olsa iyiymiş aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…