• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

:KK48::KK48:
Benimde siskinliklerim artık gecti kızlar, göbegimin masallahı var önden önden :KK70: sonraa kilo aldım 3-3.5 kg civarında popom baldırım yayıldı iyice kız anneyi yaygınlastırırmıs derler :KK70::KK70: birde cirkinlestim burnum sanki armutu yüzüme koymussun gibi hahahahaa
Burun deyince sanki daha önce qörmemişim qibi hemen burnuma baktım :KK48: ama bi fark qöremedim göbeqim var kalçam büyüdü 4 kilo aldım off off :):KK51:

sanırım aynı pantolondan almışız, 36 beden aldığım halde belden düşüyor. O kısım bende kilo alsam da genişlemez çünkü göbeğim hep yukarı çıkıyor. belden lastikli olsa iyiymiş aslında.
canım pantolon nasıl bılmıyorum ama sız lastık takamaz mısınız? moon2887 moon2887

Burun deyince sanki daha önce qörmemişim qibi hemen burnuma baktım :KK48: ama bi fark qöremedim göbeqim var kalçam büyüdü 4 kilo aldım off off :):KK51:

hahahah benimde yüzümün degismedigimi söylüyorlarda insan kendini bilir cirkinlestim ben ne sac yakısıyo ne makyaj :KK48: benimde popomun masallahhı var

ben tayt denedim ve almadım :KK70:

ben denemedim direk aldım sonrada gördüm taytı :KK70::KK70:

heee tayt yemek yıyor dımı devamlı :KK70:

ben yemedim bebek yedii
:KK70::KK48:

hahahah benimde yüzümün degismedigimi söylüyorlarda insan kendini bilir cirkinlestim ben ne sac yakısıyo ne makyaj :KK48: benimde popomun masallahhı var

ben denemedim direk aldım sonrada gördüm taytı :KK70::KK70:

ben yemedim bebek yedii
:KK70::KK48:
taytı bıle yedın dımıı dogru soyle :p:D:D:D

Gogusler ne alemde kizlar ben cok zayifim ama gogusler aldi basini gidiyo 90 takiyorum simdiden bebek kafasi kadar oldular yavrum emerken bogulacak diye tirsiyorum simdiden o_O

Back