Burda aramizda iki hafta olan arkadaslar var tig gibi ben boyle dolasiyorum hele gogusler aldi basini gidiyoseninki de çıkmıs demekkı benım gobek anormal degıl herkez erken cıkmıs dıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda aramizda iki hafta olan arkadaslar var tig gibi ben boyle dolasiyorum hele gogusler aldi basini gidiyoseninki de çıkmıs demekkı benım gobek anormal degıl herkez erken cıkmıs dıyor
Burun deyince sanki daha önce qörmemişim qibi hemen burnuma baktım ama bi fark qöremedim göbeqim var kalçam büyüdü 4 kilo aldım off off :)Benimde siskinliklerim artık gecti kızlar, göbegimin masallahı var önden önden sonraa kilo aldım 3-3.5 kg civarında popom baldırım yayıldı iyice kız anneyi yaygınlastırırmıs derler birde cirkinlestim burnum sanki armutu yüzüme koymussun gibi hahahahaa
ben tayt denedim ve almadımBirde lcwden hamile taytı aldım o beni dahada siskolastırdı
Yatarken bebisi yukarda yakalarsam yine cekip gosterecem benim minik armut gibi yukari firliyo duz yatinca :)masallah canım gostermıs kendını ıyıce bebıs:):)
canım pantolon nasıl bılmıyorum ama sız lastık takamaz mısınız? moon2887sanırım aynı pantolondan almışız, 36 beden aldığım halde belden düşüyor. O kısım bende kilo alsam da genişlemez çünkü göbeğim hep yukarı çıkıyor. belden lastikli olsa iyiymiş aslında.
Allahımmmm duyanda inanacak yaa armut burun
heee tayt yemek yıyor dımı devamlıBirde lcwden hamile taytı aldım o beni dahada siskolastırdı
3 kilo aldim canim ben yarin tekrar tartilcaz bayadir tartilmiyorum bakalim son halimiz ne olacakmaşallah cnm büyümüş bebiş.Benim de karnım çıktı ya ama bebek değil hepsi herhalde gaz şişkinlik karışık kilo almadım hiç 1 kilo verdim hatta..
hadı canımm yaaa super bende daha tık yok merak edıyorum :):):)Yatarken bebisi yukarda yakalarsam yine cekip gosterecem benim minik armut gibi yukari firliyo duz yatinca :)
3gun sonra dolduruyoruz 16yi suan 15+3 canimTam 16 haftalıkmı canım baya belli oluo göbeqin maşallah :)
Burun deyince sanki daha önce qörmemişim qibi hemen burnuma baktım ama bi fark qöremedim göbeqim var kalçam büyüdü 4 kilo aldım off off :)
ben tayt denedim ve almadım
heee tayt yemek yıyor dımı devamlı
heee tayt yemek yıyor dımı devamlı
Paralamak yok randevu yarin 3de cepte internet yok 5-6 gibi haberler sizinle olur hic merak etmeyin :))valla beklıyoruz canım :) bır bır arkadasın kontrolu vardı gez yazdı dıye paraladık valla merak edıyoruz cıdden:)
O kadr cok cikiyoki bazen esim korkuyo duz yatma bebek yerinden oynayacak bisey olacak ona diye :))hadı canımm yaaa super bende daha tık yok merak edıyorum :):):)
Anladım canım maşallah3gun sonra dolduruyoruz 16yi suan 15+3 canim
Hiç gülüşüm yoktu sesle güldüm kızlar
taytı bıle yedın dımıı dogru soylehahahah benimde yüzümün degismedigimi söylüyorlarda insan kendini bilir cirkinlestim ben ne sac yakısıyo ne makyaj benimde popomun masallahhı var
ben denemedim direk aldım sonrada gördüm taytı
ben yemedim bebek yedii
neşemiz bol olsun ablammm:):)Hiç gülüşüm yoktu sesle güldüm kızlar
amaaaa bakkk 6 dan sonraya kalırsaannn dermısım:):) saka tabıkı canım sen guzel haberler al yavrusunu gor uygun oldugunda yazarsın bıze de:)Paralamak yok randevu yarin 3de cepte internet yok 5-6 gibi haberler sizinle olur hic merak etmeyin :))