• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kızlar ben öğretmenliği bırakıp nub uzmanligina başlamaya karar verdim çünkü doktor yanıldı ben bildim:

KIZIM OLUYOOOOORRR!!! :KK70: başından beri biliyordum...
aaaa canımmm çok sevindim yaa şaşırdım valla doktora deseydin ben bildim ben bildim die :D kızzz banada erkek dedi sende bana yorum yapmadın tühhh değişirmi ki :(

aaaa canımmm çok sevindim yaa şaşırdım valla doktora deseydin ben bildim ben bildim die :KK70: kızzz banada erkek dedi sende bana yorum yapmadın tühhh değişirmi ki :KK43:
İnşallah değişmez canım gönlündeki oğlan sanırım :D ben hala diyorum acaba değişir mi.. geçen gittiğimde 3 açıdan bakıp pipisi de burda falan bile demişti. Şimdi de o kilitorismis şekillenmis dedi . Bebisimiz kız dedi hatta girişimi de bilgisayara kız diye yaptı benimki değişmez artık heralde. :))

Bak bu olur valla kiz aklina saglik kurtardin beniii.. Hic yorulmadan dogum gunu kutlamasi :)) tam istedigim gibi

hahahahah aynen öyle kurtarıcı dogum günü fikri :))

nasılsınız cinsiyetleri öğrendiniz mi ? doktor bana kızın olacak dıye net soyledı 15.hafta da :KK200::nazar: değişmez dimi ya birşeyler almaya başladım ben ctesı de yıne cıkacagız kısmetse alısverıse :))))

degismez canım artık bu haftalarda netlesiyor zaten masallah gözün aydın :)

Kızlar ben öğretmenliği bırakıp nub uzmanligina başlamaya karar verdim çünkü doktor yanıldı ben bildim:

Ayyyyyy hadi gözün aydınnnnnnn saglıklaa insallah... :) bosuna yönlendirmiyorum sana herkesi hahahah :) benimkini bildiyse hiiiic süphem kalmadı yaa dr bile daha cokk kücük demisti hatırlıyorsun dimi 10+0 daydı

hadi gözün aysın.. yarın bende koyucam benim sıpanın fotosunu.. doktorun söyleyeceği yok sen söyle bari:)

aaaa hayırlı olsun kuzummmm prensesın cok sevındım valla :):) ogrenemeyenler varız hala tatlım benım beklıyoruz sabırla:)
:) çok teşekkürler darısı başınıza o zaman . bende cok mutlu oldum 15 haftada başka doktora giderek öğrendim gayet emin bir şekilde söyledi değişmez herhalde

Back