ayyy canım benım yaa Allah kolaylık versın):):)valla sabahları cok oluyor bırde aksamları oglenı ofısde azcıkda olsa rahat gecırmıs oluyorum acentede kazık attı bana bır suru yukleme cıktı basıma ektra stres oldum valla ya
selamm kızlar
ben sizin topiğe arada girip bakıyordum üst devrelerim ne yapıyor diye ve cinsiyet yorumlarınızı da biliyorum
benim bebiş küçük ama bişey belli mi bakar mısınız
http://imageshack.com/a/img537/4414/rLsBbG.jpg
Canim ben başını poposunu bile anlayamadım açıkçası. . Daha net fotosu olsaydı keske..
ayyy canım benım yaa Allah kolaylık versın):):)
Kızlar ben öğretmenliği bırakıp nub uzmanligina başlamaya karar verdim çünkü doktor yanıldı ben bildim:
KIZIM OLUYOOOOORRR!!!başından beri biliyordum...
yaaa bakarken çok netti çıktı böyle olduCanim ben başını poposunu bile anlayamadım açıkçası. . Daha net fotosu olsaydı keske..
Kızlar ben öğretmenliği bırakıp nub uzmanligina başlamaya karar verdim çünkü doktor yanıldı ben bildim:
Kıza benzetim ben canm :)tatam tatam tatam kutumdan ne çıkacak bakalım heyecan dorukta
Aaa süper hayırlı olsun :) ben daha önce sordum ama sana mı sordum hayırlayamadım benimkinin eski fotosuna da baksana canım. Doktor erkek dedi ama nub uzmanı ne der acaba?Kızlar ben öğretmenliği bırakıp nub uzmanligina başlamaya karar verdim çünkü doktor yanıldı ben bildim:
teşekkürlerKıza benzetim ben canm :)
yemeye çalışıyorum canım da işyerinde olunca öyle pek yiyemiyorum bir elma yada armut azcık üzüm getiriyorum akşam da yemiyorum meyve ancak yatıyorum..kuzum yaa bol bol meyve falan ye gucsuz kalıyorsun demekkı tatlım benım
hayırlı olsun canım..bence de sen bu işi yap para da alırsınAaa süper hayırlı olsun :) ben daha önce sordum ama sana mı sordum hayırlayamadım benimkinin eski fotosuna da baksana canım. Doktor erkek dedi ama nub uzmanı ne der acaba? Eki Görüntüle 1634380
oh oh iyi hadi gözün aydın tatlım:)annıslerrrr cok guzel haber aldımbılıyorsunuz ozel sırkette calısıyorum ben amaaaa tatılı verdıler bıze de:):):)
Amin canm teşekür edrimteşekkürlerbelli olunca cinsiyet gelirim gene
hayırlısıyla hepiniz sağ salim kucağınıza alın bebişlerinizi inş
Sağolun kizlar::)) benim ilk bebisim ama basindan beri kız istiyorduk vallahi. Allah gönlümuze göre verdi... sağolun kizlar:))ve terzi kendi söküğünü diktimilli eğitimde harcanıyorsun canım sen hayırlı olsun bu arada kız istiyordun yanlış hatırlamıyorsam
Aaa süper hayırlı olsun :) ben daha önce sordum ama sana mı sordum hayırlayamadım benimkinin eski fotosuna da baksana canım. Doktor erkek dedi ama nub uzmanı ne der acaba? Eki Görüntüle 1634380
Gözün aydın cnm sağlıkla kucağına Alırsın inşallah.Kızlar ben öğretmenliği bırakıp nub uzmanligina başlamaya karar verdim çünkü doktor yanıldı ben bildim:
Aminn teşekkür ederim canim:))Gözün aydın cnm sağlıkla kucağına Alırsın inşallah.
hadi cnm gözün aydın..az önce başka arkadaşa yorum yapmışım sen diye:) bence de sen nub uzmanı ol gitsinKızlar ben öğretmenliği bırakıp nub uzmanligina başlamaya karar verdim çünkü doktor yanıldı ben bildim:
Sağolun kizlar::)) benim ilk bebisim ama basindan beri kız istiyorduk vallahi. Allah gönlümuze göre verdi... sağolun kizlar:))
Hata yoktur inşallah alışverişe başlamak için sabırsızlanıyorum
Bence de erkek.
Gözün aydin canm allh gönlüne göre verdi hayırlısi olsun insallhAminn teşekkür ederim canim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?