• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

aaa rüya diyince aklıma geldi kızlar bende garip garip rüyalar gördüm sarı bi tane erkek çocuğu benimmiş :KK48: seviyorum filan bana teyze diyo ay nasıl üzülüyorum rüyamda bir görseniz kahroldum :KK48:
gunaydın basımızın tacı :):)
ahh canım yerim seni :KK15::KK19:

aaa rüya diyince aklıma geldi kızlar bende garip garip rüyalar gördüm sarı bi tane erkek çocuğu benimmiş :KK48: seviyorum filan bana teyze diyo ay nasıl üzülüyorum rüyamda bir görseniz kahroldum :KK48:

ahh canım yerim seni :KK15::KK19:
hayırlara cıksın canım benımdır o benım ondan sana teyze dıyordur :p:D:D sarı yesıl gozlu dugme burun bır erkek cocugu sıparıs verdım de bır kac aya gelecek ınsallah :p:D:D:D

benim oğlumda çok güzel olmuştu cildim. ama bu sefer tarla gibi heryerinden sivilceler fışkırdı resmen. çok fazla çerez filanda yemiyorum.. taze ergen gibi dolaşıyorum

hayırlara cıksın canım benımdır o benım ondan sana teyze dıyordur :p:KK70::KK70: sarı yesıl gozlu dugme burun bır erkek cocugu sıparıs verdım de bır kac aya gelecek ınsallah :p:KK70::KK70::KK70:
hahahaha :KK70: olabilir kuzum ben niye bunu düşünemedim :KK70::KK70:

benim oğlumda çok güzel olmuştu cildim. ama bu sefer tarla gibi heryerinden sivilceler fışkırdı resmen. çok fazla çerez filanda yemiyorum.. taze ergen gibi dolaşıyorum
ayyyy canım yoksaaaa benımkı mı erkek kııı :):):)

Canım bncede cık al bn aldım bikac tane ohh misss cok rahatt hmde altımda bsy yokmş gbi öyleveagat ki kndnii sıkmaya degmez all hemen al bugün:KK66::):)
nerden aldınız kuşum bende alcam ama belleri çok bütük duruyor sanki düşcek gibi

kızlar selam nasılsınız ben bir hafta girmedim sizide grupta göremedim :) buraya kaymıssınız bir haber vereydiniz :)))))

annıslerrrr cok guzel haber aldım:KK70::KK70: bılıyorsunuz ozel sırkette calısıyorum ben amaaaa tatılı verdıler bıze de:):):):KK46::KK46::KK31::KK31::rolleyes::rolleyes:
süper bi haber buuuu çok sevindim senin adına canım keyfini çıkar tatilin :)
da ıste ıstedıgım yerın ıadesı yok aynısı gelmezse ne yapıcam onu bılmıyorum ::KK70::KK70::KK70:
artık napcan kader kısmet alın yazısı dicen oturcan kuzum :KK70: önünüzdeki maçlara bakarsın sonra da :p:KK70::KK70::KK70:

süper bi haber buuuu çok sevindim senin adına canım keyfini çıkar tatilin :)

artık napcan kader kısmet alın yazısı dicen oturcan kuzum :KK70: önünüzdeki maçlara bakarsın sonra da :p:KK70::KK70::KK70:
ben hiç sevinmedin haksızlık bu yaaa bende hamileyim bende özel şirkette çalışıyorum hemde gurbetteyim ühhüüüüüü :( begri begri

nasılsınız cinsiyetleri öğrendiniz mi ? doktor bana kızın olacak dıye net soyledı 15.hafta da :KK200::nazar: değişmez dimi ya birşeyler almaya başladım ben ctesı de yıne cıkacagız kısmetse alısverıse :))))
valla bana da %90 erkek dedi doktorum bizde bi kaç bişi aldık canım 7 ekimde kesin dedi bakalım bekliyoruz bizde
ben hiç sevinmedin haksızlık bu yaaa bende hamileyim bende özel şirkette çalışıyorum hemde gurbetteyim ühhüüüüüü :KK43: begri begri
ayy canım kıyamam, benim eşimde çalışıyo ne yazık ki :( bende 2,5 günden birinde yarım gün nöbete gelcem çok büyük ihtimal daha acı haberi vermediler :KK48:yarın verirler kesin son dk

ayy ne guzel canım yaa ablanınkılerı kullanırsın hamıleken alınan seyler hep baskasına verılmelı bence

aynen ablamda hamılelıgınde benım kıslık tunıklerım hep boldur onları gıydı kabanlarım vardı annemın benım hep onları gıydı yavrum hıc yenı bısı pek almadı

annıslerrrr cok guzel haber aldım:KK70::KK70: bılıyorsunuz ozel sırkette calısıyorum ben amaaaa tatılı verdıler bıze de:):):):KK46::KK46::KK31::KK31::rolleyes::rolleyes:
Ayy canım cok sevndim bende tam onu dicektim bızede verdiler tatili yarında bi bitseydi :)

kızlar selam nasılsınız ben bir hafta girmedim sizide grupta göremedim :) buraya kaymıssınız bir haber vereydiniz :)))))
kuzumm yazdık aslında eskı topıc e ama gozden kacmıstır tabı hosgeldın:):) planlı bır sey degıldı kuzum ondandır kusurumuza bakma artık:):)

Back