2016 Mart Anneleri Goygoy :)

süper bi haber buuuu çok sevindim senin adına canım keyfini çıkar tatilin :)

artık napcan kader kısmet alın yazısı dicen oturcan kuzum önünüzdeki maçlara bakarsın sonra da
hııııc aklıma gelmemıstı sahane fıkır baktım begenmedım yok yaa bu olmadı dıyıp bır tane daha

aaaa çakal hiç söylemiyorda vayyyy vayyy vayyy bende özel şirketim yaa bana nie yok
sırket ver sırketcık var canımcım soyletme sımdı yanıııı ne oldu nee bahcelerı anlatırken ıyıdı dımıııııı

aaaa hayırlı olsun kuzummmm prensesın cok sevındım valla :):) ogrenemeyenler varız hala tatlım benım beklıyoruz sabırla:)

sırket ver sırketcık var canımcım soyletme sımdı yanıııı ne oldu nee bahcelerı anlatırken ıyıdı dımıııııı
hahahahah ohhh tazecik tazecik her gün yiyoruz mis mis şuan ne dağıttığımda malum hahahah bide olaydı süper şahaneydi ama napalım buna şükür arefe günü verdiler

his konusunda çuvallıyorum erkek hissediyorum kız çıkıyor bunda kız hissettim herhalde erkek çıkacak
artık büyük mü küçük mü bilemem

hahahahah ohhh tazecik tazecik her gün yiyoruz mis mis şuan ne dağıttığımda malum hahahah bide olaydı süper şahaneydi ama napalım buna şükür arefe günü verdiler
ha haaa devamlı senın elınden gecıyor da ucuppp gıdıyor ama cebıne gırmeıdkten sonra

ohhh super canım dınlenırsın bıraz kasılmaların gectı mı kuzum?

valla sabahları cok oluyor bırde aksamları oglenı ofısde azcıkda olsa rahat gecırmıs oluyorum acentede kazık attı bana bır suru yukleme cıktı basıma ektra stres oldum valla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…