- 21 Temmuz 2015
- 3.038
- 2.129
- 83
- 37
cukulata getırecem sıze alman cukulatasıaaaa öylemiiii duy @denissineb duyyy günler yaklaştı yaa kaçmış yine alamanyalara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cukulata getırecem sıze alman cukulatasıaaaa öylemiiii duy @denissineb duyyy günler yaklaştı yaa kaçmış yine alamanyalara
hııııc aklıma gelmemıstı sahane fıkır baktım begenmedım yok yaa bu olmadı dıyıp bır tane dahasüper bi haber buuuu çok sevindim senin adına canım keyfini çıkar tatilin :)
artık napcan kader kısmet alın yazısı dicen oturcan kuzum önünüzdeki maçlara bakarsın sonra da
sırket ver sırketcık var canımcım soyletme sımdı yanıııı ne oldu nee bahcelerı anlatırken ıyıdı dımııııııaaaa çakal hiç söylemiyorda vayyyy vayyy vayyy bende özel şirketim yaa bana nie yok
aaaa hayırlı olsun kuzummmm prensesın cok sevındım valla :):) ogrenemeyenler varız hala tatlım benım beklıyoruz sabırla:)nasılsınız cinsiyetleri öğrendiniz mi ? doktor bana kızın olacak dıye net soyledı 15.hafta da değişmez dimi ya birşeyler almaya başladım ben ctesı de yıne cıkacagız kısmetse alısverıse :))))
ohhh gozun aydın kusum cooook sevındım:):)Ayy canım cok sevndim bende tam onu dicektim bızede verdiler tatili yarında bi bitseydi :)
canım hemen ıkı ustadımıza ıletelım :):) @elif190 ve denizmisraselamm kızlar
ben sizin topiğe arada girip bakıyordum üst devrelerim ne yapıyor diye ve cinsiyet yorumlarınızı da biliyorum
benim bebiş küçük ama bişey belli mi bakar mısınız
http://imageshack.com/a/img537/4414/rLsBbG.jpg
tatam tatam tatam kutumdan ne çıkacak bakalım heyecan dorukta
ben hiç sevinmedin haksızlık bu yaaa bende hamileyim bende özel şirkette çalışıyorum hemde gurbetteyim ühhüüüüüü begri
hahahahah ohhh tazecik tazecik her gün yiyoruz mis mis şuan ne dağıttığımda malum hahahah bide olaydı süper şahaneydi ama napalım buna şükür arefe günü verdilersırket ver sırketcık var canımcım soyletme sımdı yanıııı ne oldu nee bahcelerı anlatırken ıyıdı dımıııııı
günaydın canımmm:):)Gunaydin kizlar..
sende vur ohh valla ohhh yatın bakalım ben çalışırım tabii ama bayramdan sonarki hafta bir süprizim var size siz çalışırken hahahahavalla ben ıslerımı toparlıyorum haftaya ıs kalmazsa yatıs yapcam
buyuk hıssedıyor musun :tatam tatam tatam kutumdan ne çıkacak bakalım heyecan dorukta
ohhh super canım dınlenırsın bıraz kasılmaların gectı mı kuzum?valla ben ıslerımı toparlıyorum haftaya ıs kalmazsa yatıs yapcam
ha haaa devamlı senın elınden gecıyor da ucuppp gıdıyor ama cebıne gırmeıdkten sonrahahahahah ohhh tazecik tazecik her gün yiyoruz mis mis şuan ne dağıttığımda malum hahahah bide olaydı süper şahaneydi ama napalım buna şükür arefe günü verdiler
ohhh super canım dınlenırsın bıraz kasılmaların gectı mı kuzum?
cıvcıv cıkacak kus cıkacak bakalım arkadaslar gelsınde yorum yaparlar:):)his konusunda çuvallıyorum erkek hissediyorum kız çıkıyor bunda kız hissettim herhalde erkek çıkacak
artık büyük mü küçük mü bilemem