5,30 canım, bu işleri yapan bi ben varım şu an ondan sıkıntılı geçti bugün neyse ki kaldı 2 günayyyyyy mesai saat kacta bitiyorrrr yok mu baskası yaaaaaa calısan anne olmakta zooorrrrr
5,30 canım, bu işleri yapan bi ben varım şu an ondan sıkıntılı geçti bugün neyse ki kaldı 2 gün
Tam karşısında bizimkentte otuyorum :) medicana ya da çok gittim. Doktorun kim? Belki benim doğum da orada olabilir bir ihtimal.Bende medicanaya gidiyorum. :)
sağol canım. yürüyüş pek yapmıyorum doktor istirahat etmemi istediği için ama bu hafta soracağım normale döneyim mi diye?River82 bol su tüket, yapabiliyorsan acık havada yürüyüs yap birde karnına masajla bagırsaklarını harekete gecir insallah gecer
hadiii az kalmıs biraz daha sabret ikizlerimizin anaaasıııısenkii icinde iki canavarla ugrasıyorsun anne televizyonu acc anne televizyonu ac hahahaah
sormaaaaa parti var içerdehadiii az kalmıs biraz daha sabret ikizlerimizin anaaasıııısenkii icinde iki canavarla ugrasıyorsun anne televizyonu acc anne televizyonu ac hahahaah
sormaaaaa parti var içerde
Tam karşısında bizimkentte otuyorum :) medicana ya da çok gittim. Doktorun kim? Belki benim doğum da orada olabilir bir ihtimal.
sağol canım. yürüyüş pek yapmıyorum doktor istirahat etmemi istediği için ama bu hafta soracağım normale döneyim mi diye?
bende şey hayal etim annaaeeeee sarelleeeeeeeeeeeeeehadiii az kalmıs biraz daha sabret ikizlerimizin anaaasıııısenkii icinde iki canavarla ugrasıyorsun anne televizyonu acc anne televizyonu ac hahahaah
Anladım canım normal o zaman..yürüyüş de pek yapamıyorum açıkcası ya..var canım malesef ara ara oluyor ama yuruyus ıyı gelıyor
ilerleyen zamanlarda anlayacağız İnşallah..hani böyle icinden incee birsey cekiyormussun gibi ama tam öylede degil balık desen balık gbide degşl böyle dalga gibi ama anlayamıyorum :)
ay senın ısın zor kusum mıllet bırıyle ugrasamıo sende ıkı dene benımde aklıma hep sen gelıyorsun o reklam cıkınca annee televızyonu ac dıyorya sende agzına bır falım alıp oturursun artık
ayy bütün reklamlarda bizim için yazılmış adetaaaaaaabende şey hayal etim annaaeeeee sarelleeeeeeeeeeeeee
evet ortak nokta ya emınonu yada mecıdıyekoy gıbı olur dımı kızlar anca yanı
ayy bütün reklamlarda bizim için yazılmış adetaaaaaaaartık bi falım mı keser sesleri yoksa beni tımarhaneyemi yollarlar bilemiciiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?