• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

River82 River82 bol su tüket, yapabiliyorsan acık havada yürüyüs yap birde karnına masajla bagırsaklarını harekete gecir insallah gecer

5,30 canım, bu işleri yapan bi ben varım şu an ondan sıkıntılı geçti bugün neyse ki kaldı 2 gün

hadiii az kalmıs biraz daha sabret ikizlerimizin anaaasıııı :KK70::KK70: senkii icinde iki canavarla ugrasıyorsun anne televizyonu acc anne televizyonu ac hahahaah:KK70::KK70::KK70:

bu arada ben de 2012 haziran anneleri grubundaydım ilkinde, malum sitede grubumuz var hala aktif. görüşen çok var, ben de görüşmüştüm birkaç kez. çok iyi oluyor gerçekten fikir alışverişi, yeni arkadaşlar..

sormaaaaa parti var içerde :KK76::KK76::KK70::KK70:

ay senın ısın zor kusum mıllet bırıyle ugrasamıo sende ıkı dene benımde aklıma hep sen gelıyorsun o reklam cıkınca annee televızyonu ac dıyorya sende agzına bır falım alıp oturursun artık:KK70::KK70::KK69::KK69:

Tam karşısında bizimkentte otuyorum :) medicana ya da çok gittim. Doktorun kim? Belki benim doğum da orada olabilir bir ihtimal.

Belirtmeyi unutmusum hep 'nereye gidiyorsun? -medicanaya' sohbetleri gectigi icin bir anda alıskanlıktan öyle yazmısım. Sizin oradaki Medicanada Işık Üstüner e gittim fakat sonra Medicana Bahçelievlerde Düzgün Korkmaz a basladım. İyi ki öyle yapmısım. Cok memnunum, cok güven veriyor Düzgün bey bana rahat hissediyorum kendimi. Nereye giderse bende peşindeyim artık :)

sağol canım. yürüyüş pek yapmıyorum doktor istirahat etmemi istediği için ama bu hafta soracağım normale döneyim mi diye?

Ahh insallah normale dönersin.. O halde masajla ve suyla kendini rahatlatmaya calıs.. Gercekten cok zor acil sifalar olsun..

ay senın ısın zor kusum mıllet bırıyle ugrasamıo sende ıkı dene benımde aklıma hep sen gelıyorsun o reklam cıkınca annee televızyonu ac dıyorya sende agzına bır falım alıp oturursun artık:KK70::KK70::KK69::KK69:

bende şey hayal etim annaaeeeee sarelleeeeeeeeeeeeee :KK70:
ayy bütün reklamlarda bizim için yazılmış adetaaaaaaa :KK70::KK70: artık bi falım mı keser sesleri yoksa beni tımarhaneyemi yollarlar bilemiciiiimm :KK70::KK70:

ayy bütün reklamlarda bizim için yazılmış adetaaaaaaa :KK70::KK70: artık bi falım mı keser sesleri yoksa beni tımarhaneyemi yollarlar bilemiciiiimm :KK70::KK70:

yok be kusum ıkızlerı veren allah cozumunude verır yanı bakarsın merak etme allah yardımcın olsun ne dıyım

Back