• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ay evet rahmetlı annem cok guzel yapardı ıcıne bıraz sarımsak koyuyordu harcına krıstal bufenınkı gıbı olurdu

Mekanı cennet olsun.. bende sarımsak koyarım köfteye bir diste olsa muhakkak koyarım cok güzel tatlandırıyor. aaa sen İstanbul dasın ne tarafta

kızlar ya sizde de bel ağrısı var mı ben oturuyorum diye mi oluyo acaba..aslında saat başı kalkıp tuvalete koşuyorum koridor da bir uzun git git bitmiyo da ;)

Mekanı cennet olsun.. bende sarımsak koyarım köfteye bir diste olsa muhakkak koyarım cok güzel tatlandırıyor. aaa sen İstanbul dasın ne tarafta

ben kartaldayım canım babamın ıs yerı pangaltı osmanbeydeydı krıstalden cok hamburger yerdım ama cocuklugumda guzeldı benım esım sarımsak sogan sevmıo yemekde ben robottan gecırıyorum gorurse yemıo

Pırasayı sendemi sevmiyorsun ben evdekileri kandiramiyorum herkes adını duyunca kaçıyor:)ben normalde de severim bu gebeliğim dede hep köklü sebzeylere aserdim E Ekyzdn03

ablam delı gıbı tatlı yıyordu bu mıdpoınt ın soslu etlerı falan hergun nerdeyse bırde tatlı bulamazsa bal tereyag ekmeklerı kızartıp annem hep mutfakda basıyordu onu napıyorsun dıe doktoru yasaklamısdı tatlıyı

oo yok ben öyle degilim mesela bugün bal yedim bir parca yeterki agzım tatlansın yaramaz cocuk gibi desene :KK70:

kızlar ya sizde de bel ağrısı var mı ben oturuyorum diye mi oluyo acaba..aslında saat başı kalkıp tuvalete koşuyorum koridor da bir uzun git git bitmiyo da :KK66:

oluyor canım özellikle gece yatarken baslayan bir sırt agrım var cok fenaaa cooooook

ben kartaldayım canım babamın ıs yerı pangaltı osmanbeydeydı krıstalden cok hamburger yerdım ama cocuklugumda guzeldı benım esım sarımsak sogan sevmıo yemekde ben robottan gecırıyorum gorurse yemıo

bende bahcesehirde iki ayrı uçtayız :) eski tatların hic biri kalmadı ki.. benide dayım götürürdü hep yerdik.. zaten sevmediklerini araya karıstırınca anlamıyorlar bile :) allahtan benimki sarımsak sogansız yemek yemez bende severim ama hamilelikle sogan salca yag kokusundan tiksindim bu ara :mad:

Bendee cok istiyorum en azından icimiz rahatlaarr hareketlerini hissedincede böyle hep icimde acaba mılar var :) arada birseyler hissediyorum ama bebek mi agrı mı onu iste bilmiyorum :)
aynen aynen ben de..arada seğirme gibi birşey oluyo ama çok nadir..dün oldu mesela birkaç defa o da sol tarafımda..ne olduğunu da çözemedim..

Kızlar 2 saattir yoğun gaz sancısı çekiyorum. Sanırım kabızlığım da tetikliyor. Bıçak saplanıyor sanki. Ne yapsam? Ikınmaya da korkuyorum kanamam olacak diye. Nasıl ağrılı bişey bu ya :(

aynen aynen ben de..arada seğirme gibi birşey oluyo ama çok nadir..dün oldu mesela birkaç defa o da sol tarafımda..ne olduğunu da çözemedim..

hani böyle icinden incee birsey cekiyormussun gibi ama tam öylede degil balık desen balık gbide degşl böyle dalga gibi ama anlayamıyorum :)

oo yok ben öyle degilim mesela bugün bal yedim bir parca yeterki agzım tatlansın yaramaz cocuk gibi desene :KK70:

oluyor canım özellikle gece yatarken baslayan bir sırt agrım var cok fenaaa cooooook

bende bahcesehirde iki ayrı uçtayız :) eski tatların hic biri kalmadı ki.. benide dayım götürürdü hep yerdik.. zaten sevmediklerini araya karıstırınca anlamıyorlar bile :) allahtan benimki sarımsak sogansız yemek yemez bende severim ama hamilelikle sogan salca yag kokusundan tiksindim bu ara :mad:

salcalı bırsey bende yıyemıyorum hamılelıkde cok dokunuyor bana bahcesehır tarafında cok tanıdık var benım valla arada gecıyorum oraya

kızlarr nasıl uykum geldı anlatamammmm bır adet turk kahvesı ıcsem super olucak ne dersın busraaaa :cool:

Back