• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Belirtmeyi unutmusum hep 'nereye gidiyorsun? -medicanaya' sohbetleri gectigi icin bir anda alıskanlıktan öyle yazmısım. Sizin oradaki Medicanada Işık Üstüner e gittim fakat sonra Medicana Bahçelievlerde Düzgün Korkmaz a basladım. İyi ki öyle yapmısım. Cok memnunum, cok güven veriyor Düzgün bey bana rahat hissediyorum kendimi. Nereye giderse bende peşindeyim artık :)

Ahh insallah normale dönersin.. O halde masajla ve suyla kendini rahatlatmaya calıs.. Gercekten cok zor acil sifalar olsun..
2 tanıdığım da Düzgün Bey 'de doğum yaptılar ve memnundular. Sağol, çok teşekkürler.

yok be kusum ıkızlerı veren allah cozumunude verır yanı bakarsın merak etme allah yardımcın olsun ne dıyım
Amin canım öyle tabi ya büyüyüp gidicekler Allahın izniyle :KK68:
Sarelle bitterrr ımmhhh bende yedigimi hayal ettim su an:KK70: harme harme
valla iki erkek geliyo ama bende tatlıya karşı hiç istek yok paso ekşi yiyom nasıl hakkı bunlar ayol :KK70:

valla iki erkek geliyo ama bende tatlıya karşı hiç istek yok paso ekşi yiyom nasıl hakkı bunlar ayol :KK70:

benım arkadasımda erkek dogurdu canım ama tatlı pek yemedı vucut eksıgını ıstıyor bence

Olur inşallah, ben haftaiçi çalışıyorum. haftasonu da oğlumla geçiyor genelde ama doğum izni zamanı olabilir tabi :)

Oluur o zamanda bulusuruz :)

Benimkideee kız bende heeeepppppp tatlı yiyom gördün müü baaak ayşeee de yamuk yaptı :)

benım arkadasımda erkek dogurdu canım ama tatlı pek yemedı vucut eksıgını ıstıyor bence

aaa ben tatlıyı oldum olası cooooooooooooooook severim halada tatlı istiyorum hahahahah hatta bir bayram esim o malum tatlı bayramda yapılan el acması olan hanii :)) onu önümden cekti yeter seker komasına gireceksin dye o kadar yaniiiiiiiiiiii

Ben

ben oğlumda hiç tatlı yemedim :) bunda da yemiyorum ki bu da erkek :) bu arada senin normal yolla mı ikiz oldu? İsim düşündün mü :)

Yaaaa çok yoğundum bugün hala mesaim bitmedi sırtım koptu resmen bide akşama misafirim var :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Back