2016 Mart Anneleri Goygoy :)

2 tanıdığım da Düzgün Bey 'de doğum yaptılar ve memnundular. Sağol, çok teşekkürler.

yok be kusum ıkızlerı veren allah cozumunude verır yanı bakarsın merak etme allah yardımcın olsun ne dıyım
Amin canım öyle tabi ya büyüyüp gidicekler Allahın izniyle
Sarelle bitterrr ımmhhh bende yedigimi hayal ettim su an harme
valla iki erkek geliyo ama bende tatlıya karşı hiç istek yok paso ekşi yiyom nasıl hakkı bunlar ayol

valla iki erkek geliyo ama bende tatlıya karşı hiç istek yok paso ekşi yiyom nasıl hakkı bunlar ayol

benım arkadasımda erkek dogurdu canım ama tatlı pek yemedı vucut eksıgını ıstıyor bence

Olur inşallah, ben haftaiçi çalışıyorum. haftasonu da oğlumla geçiyor genelde ama doğum izni zamanı olabilir tabi :)

Oluur o zamanda bulusuruz :)

Benimkideee kız bende heeeepppppp tatlı yiyom gördün müü baaak ayşeee de yamuk yaptı :)

benım arkadasımda erkek dogurdu canım ama tatlı pek yemedı vucut eksıgını ıstıyor bence

aaa ben tatlıyı oldum olası cooooooooooooooook severim halada tatlı istiyorum hahahahah hatta bir bayram esim o malum tatlı bayramda yapılan el acması olan hanii :)) onu önümden cekti yeter seker komasına gireceksin dye o kadar yaniiiiiiiiiiii

Ben

ben oğlumda hiç tatlı yemedim :) bunda da yemiyorum ki bu da erkek :) bu arada senin normal yolla mı ikiz oldu? İsim düşündün mü :)

Yaaaa çok yoğundum bugün hala mesaim bitmedi sırtım koptu resmen bide akşama misafirim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…