2 tanıdığım da Düzgün Bey 'de doğum yaptılar ve memnundular. Sağol, çok teşekkürler.Belirtmeyi unutmusum hep 'nereye gidiyorsun? -medicanaya' sohbetleri gectigi icin bir anda alıskanlıktan öyle yazmısım. Sizin oradaki Medicanada Işık Üstüner e gittim fakat sonra Medicana Bahçelievlerde Düzgün Korkmaz a basladım. İyi ki öyle yapmısım. Cok memnunum, cok güven veriyor Düzgün bey bana rahat hissediyorum kendimi. Nereye giderse bende peşindeyim artık :)
Ahh insallah normale dönersin.. O halde masajla ve suyla kendini rahatlatmaya calıs.. Gercekten cok zor acil sifalar olsun..
Olur inşallah, ben haftaiçi çalışıyorum. haftasonu da oğlumla geçiyor genelde ama doğum izni zamanı olabilir tabi :)
Tmmdr canım :)ayyyyyy mesai saat kacta bitiyorrrr yok mu baskası yaaaaaa calısan anne olmakta zooorrrrr
begri @denissineb te ankaradalar
Amin canım öyle tabi ya büyüyüp gidicekler Allahın izniyleyok be kusum ıkızlerı veren allah cozumunude verır yanı bakarsın merak etme allah yardımcın olsun ne dıyım
valla iki erkek geliyo ama bende tatlıya karşı hiç istek yok paso ekşi yiyom nasıl hakkı bunlar ayol
Ben Ankaradan canım hangi dr ye gidiyorsunKızDfn1903 bizde ankaradayız bizde qörüşelim kıskandım kızları biri daha vardı ankaradan ya kimdi kızlar?
Amin canım öyle tabi ya büyüyüp gidicekler Allahın izniyle
valla iki erkek geliyo ama bende tatlıya karşı hiç istek yok paso ekşi yiyom nasıl hakkı bunlar ayol
Buluşalım vala bana uyar :)
Olur inşallah, ben haftaiçi çalışıyorum. haftasonu da oğlumla geçiyor genelde ama doğum izni zamanı olabilir tabi :)
Amin canım öyle tabi ya büyüyüp gidicekler Allahın izniyle
benım arkadasımda erkek dogurdu canım ama tatlı pek yemedı vucut eksıgını ıstıyor bence
Aaa neqüzel canım ben zekai tahire qidiorum sen?Ben Ankaradan canım hangi dr ye gidiyorsun
Valla banada uyar konuşalım hep birlikte ayarlayalım :)Buluşalım vala bana uyar :)
ben oğlumda hiç tatlı yemedim :) bunda da yemiyorum ki bu da erkek :) bu arada senin normal yolla mı ikiz oldu? İsim düşündün mü :)Amin canım öyle tabi ya büyüyüp gidicekler Allahın izniyle
ben lina ya gidiyorumAaa neqüzel canım ben zekai tahire qidiorum sen?
ohh valla ayarlayın..Ben Bitlisdeyim buralardan kimsecikler olduğunu sanmıyorum yalnız kaldımValla banada uyar konuşalım hep birlikte ayarlayalım :)
Benim kuzenimde ole sabahlara kadar tatlı yerdi gece erinmeden kalkar tatlı yapar yerdi sonuç çok tatlı bir kızı oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?