Aaa yakınmısızz buralarda mı gidiyorsun doktoraa
aaaa taa kartaldan helal olsun vallahi ben 1 aydır evdeyim surdan markete zor gidiyorumbi geldiginde haber ver valla görüsürüz
kızlarr nasıl uykum geldı anlatamammmm bır adet turk kahvesı ıcsem super olucak ne dersın busraaaa
canımcım haklısın ama 200 mg diyor ya bir fincan türk kahvesi 60 mg o yüzden günde 1 kereden bir şey olmaz die düşünüyorum yada 2 güne 1 falanBusra ne der bilemem amaa baak;
. Kafein içeceklerle alındığında hızla vücuda geçmekte ve plasenta aracılığı ile bebeğe gitmektedir. Vücuda 200 mg kafein alındığında bebeğe kan gönderen plasentanın içindeki akım % 25 azalmakta ve kafein de bebeğe geçmektedir. Anne adaylarının göz ardı etmemesi gereken tehlike de burada başlamaktadır. Anne adayının sahip olduğu kafein yıkımını sağlayan metabolizma, bebek ve plasentasında bulunmamaktadır. Bu yüzden de yıkımı sağlanamayan kafein, bebekte daha yüksek düzeylerde bulunabilmektedir. Annenin metabolik özellikleri; bebeğe geçen kafein miktarını etkilemektedir, kafein metabolizması genetik ve çevresel faktörlerden(nikotin gibi) etkilenerek bireysel farklılıklar gösterebilmektedir. Kafeini hızlı bir şekilde metabolize ederek yıkan bir anne adayı ile geç metabolize eden bir anne adayı, aynı miktarda kafeini alsalar dahi, bebeklerine geçen kafein miktarı farklı olmaktadır.
Kafeinin her miligramı bebeğinizin kilosundan çalar
Kaynak: memorial.com.tr :)))
Aaa yakınmısızz buralarda mı gidiyorsun doktoraa
aaaa taa kartaldan helal olsun vallahi ben 1 aydır evdeyim surdan markete zor gidiyorumbi geldiginde haber ver valla görüsürüz
Beylikdüzü acıbademe gidiyorum, sen?
aslında ortak bır yerde toplanıp gorussek ne guzel olur ıstanbuldakılerle ablamda 2011 agustos annesı grubundaydı onlar gorustu tanıstı hala gorusuyorlar cok guzel oluyor valla hatta bırtane antalyadan vardı arkadasları kalmaya gıttık ablamla bız
Oluuurrr valla hemde nefis olur daha yakından tanısmıs oluruzz miss ben böyle toplantı olursa gelirim vallahi
valla bende gelırım ablamlar bebısler dogdugundada bulustu 6 aylıkmı ne olmuslardı cok guzel oluyor
izmir parktakinde bakmıştım canım çok küçük bi bölümü ayırmışlar zaten bende görevlilere sorunca bulabildimdefactoya gıttım ama hamıle bolumu bulamadım optımumdakınde sen hangı magazasına baktım canım.pazar gunude cok kalabalıktır optımum yaa
ayyy ne güzeeellll fikirrr zaten zor zamanlarımızı birlikte geciriyoruzz birde sıpalarlaaa oh miiss dur bu konuyuu herkes buradayken acayım ben :) ara ara görüselim
Of ya ben iki hamileligimde de 25 kg aldim ama 60 tim sisimdi 73le baslafim 76 oldumben 72 yim:) ama ilk hamileliğimde 6 kilo almıştım ona ümitleniyorum yine:)
Valla oyle yapayim diyorum 4 gun unuttum bakiyim bir sabah erken yataktan kalkinca almayi deniycemiki ogun arasi ic canim ne ac ne tokken, ben oyle yapıyorum mesela hic rahatsızlık vermedi o hap bana ne bulantı, ne agrı.
Egeli ler osekileede yapio canm bende muglada yaşıyorum şu an burda gördüm küçük küçük doğrayıp kavuşmasını falanda yapiolar ben adanaliyim biz tek esıklısini biliriz ama ben her turlusunu seviyorum pirsaninpırasayı ben de sevmezdım ama biyerde kucuk kucuk dogranmıs sekilde menemen gibi yapmıslardı. O sayede mutfagıma sokabildm. Hatta ustune de bi yumurta cırp fırına at az sulu olarak. Menemen den ayırt edilmiyor. Yemeyen cok kisiye yedirdim oyle.
Vala aynen şimdi bi çorba içeçeğim sadece o da içebilirsem bunlar herşeyi yiyolar yiyolar bid
Canim haftanla da bagintili benimde o haftadayken bulantim coktu ama cok sukur daha iyiyim 2 haftadir sabret az kaldi
hahaah ayy kuzum bizim oralarda yapılır dediğin gibi karadenizpırasayı ben de sevmezdım ama biyerde kucuk kucuk dogranmıs sekilde menemen gibi yapmıslardı. O sayede mutfagıma sokabildm. Hatta ustune de bi yumurta cırp fırına at az sulu olarak. Menemen den ayırt edilmiyor. Yemeyen cok kisiye yedirdim oyle.
aayyy biri beni evime göndersiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn, çok yoruldumyanımdaki arkadaşım izinde onun işleri kendi işlerim derken bittim bugün yaa
Kız @emelingo40 bizde ankaradayız bizde qörüşelim kıskandım kızları biri daha vardı ankaradan ya kimdi kızlar?
Kızlar 2 saattir yoğun gaz sancısı çekiyorum. Sanırım kabızlığım da tetikliyor. Bıçak saplanıyor sanki. Ne yapsam? Ikınmaya da korkuyorum kanamam olacak diye. Nasıl ağrılı bişey bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?