- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Kuşum kıyamam ben sana heryerden yeterim faceden falanda yeterim merak etme :)ohh valla ayarlayın..Ben Bitlisdeyim buralardan kimsecikler olduğunu sanmıyorum yalnız kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuşum kıyamam ben sana heryerden yeterim faceden falanda yeterim merak etme :)ohh valla ayarlayın..Ben Bitlisdeyim buralardan kimsecikler olduğunu sanmıyorum yalnız kaldım
Anladım canım olsun sonuçta ankaradayız...ben lina ya gidiyorum
tamam tatlım..Biz de faceden falan görüşürüz artık:)Kuşum kıyamam ben sana heryerden yeterim faceden falanda yeterim merak etme :)
hmm demek ki bu demek oluyor ki benimde erkek:) tatlı hiç yemiyorum ben midem bulanyoayneeeeeen öylee valla :)) bayılıyorum hergün o tatlıdan yicem benim yengeminde iki kızı oldu kilo kilo ekmek kadayıfı yiyordu
Aynen kuzum bakarsın biqün kesişir yollarımız neden olmasın demitamam tatlım..Biz de faceden falan görüşürüz artık:)
tabi canım neden olmasın..çoluk çocuk buluşuruz bir yerlerde olabilirAynen kuzum bakarsın biqün kesişir yollarımız neden olmasın demi
aaa ben tatlıyı oldum olası cooooooooooooooook severim halada tatlı istiyorum hahahahah hatta bir bayram esim o malum tatlı bayramda yapılan el acması olan hanii :)) onu önümden cekti yeter seker komasına gireceksin dye o kadar yaniiiiiiiiiiii
desenize bütün tezleri alt üst ettik
evet canım normal yolla oldu eşimin ailesinde de bizde de ikiz vardı, tek yumurta ikizlerimiz geliyo inşallah iki erkek, eşim ilk ikiz olduğunu duyduğumuzda erkek olursa ediz ve deniz koyarız demişti sonra bende rüyamda ediz ve deniz şeklinde iki erkek bebiş görmüştüm, erkek olduğunu geçen hafta öğrendik şimdilik bu iki isimi düşünüyoruz doğana kadar değişir mi bilmiyorum :)Ben
ben oğlumda hiç tatlı yemedim :) bunda da yemiyorum ki bu da erkek :) bu arada senin normal yolla mı ikiz oldu? İsim düşündün mü :)
benım serbetlılerle pek aram yok bana sutlu tatlı vercen ama oda cok az yanı pek yemıyorumOluur o zamanda bulusuruz :)
Benimkideee kız bende heeeepppppp tatlı yiyom gördün müü baaak ayşeee de yamuk yaptı :)
aaa ben tatlıyı oldum olası cooooooooooooooook severim halada tatlı istiyorum hahahahah hatta bir bayram esim o malum tatlı bayramda yapılan el acması olan hanii :)) onu önümden cekti yeter seker komasına gireceksin dye o kadar yaniiiiiiiiiiii
Yaaaa çok yoğundum bugün hala mesaim bitmedi sırtım koptu resmen bide akşama misafirim var
gunde en az 1 bardak yoksa ben bıtıkkkayyy kuşum afiyet bal şeker olsun derim iç valla ben az önce içtim çünkü hahahah hiç dayanamam
Maşallah paşalara :) isimleri güzelmiş beğendim. Benim oğlumun adı Poyraz, buna henüz karar vermedik. Kız olsaydı belliydi ismi, ırmak olacaktı.desenize bütün tezleri alt üst ettik
evet canım normal yolla oldu eşimin ailesinde de bizde de ikiz vardı, tek yumurta ikizlerimiz geliyo inşallah iki erkek, eşim ilk ikiz olduğunu duyduğumuzda erkek olursa ediz ve deniz koyarız demişti sonra bende rüyamda ediz ve deniz şeklinde iki erkek bebiş görmüştüm, erkek olduğunu geçen hafta öğrendik şimdilik bu iki isimi düşünüyoruz doğana kadar değişir mi bilmiyorum :)
ayyy benım tek ayagım sısıyor o ınıyor oburu sısıyor :)Benimde ayaklarım sisiyor bakıyorum bazen davul gibi..
canım gunde bır bardak ıcılen kahveden bırsey olmaz dıyor cogu doktorlar sonucta bız bır turk kahvesı bardagı kadar ıcıyoruz. hem turk kahvesı bu nescafe degılkı onun kadar zararlı degıl hatta yararlı bıleee@bsrd ne der bilemem amaa baak;
. Kafein içeceklerle alındığında hızla vücuda geçmekte ve plasenta aracılığı ile bebeğe gitmektedir. Vücuda 200 mg kafein alındığında bebeğe kan gönderen plasentanın içindeki akım % 25 azalmakta ve kafein de bebeğe geçmektedir. Anne adaylarının göz ardı etmemesi gereken tehlike de burada başlamaktadır. Anne adayının sahip olduğu kafein yıkımını sağlayan metabolizma, bebek ve plasentasında bulunmamaktadır. Bu yüzden de yıkımı sağlanamayan kafein, bebekte daha yüksek düzeylerde bulunabilmektedir. Annenin metabolik özellikleri; bebeğe geçen kafein miktarını etkilemektedir, kafein metabolizması genetik ve çevresel faktörlerden(nikotin gibi) etkilenerek bireysel farklılıklar gösterebilmektedir. Kafeini hızlı bir şekilde metabolize ederek yıkan bir anne adayı ile geç metabolize eden bir anne adayı, aynı miktarda kafeini alsalar dahi, bebeklerine geçen kafein miktarı farklı olmaktadır.
Kafeinin her miligramı bebeğinizin kilosundan çalar
Kaynak: memorial.com.tr :)))
sağol canım :) poyraz güzel isimmiş, belki poyraz kardeşine bi isim tavsiye edebilir size de yardımcı olmuş olurMaşallah paşalara :) isimleri güzelmiş beğendim. Benim oğlumun adı Poyraz, buna henüz karar vermedik. Kız olsaydı belliydi ismi, ırmak olacaktı.
ızmır parka 1 kere gıttım tatlım sanırım ılk acılıs zamannda kapalı otoparkı berbat duzenı berbat butun ıkıcesmelık agora ne kadar kalabalık warsa orda ıdı dahada gelmem dedım tovbe ettım ben aktepede kı depoyada baktım ama ordada yoktuizmir parktakinde bakmıştım canım çok küçük bi bölümü ayırmışlar zaten bende görevlilere sorunca bulabildim
Yok canım Allah'tan yemeğe değil çaya geliyorlarvalla kusum ben mısafır agırlayamıyorum evde yemek pısırmedıgım gunler oluyor valla esım yapıo genelde bulantılardan dolayı
senın ısyerın nerde sen nerde oturuyorsun tatlımmmaayyy biri beni evime göndersiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn, çok yoruldum yanımdaki arkadaşım izinde onun işleri kendi işlerim derken bittim bugün yaa