• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

banada öyle yaptılar canım peki sen bir ay sonra ikinci dozuda yaptırmayı düşünüyomusun
doktoruma sorucam canım hemşire gün verdi hatta şeker yüklemesi için bile verdi ama ben doktoruma sorayım ona göre geleyim dedim
kusum senınde ısın zor ne alsan 2 dene alcan sponsor mu bulsak sana :KK48::KK49::rolleyes:
aynen öyle canım kader kısmet alınyazısı :KK70::KK59:
tatlım bilmiyorum kalitesini hiç ben de almadım daha güzel görünüyo ama erken mi acaba dedim :KK43:
valla bilmiyorum bana da erken gibi amaa çok beğendim bulutlu şeylere bayılıyorum zaten bugün öğlen en yakındakine gidip bi bakim bakalım var mı :)
ask olsun buket bızımı kandırıyorsunuz cıkar gobusu gorcez :KK70::KK70::KK70:
ay böyle isim yazınca üstüme alınasım geliyo heeeppp :KK70::KK70:

alın size gobus gobus gormeyenlerınız gobus gorsun:KK70::KK70::KK70: gaza geldım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Eklentiler

• 12166805_10204605642252530_1080442470_n.jpg
    12166805_10204605642252530_1080442470_n.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 56
doktoruma sorucam canım hemşire gün verdi hatta şeker yüklemesi için bile verdi ama ben doktoruma sorayım ona göre geleyim dedim

valla bilmiyorum bana da erken gibi amaa çok beğendim bulutlu şeylere bayılıyorum zaten bugün öğlen en yakındakine gidip bi bakim bakalım var mı :)

senın adın ne kı :p:D:D:D::D:D

senın adındamı buket kusum

Öncelikle sunu belirteyim B bsrd ye münasip cevap verecegim. Öncelikle nispetime devam edeyim sevdim bu isi :)) Sıcacık yatagımdan miss gibi kahvaltıya gecis yaptım bi kalktım ohoooo hersey hazır ılık sütüm bile HA HA HA HA HA CanSev_Can CanSev_Can kusummelek kusummelek mrvcece mrvcece S seduf denizmisra denizmisra begri begri harme harme C cemre_83 @Cutekitty bujubuju bujubuju :KK70::KK47::KK47::KK70::KK70:
piiiisssss :KK11::KK11: biz günü yarıladık beeee, yemeğe gidiyom hatta :KK59::KK70:
alın size gobus gobus gormeyenlerınız gobus gorsun:KK70::KK70::KK70: gaza geldım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
oyy maşallah kuzum :nazar::KK200:

kızlar şimdi size bir açıklama yapcam bu begri begri ve E Ekyzdn03 varya haniiiiii bunlar hep yemek konuşarak insanları gaza getiriyor can çektiriyor bide yok ben 5 kg yok ben 6 kg aldım diyolar dün akşam bizzat şahit oldum sizinlede paylaşmak istedim ki bacılarım gaza gelmeyin bunlarda ne toto ne göbekkkkk eser yok abooo ben şok:KK57: yakından incelemkten gözlerim bozuldu ama yok dümdüzler benimle dalga geçenler benim göbeği görünce sustular BİLGİNİZ OLSUN :KK70: @denissineb göbek kankimde şahit :KK70:

İsin gücünn yok geldin burdaaa fitne fücurluk yapıyooon dimiiiiiiiiiiiiiii olmayan kıyafetlerim nolcakkkkkk aldıgım o kilolar :KK67::KK67::KK67:

Demekki benide kandırıolarmış E Ekyzdn03 bi açıklama beklıorum :KK57::KK57:

Kuzum sen bunlara inanma kendi bi gram göbeginden dikkatleri bizim üstümüze cekmek istiyor göbüs kankim:KK37:

Ayyy inanmıorum düşma başına yaa hiç bukadar duygularımla oynanmaıştı ya beni bu duruma qetirenler utansın kuzum kandırıkcı begri begri E Ekyzdn03 :KK61::KK61:

Kör olmussssss o kööööör

hahahaha :KK70::KK70::KK70: yüzyüze mi görüştünüz?

Whatsapp :)

İÇ KUŞUM İÇ BEN ÜSTÜNE 1 BARDAK SOĞUK SU İÇTİM :d

Afiyet olsun anaaacımmm

Öyle yapıom napam kuzum başımıza buda qeldi :KK48:

GENEL BİR AÇIKLAMA YAPMA GEREĞİ DUYDUM :KK70: HASTANEDE YATTIGIM SÜRECE KİLO VERDİM KENDİLERİDE SAHİTTE İSİNE GELMİYO B bsrd ÖNCEKİ GÖBÜKÜMÜDE GÖRDÜ KIYAFETLERİM OLMUYOR HAMİLE KIYAFETİ GİYİNCE TAM TOP GÖBEK KIZISKOMDA TOP KAFALI ZATEN :KK70:

İsin gücünn yok geldin burdaaa fitne fücurluk yapıyooon dimiiiiiiiiiiiiiii olmayan kıyafetlerim nolcakkkkkk aldıgım o kilolar :KK67::KK67::KK67:

Kuzum sen bunlara inanma kendi bi gram göbeginden dikkatleri bizim üstümüze cekmek istiyor göbüs kankim:KK37:

Kör olmussssss o kööööör

Afiyet olsun anaaacımmm

GENEL BİR AÇIKLAMA YAPMA GEREĞİ DUYDUM :KK70: HASTANEDE YATTIGIM SÜRECE KİLO VERDİM KENDİLERİDE SAHİTTE İSİNE GELMİYO B bsrd ÖNCEKİ GÖBÜKÜMÜDE GÖRDÜ KIYAFETLERİM OLMUYOR HAMİLE KIYAFETİ GİYİNCE TAM TOP GÖBEK KIZISKOMDA TOP KAFALI ZATEN :KK70:
Ben bilmez kuzum qörmeden inanmam kendimi kullanılıp bi kenara atılmış qibi hissediorum ühühü :(

Kör olmussssss o kööööör

Afiyet olsun anaaacımmm

hahahhahah göbeksiz E Ekyzdn03 begri begri kankilotam @denissineb CanSev_Can CanSev_Can gerçi CanSev_Can CanSev_Can nasıl bilmiyoruz :D

Back