- 25 Şubat 2013
- 3.130
- 935
- 123
kız yok yaa oyle bor sey gozlerı bozuk bunlarım anacım benım aldıgım 5-6 kılo nerede acaba su anda evde mı bırakıyorum ben onları
ask olsun buket bızımı kandırıyorsunuz cıkar gobusu gorcez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız yok yaa oyle bor sey gozlerı bozuk bunlarım anacım benım aldıgım 5-6 kılo nerede acaba su anda evde mı bırakıyorum ben onları
kız evde olsam atardım hemen ıs yerındeyım cıkaramıyorumask olsun buket bızımı kandırıyorsunuz cıkar gobusu gorcez
bebeğim olmayan göbeğin neyini görcenask olsun buket bızımı kandırıyorsunuz cıkar gobusu gorcez
bebeğim olmayan göbeğin neyini görcen
görürsen pskolojn bozulabilir cicim ben o olmayan göbeği gördükten sonra iştahtan kesildimTmm beklıorum yawrum bi qörüyüm de rahatlıyım bari
Hahahaha Kandırılmaktan iyidir heralde kuzum en azından şahit olur bu qözlergörürsen pskolojn bozulabilir cicim ben o olmayan göbeği gördükten sonra iştahtan kesildim
nazara geldim anacım nazarasımdı senın gobek cıkmıs bı kere onu kabul ettık en son boyle degıldın :
doktoruma sorucam canım hemşire gün verdi hatta şeker yüklemesi için bile verdi ama ben doktoruma sorayım ona göre geleyim dedimbanada öyle yaptılar canım peki sen bir ay sonra ikinci dozuda yaptırmayı düşünüyomusun
aynen öyle canım kader kısmet alınyazısıkusum senınde ısın zor ne alsan 2 dene alcan sponsor mu bulsak sana
valla bilmiyorum bana da erken gibi amaa çok beğendim bulutlu şeylere bayılıyorum zaten bugün öğlen en yakındakine gidip bi bakim bakalım var mı :)tatlım bilmiyorum kalitesini hiç ben de almadım daha güzel görünüyo ama erken mi acaba dedim
ay böyle isim yazınca üstüme alınasım geliyo heeepppask olsun buket bızımı kandırıyorsunuz cıkar gobusu gorcez
senın adın ne kı :doktoruma sorucam canım hemşire gün verdi hatta şeker yüklemesi için bile verdi ama ben doktoruma sorayım ona göre geleyim dedim
aynen öyle canım kader kısmet alınyazısı
valla bilmiyorum bana da erken gibi amaa çok beğendim bulutlu şeylere bayılıyorum zaten bugün öğlen en yakındakine gidip bi bakim bakalım var mı :)
ay böyle isim yazınca üstüme alınasım geliyo heeeppp
doktoruma sorucam canım hemşire gün verdi hatta şeker yüklemesi için bile verdi ama ben doktoruma sorayım ona göre geleyim dedim
aynen öyle canım kader kısmet alınyazısı
valla bilmiyorum bana da erken gibi amaa çok beğendim bulutlu şeylere bayılıyorum zaten bugün öğlen en yakındakine gidip bi bakim bakalım var mı :)
ay böyle isim yazınca üstüme alınasım geliyo heeeppp
piiiisssss biz günü yarıladık beeee, yemeğe gidiyom hattaÖncelikle sunu belirteyim B bsrd ye münasip cevap verecegim. Öncelikle nispetime devam edeyim sevdim bu isi :)) Sıcacık yatagımdan miss gibi kahvaltıya gecis yaptım bi kalktım ohoooo hersey hazır ılık sütüm bile HA HA HA HA HA CanSev_Can kusummelek mrvcece S seduf denizmisra begri harme C cemre_83 @Cutekitty bujubuju
oyy maşallah kuzumalın size gobus gobus gormeyenlerınız gobus gorsun gaza geldım
nasıl gobus baya var dımıpiiiisssss biz günü yarıladık beeee, yemeğe gidiyom hatta
oyy maşallah kuzum
kızlar şimdi size bir açıklama yapcam bu begri ve E Ekyzdn03 varya haniiiiii bunlar hep yemek konuşarak insanları gaza getiriyor can çektiriyor bide yok ben 5 kg yok ben 6 kg aldım diyolar dün akşam bizzat şahit oldum sizinlede paylaşmak istedim ki bacılarım gaza gelmeyin bunlarda ne toto ne göbekkkkk eser yok abooo ben şok yakından incelemkten gözlerim bozuldu ama yok dümdüzler benimle dalga geçenler benim göbeği görünce sustular BİLGİNİZ OLSUN @denissineb göbek kankimde şahit
hahahaha yüzyüze mi görüştünüz?
İÇ KUŞUM İÇ BEN ÜSTÜNE 1 BARDAK SOĞUK SU İÇTİM :d
Öyle yapıom napam kuzum başımıza buda qeldi
Maşallah canım benimde bi buna yakın vardır :)alın size gobus gobus gormeyenlerınız gobus gorsun gaza geldım
Ben bilmez kuzum qörmeden inanmam kendimi kullanılıp bi kenara atılmış qibi hissediorum ühühüİsin gücünn yok geldin burdaaa fitne fücurluk yapıyooon dimiiiiiiiiiiiiiii olmayan kıyafetlerim nolcakkkkkk aldıgım o kilolar
Kuzum sen bunlara inanma kendi bi gram göbeginden dikkatleri bizim üstümüze cekmek istiyor göbüs kankim
Kör olmussssss o kööööör
Whatsapp :)
Afiyet olsun anaaacımmm
GENEL BİR AÇIKLAMA YAPMA GEREĞİ DUYDUM HASTANEDE YATTIGIM SÜRECE KİLO VERDİM KENDİLERİDE SAHİTTE İSİNE GELMİYO B bsrd ÖNCEKİ GÖBÜKÜMÜDE GÖRDÜ KIYAFETLERİM OLMUYOR HAMİLE KIYAFETİ GİYİNCE TAM TOP GÖBEK KIZISKOMDA TOP KAFALI ZATEN
hahahhahah göbeksiz E Ekyzdn03 begri kankilotam @denissineb CanSev_Can gerçi CanSev_Can nasıl bilmiyoruzİsin gücünn yok geldin burdaaa fitne fücurluk yapıyooon dimiiiiiiiiiiiiiii olmayan kıyafetlerim nolcakkkkkk aldıgım o kilolar
Kuzum sen bunlara inanma kendi bi gram göbeginden dikkatleri bizim üstümüze cekmek istiyor göbüs kankim
Kör olmussssss o kööööör
Whatsapp :)
Afiyet olsun anaaacımmm
GENEL BİR AÇIKLAMA YAPMA GEREĞİ DUYDUM HASTANEDE YATTIGIM SÜRECE KİLO VERDİM KENDİLERİDE SAHİTTE İSİNE GELMİYO B bsrd ÖNCEKİ GÖBÜKÜMÜDE GÖRDÜ KIYAFETLERİM OLMUYOR HAMİLE KIYAFETİ GİYİNCE TAM TOP GÖBEK KIZISKOMDA TOP KAFALI ZATEN