• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Günaydın kizlar bende aşımı oldum bebisimin kalp atislarini dinledim kan aldirdim geldim. Aşı ilk başta çok yaktı 5 dk kadar sonra geçti ama su anda çok ağrıyor arada yanıyor. Küçük bi aletle bebeğin kalp atisini dinletti ebe. Birde kan sekerine ve değerlerine bakalım diye iki tüp kan aldı. Bugün raporluyum ağrı olursa kolonya Wè buzla ow dedi ebe.

Günaydın kizlar bende aşımı oldum bebisimin kalp atislarini dinledim kan aldirdim geldim. Aşı ilk başta çok yaktı 5 dk kadar sonra geçti ama su anda çok ağrıyor arada yanıyor. Küçük bi aletle bebeğin kalp atisini dinletti ebe. Birde kan sekerine ve değerlerine bakalım diye iki tüp kan aldı. Bugün raporluyum ağrı olursa kolonya Wè buzla ow dedi ebe.
Gözün aydın canım geçmiş olsun dikkat et...

kız bu hile yapmıştır dün burda var gibi evet ama dün gece valla sıfır dı yaaa
Kuzum bunun hilemi doqrumu olduqunu anca yüzyüze qörürsek anlarız onuda ben bi kahve içmeye çıkarıyımda bakıyım ne halde :)

alın size gobus gobus gormeyenlerınız gobus gorsun:KK70::KK70: gaza geldım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

masallah kuzussssss oglan anasısın ha tam :KK70:

iş yerınde benı soktugunuz duruma bakın:KK70: B bsrd E Ekyzdn03 bujubuju bujubuju CanSev_Can CanSev_Can

Dünkü direk göbegi görmüs hallerimiz nolucak acaabaaa :KK70:dimiiiiiii B bsrd

Ben bilmez kuzum qörmeden inanmam kendimi kullanılıp bi kenara atılmış qibi hissediorum ühühü :KK43:

Ahahaha kız ben kilo verdimde ondan öyle gördüler bu sapsilikler eski halimide biliyolar

Sende minicik göbegini yemis icmisss sisirmis attın asıl göbek sende yok sendeeeeeee

Ahaaa qördüm qöbüşüü varmış kız burdan öle duruyo yani :KK48:

begri begri nin yokta benim var[/QUOTE]

hadı bununla gecmıs olsun canım:)

Ahahaha kız ben kilo verdimde ondan öyle gördüler bu sapsilikler eski halimide biliyolar

Sende minicik göbegini yemis icmisss sisirmis attın asıl göbek sende yok sendeeeeeee

begri begri nin yokta benim var
[/QUOTE]

karından dımı hemen cınsıyetı bellı edıyor

begri begri nin yokta benim var
[/QUOTE]
bak yaa bu da sattı benı :D:D kız ahanda gobek yanı ne yapıım daha :D:D

Back