• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlar şimdi size bir açıklama yapcam bu begri begri ve E Ekyzdn03 varya haniiiiii bunlar hep yemek konuşarak insanları gaza getiriyor can çektiriyor bide yok ben 5 kg yok ben 6 kg aldım diyolar dün akşam bizzat şahit oldum sizinlede paylaşmak istedim ki bacılarım gaza gelmeyin bunlarda ne toto ne göbekkkkk eser yok abooo ben şok:KK57: yakından incelemkten gözlerim bozuldu ama yok dümdüzler benimle dalga geçenler benim göbeği görünce sustular BİLGİNİZ OLSUN :KK70: @denissineb göbek kankimde şahit :KK70:
Demekki benide kandırıolarmış E Ekyzdn03 bi açıklama beklıorum :KK57::KK57:

hahaha burdan kk ya sesleniyoruz bize yeni smileler lazım :KK70:

geçmiş olsun canım bende 9 da oldum aşımı bugün, hemen mi girdi ağrı benim şu an bişi yok daha :nazar:
Olduktan 10dk sonra başladı canım hemşire kas ağrın olabilir bir iki gün dedi ama kanda aldırdım ben belki ondan ağrıyodur senin ağırmaz inşallah

kızlar şimdi size bir açıklama yapcam bu begri begri ve E Ekyzdn03 varya haniiiiii bunlar hep yemek konuşarak insanları gaza getiriyor can çektiriyor bide yok ben 5 kg yok ben 6 kg aldım diyolar dün akşam bizzat şahit oldum sizinlede paylaşmak istedim ki bacılarım gaza gelmeyin bunlarda ne toto ne göbekkkkk eser yok abooo ben şok:KK57: yakından incelemkten gözlerim bozuldu ama yok dümdüzler benimle dalga geçenler benim göbeği görünce sustular BİLGİNİZ OLSUN :KK70: @denissineb göbek kankimde şahit :KK70:
bak yaaa bu yaptıgın ahlaka sıgar mı haa :p:D:D:D ayy kızlarrr ıftıra atıyorlar vallahıc hıc bır kıyafetım olmuyor hamıle pantalonuna gecelı aylar yıllar oldu gozlerı bozuk bunların anacım koca gobegı goremedılerrrr goremedılerrrr ındattt komsular ıftıra atıyorlar :D:D:D:D:D

kızlar battaniye konuşuluyo sanırım kaçırdım nasıl güzel mi bulutlu şeylere bayılıyorum ben alsam mı iki tane kalitesi nasıl? mrvcece mrvcece kusummelek kusummelek

bak yaaa bu yaptıgın ahlaka sıgar mı haa :p:KK70::KK70::KK70: ayy kızlarrr ıftıra atıyorlar vallahıc hıc bır kıyafetım olmuyor hamıle pantalonuna gecelı aylar yıllar oldu gozlerı bozuk bunların anacım koca gobegı goremedılerrrr goremedılerrrr ındattt komsular ıftıra atıyorlar :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
hahahhah güleyimde boşa gitmesin bariii gören gözler nolcak ara ara göbek bulamadım CanSev_Can CanSev_Can

:KK70: ahhh bacım ahhhh bende kandırıldım sorma üstüne birde okadar göbeksiz büş die dalga geçtiler benim göbeği görünce ses kesildi bunlarda ne toto ne göbek
Bundan sonra göbek arkadaşım sensin canım küstüm onlara :63:

Olduktan 10dk sonra başladı canım hemşire kas ağrın olabilir bir iki gün dedi ama kanda aldırdım ben belki ondan ağrıyodur senin ağırmaz inşallah
inşallah canım bende kan aldırdım aynı kol hemde kanı alıp ardından hemen aşı yaptılar

hahahaha :KK70::KK70::KK70: yüzyüze mi görüştünüz?

Back