Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
enghlshome de kuzum bak istersen 30 tl
mağazalarda kapış kapış gittiğinden indirim ürünleri internetten mi alsam diyorum netten alışveriş yapan oldu mu english home den nasıl geliyo ürünler dandik koymuyolar dimi kızlar? ürünün dokusuna bakmadan almam pek gerçi ama oranın ürünlerini bildiğimden az çok tahmin edebiliyorumkusum goremedıysen lınkı paylasıyorum http://www.englishhome.com.tr/bulut-pamuklu-bebe-battaniye-90x120-mavi.html
ben de begendım ama onay cıkmadı bana: henuz erkenmıs
![]()
annemmm goz doktoruna gıt sen kız ıs yerınde herkes anladı ben demeden ılahı bır guc yoksa onlarda gobus cıktı yanıhahahhah güleyimde boşa gitmesin bariii gören gözler nolcak ara ara göbek bulamadımCanSev_Can
sımdı senın gobek cıkmıs bı kere onu kabul ettık en son boyle degıldınahhh bacım ahhhh bende kandırıldım sorma üstüne birde okadar göbeksiz büş die dalga geçtiler benim göbeği görünce ses kesildi bunlarda ne toto ne göbek
Görmeden inanmam sonuçta hamile bi kadının duyqularıyla oynadın sen kuzum bananeayyy surda zorla gobegımı desıfre ettıreceksınız bana![]()
ahh kuzum sana ozelden gobegımı atıcam bır ara kım kandırıkcı goreceksınMadem göbüş büyükmüşte sen niye qöremedin kuzum kandırıkcı bunlar![]()
banada öyle yaptılar canım peki sen bir ay sonra ikinci dozuda yaptırmayı düşünüyomusuninşallah canım bende kan aldırdım aynı kol hemde kanı alıp ardından hemen aşı yaptılar
yok busum bız hıc bır sey almıyoruz ya ondan sorayım dedım urunu sormuyorum aslındaben sormam yaa ne anlar erkek milleti![]()
tabi ki şimdiden annesini korur benim kuzucum...zaten büyük oğlanda bana çok bağlı.....babasına karşı bile cephe alıyo...anneme niye öyle söyledin falan diye....senı kormak ıstemıstır annesı :):)
tetanoz canım 20.haftada yapılması gerekiyorne aşısı oldun canım
yani ben de bilemedim ince görünüyo ama..sanırım bende alacam mavisini beğendim polar gibimi acaba yaa bilemedim @mrvcece
Tmm beklıorum yawrum bi qörüyüm de rahatlıyım bariahh kuzum sana ozelden gobegımı atıcam bır ara kım kandırıkcı goreceksın![]()
İÇ KUŞUM İÇ BEN ÜSTÜNE 1 BARDAK SOĞUK SU İÇTİM :d
kızlar battaniye konuşuluyo sanırım kaçırdım nasıl güzel mi bulutlu şeylere bayılıyorum ben alsam mı iki tane kalitesi nasıl? @mrvcecekusummelek
tatlım bilmiyorum kalitesini hiç ben de almadım daha güzel görünüyo ama erken mi acaba dedimkızlar battaniye konuşuluyo sanırım kaçırdım nasıl güzel mi bulutlu şeylere bayılıyorum ben alsam mı iki tane kalitesi nasıl? @mrvcecekusummelek
valla canım ben hıc almadım ama bı fıkrım yok acıkcası ama kızlar aldı bır kac kısımağazalarda kapış kapış gittiğinden indirim ürünleri internetten mi alsam diyorum netten alışveriş yapan oldu mu english home den nasıl geliyo ürünler dandik koymuyolar dimi kızlar? ürünün dokusuna bakmadan almam pek gerçi ama oranın ürünlerini bildiğimden az çok tahmin edebiliyorum
ohhh masallah hep oyle olsunlar:):)tabi ki şimdiden annesini korur benim kuzucum...zaten büyük oğlanda bana çok bağlı.....babasına karşı bile cephe alıyo...anneme niye öyle söyledin falan diye....
Öyle yapıom napam kuzum başımıza buda qeldiİÇ KUŞUM İÇ BEN ÜSTÜNE 1 BARDAK SOĞUK SU İÇTİM :d