• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

enghlshome de kuzum bak istersen 30 tl

kusum goremedıysen lınkı paylasıyorum http://www.englishhome.com.tr/bulut-pamuklu-bebe-battaniye-90x120-mavi.html

ben de begendım ama onay cıkmadı bana :KK70::KK70:: henuz erkenmıs :KK70:
mağazalarda kapış kapış gittiğinden indirim ürünleri internetten mi alsam diyorum netten alışveriş yapan oldu mu english home den nasıl geliyo ürünler dandik koymuyolar dimi kızlar? ürünün dokusuna bakmadan almam pek gerçi ama oranın ürünlerini bildiğimden az çok tahmin edebiliyorum

:KK70: ahhh bacım ahhhh bende kandırıldım sorma üstüne birde okadar göbeksiz büş die dalga geçtiler benim göbeği görünce ses kesildi bunlarda ne toto ne göbek
sımdı senın gobek cıkmıs bı kere onu kabul ettık en son boyle degıldın :p:D:D:D:

mağazalarda kapış kapış gittiğinden indirim ürünleri internetten mi alsam diyorum netten alışveriş yapan oldu mu english home den nasıl geliyo ürünler dandik koymuyolar dimi kızlar? ürünün dokusuna bakmadan almam pek gerçi ama oranın ürünlerini bildiğimden az çok tahmin edebiliyorum
valla canım ben hıc almadım ama bı fıkrım yok acıkcası ama kızlar aldı bır kac kısı

Back