- 25 Şubat 2013
- 3.130
- 935
- 123
buket masallah kusum benım kadar varsın sende sanırım tam anlayamadım yan resım atmısın ama
benım gobus baya cıktı valla ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buket masallah kusum benım kadar varsın sende sanırım tam anlayamadım yan resım atmısın ama
valla canım ıs yerınde buna da sukur dıyorum gaza geldım sorma :buket masallah kusum benım kadar varsın sende sanırım tam anlayamadım yan resım atmısın ama
benım gobus baya cıktı valla ya
bende gordum dıyor yaaa nasıl fantazılerınız var sızın benımle @denissineb teklıf ettı yok bızde ustsuz gorduk falan tovbeee burasıda ıyıce cıgırından cıktı ımdattttt komsularrrr kurtarın benıHahahahaha dün catlakkk @denissineb in teklifinden sonra o da olacaktı nerdeyse
ne varmıs kız durusumda nasıl duruyom
annemmm bu gozler neler gordu bak ben ıspatladım valla foto yok yarın atıcam bılmem ne dıye gecıstırmedımŞaşırdım kaldım kime inansam bi qöbüş var orda ama bilemiycem begri
Büyük fanteziler qezio ortalıkta kızlar bilemiycem :)bende gordum dıyor yaaa nasıl fantazılerınız var sızın benımle @denissineb teklıf ettı yok bızde ustsuz gorduk falan tovbeee burasıda ıyıce cıgırından cıktı ımdattttt komsularrrr kurtarın benı
Bende bendeDemek bizsiz whats uptan konusuyorsunuz grub oldunuz haaa çok alındım
Kuzum ya aynı dertten müzdaribiz tek çare gaviscon al başka türlü geçmioCanlar merhaba. Benim size bi sorum var midem çok fena yanıyor hiç bir şey yiyemiyorum nasıl geçer bu
Bi sıkıntı olmaz dimi hiç bilmiyorum benKuzum ya aynı dertten müzdaribiz tek çare gaviscon al başka türlü geçmio
valla canım ıs yerınde buna da sukur dıyorum gaza geldım sorma :
Kaynana gibi duruyon gögsünü gere gere oglan bu oglan