tuza ahhh canım keske tuza dıkkat edebılsem benım tansıyon dusuyor bazen tuzlu ayran soda ıcmek zorundyaım doktor bıle dedı baharat yasaklıyorum tuz seker ama sen mecburen tuzu bol tuketeceksın dedı. sabah mesela 5/3 e dustu tansıyonBende o düşüncedeyim canım bebeqim saqlıklı olsunda ben veririm o kiloları ama dedqin qibi şekere tuza dikakt etmek lazım sonrası daha zor olabilir Allah korusun..
Keşke okadar basit olsa şimdi kapıyı çalıp bebeqiniz qeldi deseler biz şuan müsait deilim qötür 3/4 ay sonra qetir deriz şuan o dereceyiz yani hazır deiliz :)yaaa keske bırgun kapı calsada bebısınız geldı dense yaa :)harme canım sanırım carsamba gunu ası gunlerı bugun arada sor bakalım
Benimde çok düşüyo canım hep aşşaqlarda ama tuzuda yiyince şişirio ayak bileklerimi ellerimi bide ben zaten çok severim tuzu şimdi atmıorum hiç yemeqin içinde ne varsa o çok zor oluo ama yoksa fena şişiyorumtuza ahhh canım keske tuza dıkkat edebılsem benım tansıyon dusuyor bazen tuzlu ayran soda ıcmek zorundyaım doktor bıle dedı baharat yasaklıyorum tuz seker ama sen mecburen tuzu bol tuketeceksın dedı. sabah mesela 5/3 e dustu tansıyon
canım aradım şimdi yarın sabah 8,30-9,00 gibi gel hem kan alalım hem aşını yapalım dediyaaa keske bırgun kapı calsada bebısınız geldı dense yaa :)harme canım sanırım carsamba gunu ası gunlerı bugun arada sor bakalım
doktora heycandan ne sorcağımı sapıtıyorum yine unuttum salak doktora mesaj attım boyatsam mı biraz beklesemmi die olabilir yazmış eee hangisine yazdı olabiliri :))aynen kızlar hemde belıme kadardı omuzlarının cok az altında su anda valla ezıyet cekmısım bu boya bayıldım artık hep boyle kestırebılırım :):) fecı rahatlık oldu benım ıcın boynum agrıyordu megersem sacın agırlıgındanmıs:
IYYYYY Napsak gıdıcez elı mahkum bende oyle 9da gıtcem yarın sonra rapor werır heraldecanım aradım şimdi yarın sabah 8,30-9,00 gibi gel hem kan alalım hem aşını yapalım dedi
boyatabılırsın demız bence de azıcık daha net konusaymıs ııymıs :):)doktora heycandan ne sorcağımı sapıtıyorum yine unuttum salak doktora mesaj attım boyatsam mı biraz beklesemmi die olabilir yazmış eee hangisine yazdı olabiliri :))
doktora heycandan ne sorcağımı sapıtıyorum yine unuttum salak doktora mesaj attım boyatsam mı biraz beklesemmi die olabilir yazmış eee hangisine yazdı olabiliri :))
sen kendini acıya ve ağrıya iyice oldaklamışın canımIYYYYY Napsak gıdıcez elı mahkum bende oyle 9da gıtcem yarın sonra rapor werır heralde
valla canım benım haftam gelınce ıse gelırken ugrarım saglık ocagına vurulurum sonra arabamı kullanrak gelırım yanı ası sonucta ne yapacak o kadar korkmana gerek yokkınot et kuzum iki kontrol arası aklına ne geliyosa yaz bi kağıda iyi oluyo
sen kendini acıya ve ağrıya iyice oldaklamışın canımkorkma o kadar kız rapora filan gerek olcağını sanmıyorum ya
aaa bebişim çok ayıp yaa alt tarafı aşı annemmm yapma böyle çocuk nasıl çıkacak sen iğneyi görünce bayılırsın bu gidişle :)IYYYYY Napsak gıdıcez elı mahkum bende oyle 9da gıtcem yarın sonra rapor werır heralde
rapor muuuu hahhaha valla sesli güldüm haa şirkete rezil oluruz bi aşıyla rapor mu verilir aboooo yandın sen yandınIYYYYY Napsak gıdıcez elı mahkum bende oyle 9da gıtcem yarın sonra rapor werır heralde
ben kadıköy göztepe de oturuyodum...10 dk da sahil ohhh mis....gezmeye avrupa yakasına giderdik haftasonları......oğluşu alırdım havada güzelse eğer annemle beraber ver elini eminönü balık ekmek turşu suyu......
yeme artık şu tatlıyı....bırak gitsin....
ilk zamanlar kaşık kaşık nutella yiyen ben şimdi koklayamıyorum bile.canım bence listeye uymalısın 2 günlük insülin olayı bile bezdirdi beni için gidiyo kendi kendine iğne yaparken
yaaa uyumak uyumak hanım kuaforde suslenıyor
güle güle kullansın meleğin inşallah :)Canım 4.500'a denk qeldi çinde halısı nevresim takımı falanda var...
yanı kızlar ası bu sonucta ates yapabılır halsızlık yapabılır kol agrısı yapabılır we bız hamıleyız ılk okulda cocuktuk asıdan sonra ewe gıdıyorduk sımdı ıkı canlıyız bunyemız ne tepkı werıcek bılmıyoruz ben oyuzden neden kendımı rıske atıyım kıırapor muuuu hahhaha valla sesli güldüm haa şirkete rezil oluruz bi aşıyla rapor mu verilir aboooo yandın sen yandın
ıkı doz olunmuyormu canımben öğle yemeğimi yedim geldim
bu arada hamileliğimin başında tetanoz aşısı oldum ben, ayağımı kesmiştim mecburen oldum. Öyle korkacak bişey olmadı bende. Hafif şişip sızlıyor o kadar. Şimdi tekrar olmayacağım, doktorum gerek yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?