2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Bende o düşüncedeyim canım bebeqim saqlıklı olsunda ben veririm o kiloları ama dedqin qibi şekere tuza dikakt etmek lazım sonrası daha zor olabilir Allah korusun..
tuza ahhh canım keske tuza dıkkat edebılsem benım tansıyon dusuyor bazen tuzlu ayran soda ıcmek zorundyaım doktor bıle dedı baharat yasaklıyorum tuz seker ama sen mecburen tuzu bol tuketeceksın dedı. sabah mesela 5/3 e dustu tansıyon

yaaa keske bırgun kapı calsada bebısınız geldı dense yaa :) harme canım sanırım carsamba gunu ası gunlerı bugun arada sor bakalım
Keşke okadar basit olsa şimdi kapıyı çalıp bebeqiniz qeldi deseler biz şuan müsait deilim qötür 3/4 ay sonra qetir deriz şuan o dereceyiz yani hazır deiliz :)

Benimde çok düşüyo canım hep aşşaqlarda ama tuzuda yiyince şişirio ayak bileklerimi ellerimi bide ben zaten çok severim tuzu şimdi atmıorum hiç yemeqin içinde ne varsa o çok zor oluo ama yoksa fena şişiyorum

yaaa keske bırgun kapı calsada bebısınız geldı dense yaa :) harme canım sanırım carsamba gunu ası gunlerı bugun arada sor bakalım
canım aradım şimdi yarın sabah 8,30-9,00 gibi gel hem kan alalım hem aşını yapalım dedi

doktora heycandan ne sorcağımı sapıtıyorum yine unuttum salak doktora mesaj attım boyatsam mı biraz beklesemmi die olabilir yazmış eee hangisine yazdı olabiliri :))

doktora heycandan ne sorcağımı sapıtıyorum yine unuttum salak doktora mesaj attım boyatsam mı biraz beklesemmi die olabilir yazmış eee hangisine yazdı olabiliri :))
boyatabılırsın demız bence de azıcık daha net konusaymıs ııymıs :):)

not et kuzum iki kontrol arası aklına ne geliyosa yaz bi kağıda iyi oluyo
IYYYYY Napsak gıdıcez elı mahkum bende oyle 9da gıtcem yarın sonra rapor werır heralde
sen kendini acıya ve ağrıya iyice oldaklamışın canım korkma o kadar kız rapora filan gerek olcağını sanmıyorum ya

not et kuzum iki kontrol arası aklına ne geliyosa yaz bi kağıda iyi oluyo

sen kendini acıya ve ağrıya iyice oldaklamışın canım korkma o kadar kız rapora filan gerek olcağını sanmıyorum ya
valla canım benım haftam gelınce ıse gelırken ugrarım saglık ocagına vurulurum sonra arabamı kullanrak gelırım yanı ası sonucta ne yapacak o kadar korkmana gerek yokkı ttu89

IYYYYY Napsak gıdıcez elı mahkum bende oyle 9da gıtcem yarın sonra rapor werır heralde
aaa bebişim çok ayıp yaa alt tarafı aşı annemmm yapma böyle çocuk nasıl çıkacak sen iğneyi görünce bayılırsın bu gidişle :)

ohh mis bizde yakın zamanda yapıcaz insallllahh alısverise gidicez hastane süsleri püsleri bahanesiyle miss balık ekmek tursu suyu söyle acılısından ımhhhhh

yeme artık şu tatlıyı....bırak gitsin....

Hahaha tam bunu okurken elimde cekme helva vardı kendimi cok kötü hissettim ve geri bıraktım

ilk zamanlar kaşık kaşık nutella yiyen ben şimdi koklayamıyorum bile. canım bence listeye uymalısın 2 günlük insülin olayı bile bezdirdi beni için gidiyo kendi kendine iğne yaparken

Offf off annemde geldi zaten kacamak ancak o yokken oluyor

Benim kilo ortaqım canım E Ekyzdn03 :)

ayy sen begri ye bakma telafi ediyorum su an verdigim 2 kiloyu

ohh yaa şu an E Ekyzdn03 nin yerinde olup uyumak isterdiiiimm

Hihaho uyandım bugün erkenden kuafördeydim amaaaaa annisko icin ya iş görüşmesine gittide Amaaa daha kötüsünü söylim mi sanaa annem burda öglen uyanıyoruuum ohh kahvaltım hazır misafir gibi yiyorum hooop tabak kaldırmadan kalkıyorum sofradan annem baslıyo temizlige ben ayaklarımı uzatıyorum ohh birde yemek patlatıyooo ımıhmımhımıhmımhhhhhh

yaaa uyumak uyumak hanım kuaforde suslenıyor

Hain köfteee azıcık harme ye nispet yapcaktım bozdun hemen

ohooo kızlar ben boyattım neredeyse ikinci boya zamanııımmmmmmm gelecek

rapor muuuu hahhaha valla sesli güldüm haa şirkete rezil oluruz bi aşıyla rapor mu verilir aboooo yandın sen yandın
yanı kızlar ası bu sonucta ates yapabılır halsızlık yapabılır kol agrısı yapabılır we bız hamıleyız ılk okulda cocuktuk asıdan sonra ewe gıdıyorduk sımdı ıkı canlıyız bunyemız ne tepkı werıcek bılmıyoruz ben oyuzden neden kendımı rıske atıyım kıı harme o yuzden 1 gunluk rapor werr zaten kendısı ben ıs yerı hekımıne sordum oda oyle dedı

ben öğle yemeğimi yedim geldim
bu arada hamileliğimin başında tetanoz aşısı oldum ben, ayağımı kesmiştim mecburen oldum. Öyle korkacak bişey olmadı bende. Hafif şişip sızlıyor o kadar. Şimdi tekrar olmayacağım, doktorum gerek yok dedi.

ıkı doz olunmuyormu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…