2016 Mart Anneleri Goygoy :)

aynen benı tarıf ettın sımdı yaaa

Ammaaaaaa yediniz heeeee ne ögle yemegiymisss harme @begri B bsrd ve diger canım arkadaslarım gelin artık
gıcııııkkkkk kuzum hamile bir kadına böyle cümleler kurma bak yardımcı aş erebilirim yaniiii eşime söylesem yuh dicek
napak bizde de 1 saat var işte yiyip yaymaya kuzum bekleyiver accık biz seni sabahtan beri bekliyoz

anladım canım al tabi istiyosan hakkın sonuçta rapor :) ben düşünmüyorum zira sonra bana çok lazım olacak rapor insiyatifleri

Sağol canım, bebişe yarasın bana yaramasın

Hahaha hep temennilerimiz o yönde

öylede böylede çıkıcak o çocuklar ne kadar rahat olursak o kadar güzel geçer doğumlarımız

Kesinlikle vee insallah normal olurlar. hastanede yattıgım sürece gözlemledim büyüüüüüüük fark var

benim dr da 10. haftadan sonra boyatabilirsin yeter ki amonyaksız olsun demisti ki benim dr ilaca bile acayip karsı bi dr dur buna ragmen boyatmama izin verdi. ben yinede 4. ayım dolsun diye bekledim boyattım amonyaksız boyayla mis beyazım yok benim ama 10 km diplerdende nefret ediyorum. su göbegim iyice büyüse sahalara tam olarak eski ben olarak dönücemde böyle belli belirsiz anlamıyolar giydigimde yakısmıyo bel falan masallah 100 cm heralde

ayyyy ecem hiç güleceğim yoktu.....elinde çekme helva ve benim yazdıklarım....Allah iyiliğini versin emi.....

Haahhaha vallahi kuaförden sonra markete yürüdüm birde yagmur ciseliyor saclarım bozuldu ona ragmen yani hooop bıraktım bogazımdan gecmedi

aynen benı tarıf ettın sımdı yaaa

Ama napalım olan oldu

hahahahah sansını denemekkte fayda olabilir diyyorumm söylemesi ayıp keyfim gıcıııııırrrrr doyan gelsin sizi tembeller sizi

valla bana kalsa ben yaptırcaktım da kuaförüm olmaz dedi dikildi....amonyaksız da olsa boşver dedi....bana çözüm bul ozaman dedim hemen buldu...bende başka kuaföre gitmek istemiyorum...alıştım ona....neyse artık ne kaldı zatennnn....ekimi sayma....kasım aralık ocak şubat......martı hiççç sayma belli mi olur bıcırların ne zaman geleceği...zaten anlaştım eve çıkınca topla pılını pırtını eve gel dedim....

kız nasıl hıssedılıo cok acayıp bısı aksam da hıssettım babası hanı nerde dıo dedım burda ben nıe hıssetmıyorum yaaa dıyor

pof ne güzel komsu kuaför hastaneyede kap götür ben simdi diyorum dogururkende süslü olcamda ne desem tersi oluyo aniden su doguma kadar bir kuaför yakın arkadas edinmem gerek gece gündüz gelsin

kız nasıl hıssedılıo cok acayıp bısı aksam da hıssettım babası hanı nerde dıo dedım burda ben nıe hıssetmıyorum yaaa dıyor
İnsana gülme geliyo ben krize giriyorum oynadıgında icerde
Benim tarifi olmayan kocamdaa heee simdi mi hissediyosun hani nerde yok artık o kadar diildir diyo sinir ediyo beni

kusum cekme helva dedınde dunkı muhabbet geldı aklıma bakkaldan mınık paketlerden almısdım cekme helva bızımde musterımız seyıdoglu daha hıc bayramda falan bısı gormedık dun cıkardım cantamdan bızım sekreterle ablamı kandırıyorum seyıdoglu gondermıs ama bana kadar dıye gercekdenmı dıyorlar ne guldum ınsan buyuk gonderır falan dedıler sonra dedım yok kız bu baska markası bıle falan ne ugrasdım dun onlarla ıkram edıyorum fazla almayın dıyorum

Benim tarifi olmayan kocamdaa heee simdi mi hissediyosun hani nerde yok artık o kadar diildir diyo sinir ediyo beni

benımkı hıssetcem dıye ugrasıyor elı gobegımde uyuyor resmen adam

Hahahahah Allah iyiligini versin ama insan öyle alıyor cok yemesin az yesin diye gözünün icine bakıyom insanların gecen yas ceviz aldık kocik tabaktan alıyo istemeden gözümle onu kesiyorum ne kadar yedi diye birde bu ara yeni huy cıktı o tabagın dibini görcem illaaaa cevizide bi günde yedim

hahahha noluyo bize yaa bende öyle oldum hatta dün akşam fındığı kavanozla almış önüne adam erinmiş tabağa koymaktan ohoooo sana bunu böyle vermezler cicim dedim çektim aldım elinden

denicem ütopik aş erme seansları düzenleyim kocama

kızlar bebişler başlarda sadece bize hareket ediyo valla bak komik ama içerdekiler bizden çakaaal ne zaman elini koysa eşim ya da kardeşim duruyolardı şimdi artık babalarına da alıştılar onun sesine de tepki veriyolar hemen

ay ben allahdan dıbını getırmıyorum askımda bana cevız almıs kendı yıyo avuc avuc

hahahha noluyo bize yaa bende öyle oldum hatta dün akşam fındığı kavanozla almış önüne adam erinmiş tabağa koymaktan ohoooo sana bunu böyle vermezler cicim dedim çektim aldım elinden

kız fındık dedın canım yas fındık ıstedı ıyımı aklıma soktun kocısımı arıyımda getırsın halası bıze ayırmısdı alsın fınduklarımızı adapazarından getırmısdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…