• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

birisi paçoz mu dedi....ben hele bu ara hiç bakmıyorum....ne makyaj ne süs püs hiç bişey....
hahhaah ayy bende bi kendimi sanıyordum yaa saçlar uzun gıcık oluyorum kescem ama cesaret yok boyanması lazım pffffff:S

hahhaah ayy bende bi kendimi sanıyordum yaa saçlar uzun gıcık oluyorum kescem ama cesaret yok boyanması lazım pffffff:S
bende sünnette boyatırım diyodum ama kuaförüm yapmayalım dedi...hadi beyazları saç rimelleriyle kapattık....keselim dedim aaaaaa hamileyken olmaz dedi....kuaförüm üst kat komşum...valla dedim doğum olunca alırısın pılını pırtını bana inersin dedim...bu halle doğumdan sonra bi de bebek nasıl yapcam dedim de gülüyo bana....

niye o kadar çok bakıyosun şekerine...ben sabah akşam bakıyodum sadece...belki de doz ayarlamak için mi acaba...
canım iğneye başlamadan önce 4 kreydi zaten takip amaçlı. sonra 6 ya çıktı yarın dozun artıp artmayacağı belli olacak her ögünden önce ve sonra ölçülüyor.

sormaaaa bende :KK53: artık sadece bebişlerime giderken süslendiğimi fark ettim hatta :cool::KK70:

sorma kuzum ya bende en son ne zaman aşı olduğumu hatırlamıyorum bile haftaya çarambaya kadar benim de gitmem lazım ama cesaret edemiyorum henüz :KK43:

hmm deneyim bende canım sağol ağzımda şu an kan tadı oluyo bazen sinir bozucu
YAA bende ertelemeye calıstım ama olmuyor sonucta wurunulcak yanı bu sımdı sende arada aıle hekımlıgını atlama artık daha fazla senınle aynıyız cunku

Slm kızlar biz bugün 19+5 günlük olduk 2haftadir hareketlerini net hissediyordum ama bugun hiç hareket etmedi normalmi

bende sünnette boyatırım diyodum ama kuaförüm yapmayalım dedi...hadi beyazları saç rimelleriyle kapattık....keselim dedim aaaaaa hamileyken olmaz dedi....kuaförüm üst kat komşum...valla dedim doğum olunca alırısın pılını pırtını bana inersin dedim...bu halle doğumdan sonra bi de bebek nasıl yapcam dedim de gülüyo bana....
hahahah kuzum bende samsuna gidince ne hayallerle kuaförüme gitti ben boyamam o riske girmem dedi :D ee kes bari dedim sen çok emin değilsin ağlarsın biliyorum seni emin ol öyle gel dedi :D fön çekti tıpış tıpış geri döndüm:D ama saç kesmekle bir şey olmyr bir çok arkadaşım kestirdi begri begri mesela :D

kızlar bir de benim diş etlerim aşağıya doğru indi ve üst dişlerimi sıkıştırdığından mı bilmiyorum kanıyo durduk yere böyle olan var mı :KK43:
var kuzum yaa gece uyutmuyordu bır ara hava gırıyordu falan paradontaxla fırcaladım bırde fırcalayamadıgım zaman gargara yaptım lısterın ıle sımdı daha ıyı

kuzumm asıdan korkuyorsun nasıl dogurcan acaba sen:):) alıstırma olur ıste korkma:)
ben daha bılmıyorum nasıl dogum yapıcam dıuye hala acaba erkenmı cocuk yaptım dıyorum kendı kendımeee nasıl olucak dıye korkuyorummmm

sen boyayı doktoruna soracaktın canım ne oldu? valla ben kestırdım rahaladım uzun suredır uzundu orta boy acayıp rahatmıs

benim canım çok kötü içleri boşaldı gibi diş etlerim şişti kanıyor durduk yere napcas
ağız bakım suları iyi geliyomuş bak dene sende bende yapim bakalım iyi olur inşallah
YAA bende ertelemeye calıstım ama olmuyor sonucta wurunulcak yanı bu sımdı sende arada aıle hekımlıgını atlama artık daha fazla senınle aynıyız cunku
aynen vurulmamız lazım artık bugün aramayı düşünüyorum canım
Slm kızlar biz bugün 19+5 günlük olduk 2haftadir hareketlerini net hissediyordum ama bugun hiç hareket etmedi normalmi
belki uyuyodur annesi tatlı ye bi parça benimkiler tatlıya tepki veriyo
var kuzum yaa gece uyutmuyordu bır ara hava gırıyordu falan paradontaxla fırcaladım bırde fırcalayamadıgım zaman gargara yaptım lısterın ıle sımdı daha ıyı
denicem bakalım iyi gelir inşallah kuzum ağzımın tadı bi garip oluyo ya :KK43:

harme harme canım ben druma soyledım kanıyor cok dıye agız bakım suyu kullan dedı paradontaks felan hıkaye dedı ama zaten bende bı faysadını gormedım ama agız bakım suyu ıyı geldı

hahahah kuzum bende samsuna gidince ne hayallerle kuaförüme gitti ben boyamam o riske girmem dedi :KK70: ee kes bari dedim sen çok emin değilsin ağlarsın biliyorum seni emin ol öyle gel dedi :KK70: fön çekti tıpış tıpış geri döndüm:KK70: ama saç kesmekle bir şey olmyr bir çok arkadaşım kestirdi begri begri mesela :KK70:
aynen kızlar hemde belıme kadardı omuzlarının cok az altında su anda valla ezıyet cekmısım bu boya bayıldım artık hep boyle kestırebılırım :):) fecı rahatlık oldu benım ıcın boynum agrıyordu megersem sacın agırlıgındanmıs :p:D:D:D:D:

ben daha bılmıyorum nasıl dogum yapıcam dıuye hala acaba erkenmı cocuk yaptım dıyorum kendı kendımeee nasıl olucak dıye korkuyorummmm
su saatten sonra donusun yok kuzum mecbur vaktı gelınce cıkacak o bebıs:D:D

ben başından beridir hep isterse 100 kilo olayım düşüncesindeyim canım ama şeker olayından biraz dikkat etmem gerekiyor yinede ne kadar kilo alırsam alıyım üzülmücem doğumdan sonra veririz inşallahhhh :KK6:
Bende o düşüncedeyim canım bebeqim saqlıklı olsunda ben veririm o kiloları ama dedqin qibi şekere tuza dikakt etmek lazım sonrası daha zor olabilir Allah korusun..

Back