2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Ohh afiyett olsun bebise yarasın.

ben daha bılmıyorum nasıl dogum yapıcam dıuye hala acaba erkenmı cocuk yaptım dıyorum kendı kendımeee nasıl olucak dıye korkuyorummmm
bende bazen öyle diyorum biraz daha rahat etseydim neden acele ettim diye gerçi evleneli bir buçuk sene oldu ama sonrada kızıyorum kendime bebeğim hissedip üzülücek diye buaralar bi tuhafım :S

canım bende 2012 de olmusdum 5 sene koruyor dıyorlar ama saglık ocagı yıne olcaksınız dedı

bende bazen öyle diyorum biraz daha rahat etseydim neden acele ettim diye gerçi evleneli bir buçuk sene oldu ama sonrada kızıyorum kendime bebeğim hissedip üzülücek diye buaralar bi tuhafım :S
al bendende o kadar bazen kızımla konusuyorum sonra dıyorumkı napıyorum ben aynaya bakıyorum hala alısamadım aynı tuhaf duygular war

yaa öyle gerçekten insan durduramıyor isteklerini sonrada öyleydi böyleydi kendimizi yiyoruz Allah kucağımıza almamızı nasip etsin yavrularımızı o zaman hepsi geçip gidicek inşallah gerçi bide lohusa bunalımı diye bişey varmış doğrumudur bilmiyorum

war galıba sanırım we bızde bıraz erkenmı basladı neee
canım asıdan korkma hic bir anda olacak ve bitecek söyle düsün dr un onay vermis ve mecbursun saglıgın icin hic düsünme bile o anı ve bakma

ben oldum olası korkuyorum o yuzden bu telasım canım

sanırım erken başladı bende yarın aşı olucam doktoruma sordum olmalısın dedi ama yeni doğum yapan arkadşım var hiç acımıyor korkma dedi

kızlar oglusum kıpır kıpır oldu cok acayıp ılkkez bu kadar net hıssettım ya aksamdan berı bole

Oglusunu yesinler senin

bende cok korkagımdır cooooook elim kesilsin uyurken bile elim havadadır aman bir yere degmesinde acımasın ama mecbur olunca yapacak birsey yok nasıl dogurucam onu bile bilmiyorum ama korkunun ecele faydası yok napalım kendini telkin edersen rahatlarsın

öylede böylede çıkıcak o çocuklar ne kadar rahat olursak o kadar güzel geçer doğumlarımız

benim en paçoz halim hastanedeykendi ben evde kırmızı rujla dolasan insanım @harme S seduf @begri @bsrd
bende yapıcam ama kuaförüm yapmayalım diye tutturdu...diyorum ya saç rimeliyle geçiştirdik o kadar yani....şimdi de işe gelmeden uykudan gözümü açamıyorum....ev nasıl çıktığımı bilmiyorum....

ivit doğru maalesef, korkutmak gibi olmasın ama

ayyyy ecem hiç güleceğim yoktu.....elinde çekme helva ve benim yazdıklarım....Allah iyiliğini versin emi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…