ben öğle yemeğimi yedim geldim
bu arada hamileliğimin başında tetanoz aşısı oldum ben, ayağımı kesmiştim mecburen oldum. Öyle korkacak bişey olmadı bende. Hafif şişip sızlıyor o kadar. Şimdi tekrar olmayacağım, doktorum gerek yok dedi.
bende bazen öyle diyorum biraz daha rahat etseydim neden acele ettim diye gerçi evleneli bir buçuk sene oldu ama sonrada kızıyorum kendime bebeğim hissedip üzülücek diye buaralar bi tuhafım :Sben daha bılmıyorum nasıl dogum yapıcam dıuye hala acaba erkenmı cocuk yaptım dıyorum kendı kendımeee nasıl olucak dıye korkuyorummmm
ben öğle yemeğimi yedim geldim
bu arada hamileliğimin başında tetanoz aşısı oldum ben, ayağımı kesmiştim mecburen oldum. Öyle korkacak bişey olmadı bende. Hafif şişip sızlıyor o kadar. Şimdi tekrar olmayacağım, doktorum gerek yok dedi.
al bendende o kadar bazen kızımla konusuyorum sonra dıyorumkı napıyorum ben aynaya bakıyorum hala alısamadım aynı tuhaf duygular warbende bazen öyle diyorum biraz daha rahat etseydim neden acele ettim diye gerçi evleneli bir buçuk sene oldu ama sonrada kızıyorum kendime bebeğim hissedip üzülücek diye buaralar bi tuhafım :S
hormonlar yapıyor sanırımal bendende o kadar bazen kızımla konusuyorum sonra dıyorumkı napıyorum ben aynaya bakıyorum hala alısamadım aynı tuhaf duygular war
zaten ne geldıyse hormonlardan degılmıhormonlar yapıyor sanırım
zaten ne geldıyse hormonlardan degılmı
war galıba sanırım we bızde bıraz erkenmı basladı neeeyaa öyle gerçekten insan durduramıyor isteklerini sonrada öyleydi böyleydi kendimizi yiyoruz Allah kucağımıza almamızı nasip etsin yavrularımızı o zaman hepsi geçip gidicek inşallah gerçi bide lohusa bunalımı diye bişey varmış doğrumudur bilmiyorum
canım asıdan korkma hic bir anda olacak ve bitecek söyle düsün dr un onay vermis ve mecbursun saglıgın icin hic düsünme bile o anı ve bakma
kım yedı kız ben daha yemedım bızımkıler daha karar vercekde solucez
boyle kıpır kıpır olması keyfının yerınde oldugu anlamına gelır yanıkızlar oglusum kıpır kıpır oldu cok acayıp ılkkez bu kadar net hıssettım ya aksamdan berı bole
sanırım erken başladı bende yarın aşı olucam doktoruma sordum olmalısın dedi ama yeni doğum yapan arkadşım var hiç acımıyor korkma dediwar galıba sanırım we bızde bıraz erkenmı basladı neee
ben oldum olası korkuyorum o yuzden bu telasım canım
kızlar oglusum kıpır kıpır oldu cok acayıp ılkkez bu kadar net hıssettım ya aksamdan berı bole
war galıba sanırım we bızde bıraz erkenmı basladı neee
ben oldum olası korkuyorum o yuzden bu telasım canım
Sağol canım, bebişe yarasın bana yaramasınOhh afiyett olsun bebise yarasın.
öylede böylede çıkıcak o çocuklar ne kadar rahat olursak o kadar güzel geçer doğumlarımızOglusunu yesinler senin
bende cok korkagımdır cooooook elim kesilsin uyurken bile elim havadadır aman bir yere degmesinde acımasın ama mecbur olunca yapacak birsey yok nasıl dogurucam onu bile bilmiyorum ama korkunun ecele faydası yok napalım kendini telkin edersen rahatlarsın
ohh mis bizde yakın zamanda yapıcaz insallllahh alısverise gidicez hastane süsleri püsleri bahanesiyle miss balık ekmek tursu suyu söyle acılısından ımhhhhh
valla eminönünün en çok turşuyla balık ekmeğini özledim...anam eşimde getirmiyoki istanbula...zaten zor kurtulduk deyip duruyo...ama ben şimdiden ayak yapıyorum....çocuklar okul falan kazanırsa gideriz bak diye...nasılsa oğlan ilkokula başladı.....ortaokuldan yani ikinci dörtten sonra biyere girerse bende istanbul yazdırayım diyorum.....
Hahaha tam bunu okurken elimde cekme helva vardı kendimi cok kötü hissettim ve geri bıraktım
Offf off annemde geldi zaten kacamak ancak o yokken oluyor
ayyyy ecem hiç güleceğim yoktu.....elinde çekme helva ve benim yazdıklarım....Allah iyiliğini versin emi.....
ayy sen @begri ye bakma telafi ediyorum su an verdigim 2 kiloyu
Hihaho uyandım bugün erkenden kuafördeydim amaaaaa annisko icin ya iş görüşmesine gittideAmaaa daha kötüsünü söylim mi sanaa annem burda öglen uyanıyoruuum ohh kahvaltım hazır misafir gibi yiyorum hooop tabak kaldırmadan kalkıyorum sofradan annem baslıyo temizlige ben ayaklarımı uzatıyorum ohh birde yemek patlatıyooo ımıhmımhımıhmımhhhhhh
Hain köfteee azıcık @harme ye nispet yapcaktım bozdun hemen
bende yapıcam ama kuaförüm yapmayalım diye tutturdu...diyorum ya saç rimeliyle geçiştirdik o kadar yani....şimdi de işe gelmeden uykudan gözümü açamıyorum....ev nasıl çıktığımı bilmiyorum....
ivit doğru maalesef, korkutmak gibi olmasın amayaa öyle gerçekten insan durduramıyor isteklerini sonrada öyleydi böyleydi kendimizi yiyoruz Allah kucağımıza almamızı nasip etsin yavrularımızı o zaman hepsi geçip gidicek inşallah gerçi bide lohusa bunalımı diye bişey varmış doğrumudur bilmiyorum
eşlere çok iş düşüyo böyle konularda atlatmamız için :)ivit doğru maalesef, korkutmak gibi olmasın ama
ayyyy ecem hiç güleceğim yoktu.....elinde çekme helva ve benim yazdıklarım....Allah iyiliğini versin emi.....ohh mis bizde yakın zamanda yapıcaz insallllahh alısverise gidicez hastane süsleri püsleri bahanesiyle miss balık ekmek tursu suyu söyle acılısından ımhhhhh
Hahaha tam bunu okurken elimde cekme helva vardı kendimi cok kötü hissettim ve geri bıraktım
Offf off annemde geldi zaten kacamak ancak o yokken oluyor
ayyyy ecem hiç güleceğim yoktu.....elinde çekme helva ve benim yazdıklarım....Allah iyiliğini versin emi.....
ayy sen @begri ye bakma telafi ediyorum su an verdigim 2 kiloyu
Hihaho uyandım bugün erkenden kuafördeydim amaaaaa annisko icin ya iş görüşmesine gittideAmaaa daha kötüsünü söylim mi sanaa annem burda öglen uyanıyoruuum ohh kahvaltım hazır misafir gibi yiyorum hooop tabak kaldırmadan kalkıyorum sofradan annem baslıyo temizlige ben ayaklarımı uzatıyorum ohh birde yemek patlatıyooo ımıhmımhımıhmımhhhhhh
Hain köfteee azıcık @harme ye nispet yapcaktım bozdun hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?