ohh mis bizde yakın zamanda yapıcaz insallllahh alısverise gidicez hastane süsleri püsleri bahanesiyle miss balık ekmek tursu suyu söyle acılısından ımhhhhh
valla eminönünün en çok turşuyla balık ekmeğini özledim...anam eşimde getirmiyoki istanbula...zaten zor kurtulduk deyip duruyo...ama ben şimdiden ayak yapıyorum....çocuklar okul falan kazanırsa gideriz bak diye...nasılsa oğlan ilkokula başladı.....ortaokuldan yani ikinci dörtten sonra biyere girerse bende istanbul yazdırayım diyorum.....
Hahaha tam bunu okurken elimde cekme helva vardı kendimi cok kötü hissettim ve geri bıraktım
Offf off annemde geldi zaten kacamak ancak o yokken oluyor
ayyyy ecem hiç güleceğim yoktu.....elinde çekme helva ve benim yazdıklarım....Allah iyiliğini versin emi.....
ayy sen
@begri ye bakma telafi ediyorum su an verdigim 2 kiloyu
Hihaho uyandım bugün erkenden kuafördeydim amaaaaa annisko icin ya iş görüşmesine gittide
Amaaa daha kötüsünü söylim mi sanaa annem burda öglen uyanıyoruuum ohh kahvaltım hazır misafir gibi yiyorum hooop tabak kaldırmadan kalkıyorum sofradan annem baslıyo temizlige ben ayaklarımı uzatıyorum ohh birde yemek patlatıyooo ımıhmımhımıhmımhhhhhh
Hain köfteee azıcık
@harme ye nispet yapcaktım bozdun hemen