2016 Mart Anneleri Goygoy :)

bılmıyorumkı olmadı oyle yapıcam canım bızımkıne kalırsa son aylara bırakcak dedıgın gıbı
son aylarda bebek arabası odası beşiği ohoo yetişmez yani bende illa birşeyler almak için çıkmıyorum denk gelirse beğendiğim bişey olursa alıyorum canım

enee ne güzel bak sana işaret çakıyo artık, sessiz ortamlarda konuş bak tepkide verince insan salak gibi oluyo sevinçten
ayyy sıkma bebişi annesiii.....

aslında kamu da 24.haftadan sonra hamilelere serbest kıyafet giyme olanağı var...senin iş yerinde de vardır belki bi araştırsana...
aaaa bak bunu bilmiyodum mutlu olduum kesin mi peki canım? bende kamuda çalışıyorum da
ay Allah korusun valla, benim de çok acaip ama aradaki 1 ayda filan halletmem gerekecek sanırım şimdi erken dedi doktorum e sonra da çok ağırlaşıcaksın dedi işte o arada almam lazım o göbişle sanmıyorum çok dolaşayım

ohh yaa şu an E Ekyzdn03 nin yerinde olup uyumak isterdiiiimm

acıkma bende de var da yemek yiyemiyorum acıkınca hemen midem bulanıyo haliyle iştah falan da olmuyo..Zorla tıkıyorum ağzıma birşeyler.
son bir haftadır bende öyleyim canım iştah namına birşey yok ilk 3,5 ay hiçbirşey yiyemedim zaten ne yesem çıkardım nasıl zayıflamıştım o günler geri gelecek diye korkuyorumm

yaaa uyumak uyumak hanım kuaforde suslenıyor

O kilolar başa dert kuzum :)
ben başından beridir hep isterse 100 kilo olayım düşüncesindeyim canım ama şeker olayından biraz dikkat etmem gerekiyor yinede ne kadar kilo alırsam alıyım üzülmücem doğumdan sonra veririz inşallahhhh

kızlar sımdı ben yarın asıya gıtcem yaa cok korkuyorum yaaa cok acıyormu acabaaa

kızlar bir de benim diş etlerim aşağıya doğru indi ve üst dişlerimi sıkıştırdığından mı bilmiyorum kanıyo durduk yere böyle olan var mı

keske valla canım son zamanlarda hele ıyıce pacoza bagladım ben:)
sormaaaa bende artık sadece bebişlerime giderken süslendiğimi fark ettim hatta
kızlar sımdı ben yarın asıya gıtcem yaa cok korkuyorum yaaa cok acıyormu acabaaa
sorma kuzum ya bende en son ne zaman aşı olduğumu hatırlamıyorum bile haftaya çarambaya kadar benim de gitmem lazım ama cesaret edemiyorum henüz
benımde kanıyor canım paradontax ve agız bakım suyu ıyı geldı
hmm deneyim bende canım sağol ağzımda şu an kan tadı oluyo bazen sinir bozucu

keske valla canım son zamanlarda hele ıyıce pacoza bagladım ben:)
birisi paçoz mu dedi....ben hele bu ara hiç bakmıyorum....ne makyaj ne süs püs hiç bişey....

kızlar bir de benim diş etlerim aşağıya doğru indi ve üst dişlerimi sıkıştırdığından mı bilmiyorum kanıyo durduk yere böyle olan var mı
benim canım çok kötü içleri boşaldı gibi diş etlerim şişti kanıyor durduk yere napcas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…