nerde gordun canım? ınternette mı magazadan falan mı baktın??
hı hııı bızde yok zaten o hormonda sadece YAZ'da var
takıldım valla ya , önemli değil. Herkes hayırlısı ile gitsin gelsin :) ben de acıkıyorum bu saatlerde. servise binmeden bişeyler yemem lazım yoksa yolda fena oluyor midem.Ooo yasasın ctesi giden sadece ben degilim düzenleme seceneginin süresi gecmis yoksa baktım simdi hemen ekleyecektim
River82 hehh tam üstüne basmıs acıktım yyahuuu
tamam tatlım beklıyoruz:)ınternette gordum canım bakıyım bır bulursam atarım oylesıne bakıyordum
hı hııı bızde yok zaten o hormonda sadece YAZ'da varhadı kız hadı kız kızamazsıın kııı YAZ dedım sırıtıyorsundur sen sımdı
takıldım valla ya , önemli değil. Herkes hayırlısı ile gitsin gelsin :) ben de acıkıyorum bu saatlerde. servise binmeden bişeyler yemem lazım yoksa yolda fena oluyor midem.
ayyy bende koptum valla yaaa aksam aksam eglence cıktı bıze yıneHahahhaha kahkahaaaa attım beeeeay pardon ehuehuehuehuehuehuehue acıkıyorum allaaaa allaaa
Amin canım insallah hayırlısıyla gidelim gelelim :) ben hep acıkıyorum ve aklımda hep yemek varda begri takılıyor
amann senınkıde galatasaraylı mı:):) bızım hastane vermıyor canım yaa almak adetten olmus ama alalım yaa heves ettım benben ilk bebeğim doğduğunda hiç set almamıştım hastane çıkışı olarak. Gerçi hastane vermişti kıyafetlerini ondan almadım sanırım. bir tek çıkarken giydirmiştik o da eşimin ısrarı ile galatasaraylı bir şeydi :)
belkı kampanya falan vardır bıtmıstır tatlım yaa olabılır yanı
pancoda mesela sunu begendım ben hello kıttylı kız olursa onu alcam https://www.panco.com.tr/hastane-cikisi-207
cooook tatlı canım yaa :):) e bebektekılerden ıyı hem fıyatı da daha uygunpancoda mesela sunu begendım ben hello kıttylı kız olursa onu alcam https://www.panco.com.tr/hastane-cikisi-207
valla ben cıddı derece unutkan oldum yanlısda hatırlıyor olabılırım mesela camasır yıkıycakdım unutmusum gıtmısım yatmısım
offf ev yapımı da cok guzel olur sımdı yaaaBen de hep açım ya, sırf açlıktan ölmiim işyerinde diye evdeki bakıcı teyzemizden poğaça istedim bugün
ayy ben hic bakmamıstım pancoya ne güzel seyler varmıs yaaaaa benimki kız ehehehhe
cooook tatlı canım yaa :):) e bebektekılerden ıyı hem fıyatı da daha uygun
Ben de hep açım ya, sırf açlıktan ölmiim işyerinde diye evdeki bakıcı teyzemizden poğaça istedim bugün
ayyy bende koptum valla yaaa aksam aksam eglence cıktı bıze yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?