• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Ooo yasasın ctesi giden sadece ben degilim düzenleme seceneginin süresi gecmis yoksa baktım simdi hemen ekleyecektim

River82 River82 hehh tam üstüne basmıs :KK70:acıktım yyahuuu :KK45:
takıldım valla ya , önemli değil. Herkes hayırlısı ile gitsin gelsin :) ben de acıkıyorum bu saatlerde. servise binmeden bişeyler yemem lazım yoksa yolda fena oluyor midem.

hı hııı bızde yok zaten o hormonda sadece YAZ'da var :KK70: hadı kız hadı kız kızamazsıın kııı YAZ dedım sırıtıyorsundur sen sımdı :KK70::KK70:

Hahahhaha kahkahaaaa attım beeee :KK70: ay pardon ehuehuehuehuehuehuehue acıkıyorum allaaaa allaaa:KK70:

takıldım valla ya , önemli değil. Herkes hayırlısı ile gitsin gelsin :) ben de acıkıyorum bu saatlerde. servise binmeden bişeyler yemem lazım yoksa yolda fena oluyor midem.

Amin canım insallah hayırlısıyla gidelim gelelim :) ben hep acıkıyorum ve aklımda hep yemek varda begri takılıyor :KK70:

begri begri E Ekyzdn03 kızlar ya ben fıyatları karıstırıyorum yada markaları sımdı baktım yıne aynı sayfalara yok valla nerde ne gordumkı ben acaba magazada bakmadım emınım genelde net basında bakıyorum civilim ebebek chıcco oralara bakıyorum

Hahahhaha kahkahaaaa attım beeee :KK70: ay pardon ehuehuehuehuehuehuehue acıkıyorum allaaaa allaaa:KK70:

Amin canım insallah hayırlısıyla gidelim gelelim :) ben hep acıkıyorum ve aklımda hep yemek varda begri takılıyor :KK70:
ayyy bende koptum valla yaaa aksam aksam eglence cıktı bıze yıne :D:D:D

ben ilk bebeğim doğduğunda hiç set almamıştım hastane çıkışı olarak. Gerçi hastane vermişti kıyafetlerini ondan almadım sanırım. bir tek çıkarken giydirmiştik o da eşimin ısrarı ile galatasaraylı bir şeydi :)

begri begri E Ekyzdn03 kızlar ya ben fıyatları karıstırıyorum yada markaları sımdı baktım yıne aynı sayfalara yok valla nerde ne gordumkı ben acaba magazada bakmadım emınım genelde net basında bakıyorum civilim ebebek chıcco oralara bakıyorum
belkı kampanya falan vardır bıtmıstır tatlım yaa olabılır yanı

ben ilk bebeğim doğduğunda hiç set almamıştım hastane çıkışı olarak. Gerçi hastane vermişti kıyafetlerini ondan almadım sanırım. bir tek çıkarken giydirmiştik o da eşimin ısrarı ile galatasaraylı bir şeydi :)
amann senınkıde galatasaraylı mı:):) bızım hastane vermıyor canım yaa almak adetten olmus ama alalım yaa heves ettım ben :D:D

Ben de hep açım ya, sırf açlıktan ölmiim işyerinde diye evdeki bakıcı teyzemizden poğaça istedim bugün :KK70:

Ben de hep açım ya, sırf açlıktan ölmiim işyerinde diye evdeki bakıcı teyzemizden poğaça istedim bugün :KK70:

oyyy yalnız degilim istee oh rahatladım bende diyorum bu aksamın menüsünü pogaca kısır kek yapayım ne kadar saglıklı besleniyorum Allahım :KK70:
ayyy bende koptum valla yaaa aksam aksam eglence cıktı bıze yıne :KK70:

:KK70:ooohhhh yooo eglence mi o da ne.. ımmm sey yaa biz sükredelim sükretmek önemli

Back