• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Allahimmmm oğlum oluyor. Kizlar bi görseniz kesin kizinizi benim ogluma vermek istersiniz. Espirili koc erkegi benimki, el bile salladi bize. Hee bide iki elini birden agzina sokup bi yemesi vardi :KK200: Aşk yaa

maşallah küçük delikanlıya o zaman:nazar:
ayy bende gitsem de bi görsem yavrumu artık 1 hafta kaldı inşallah sağlıklı olduğunu bi de cinsiyetini öğrendim mi tamamdır:mad:

Allahimmmm oğlum oluyor. Kizlar bi görseniz kesin kizinizi benim ogluma vermek istersiniz. Espirili koc erkegi benimki, el bile salladi bize. Hee bide iki elini birden agzina sokup bi yemesi vardi :KK200: Aşk yaa

Oyyy masaalllaahh annesiiiiii masallahh :nazar: onun elini yesinlerr minnak yavruuuuss.. darısı bize sıraya girdik bekliyoruz benimki cumartesiii

Kızlarrr umarım herkes iyidirrr . Uzun zamandır giremiyorum. Telefonum serviste belli bi süre daha giremeyeceğim.

denizmisra denizmisra iyiyim çok şükür canımm :) senin de iyi haberlerini aldım mutlu oldumm . Kendine ve bebisine dikkat et :*
Benimde bugün aklımdan gectin nerelerde diye...sesi soluğu çıkmadı dedimdi kendi kendime

Merhaba hanımlar ben de inşallah mart annesi olacağım Heyecanla oğluşumu bekliyorum...aklımda bir sürü soru var umarım birbirimize faydalı oluruz

Merhaba hanımlar ben de inşallah mart annesi olacağım Heyecanla oğluşumu bekliyorum...aklımda bir sürü soru var umarım birbirimize faydalı oluruz
Meraba canım hoş geldin Allah tamamına erdirsin inşallah faydalı oluruz canım...

merhaba hoşgeldinnn :) aklındakileri sor illa bilen birisi yanıtlar sevgi dolu topiğimizde :)

kızlar günaydınnn :) bu sabah ankara 'da hava soğuk... kışlıkları giydim geldim vallahi :)

hoşgeldin canım....maşallah bebişine...aklına takılanları sorabilirsin.....herkes bildiği kadarıyla cevaplar sen merak etme....

hiç sormayın kızlarrr bugün balıkesirde buz gibi vallahii....bayağı soğuk....

aman dikkatli giyinin ilaç kullanamayacağımız için kendimizi korumamız önemli.. grip mevsimide açılır şimdi. kendine iyi bakmayanlar hastalanır hooop sonra birbirine bulaştırmaca başlar...

aman dikkatli giyinin ilaç kullanamayacağımız için kendimizi korumamız önemli.. grip mevsimide açılır şimdi. kendine iyi bakmayanlar hastalanır hooop sonra birbirine bulaştırmaca başlar...
aynen bu havalar çok sakat....heran hasta olunabilir...zaten bayramda hasta olan kimseye gitmedim...bide benim soğuk algınlığım çok zor geçiyo 1 ay yatarım herhalde...

Back