• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

amann senınkıde galatasaraylı mı:):) bızım hastane vermıyor canım yaa almak adetten olmus ama alalım yaa heves ettım ben :KK70::KK70:
evet ben beşiktaşlıyım ama :KK70: tabi bence de alın ne haves ediyorsanız , benim oğlan hep ikinci el giyecek yazık yavruma :KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70: cıddı mısın bebısın yatası gelmıs ama yapacak bır sey yok :KK70::KK70:

valla oyle buket aksam zaten yemegı yedım 1 saat falan gecdı cay ıcıyorum kuruyemıs yanında torkunun turtacıkdan yedım sen bırden agzım bır dol tuvalete nasıl gıttım bılmıyorum nasıl ıstıfra ettım ıcım cıktı artık hala oguruyordum benımde hep bogazım kanıo kusmadan sonra kılcal damarlarım catlıo

bende hastane cıkıslarına bakıyorumda ne kadar pahalılar söyle düzgün birsey almak istersen

ayyy ben aldım biri 3 lü carter's tan 90TL bide battaniyeli falan var markasını hatırlayamadım da ona bakmıştım oda 230 du almadım ama alırım sanırsam. iyi bişi alim diyince rakamlar baya yükseliyor.

oyyy yalnız degilim istee oh rahatladım bende diyorum bu aksamın menüsünü pogaca kısır kek yapayım ne kadar saglıklı besleniyorum Allahım :KK70:

:KK70:ooohhhh yooo eglence mi o da ne.. ımmm sey yaa biz sükredelim sükretmek önemli
valla ben de börek, poğaça, peynirli sandviç, makarna yiyorum. Ama tatlı yemiyorum çok sağlıklı besleniyorum hahahaha :)

ayyy ben aldım biri 3 lü carter's tan 90TL bide battaniyeli falan var markasını hatırlayamadım da ona bakmıştım oda 230 du almadım ama alırım sanırsam. iyi bişi alim diyince rakamlar baya yükseliyor.

cartersı fethetmeye gidicemde anamı bekliyorum alınacaklar hafızaya yazıldı üzülüyorum annisede :KK30:

valla oyle buket aksam zaten yemegı yedım 1 saat falan gecdı cay ıcıyorum kuruyemıs yanında torkunun turtacıkdan yedım sen bırden agzım bır dol tuvalete nasıl gıttım bılmıyorum nasıl ıstıfra ettım ıcım cıktı artık hala oguruyordum benımde hep bogazım kanıo kusmadan sonra kılcal damarlarım catlıo
amannn kuzum yaaa kıyamam :(:(

Back