- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Bende perşembeee :)Detaylı ultrason zamanı geliyor iste o isi bozuyor dün poncikella @bsrd gitti pers begri cuma sen ve @_Egeli_ cteside ben bir bakarsın dogumlarda böyle sıralı olurmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende perşembeee :)Detaylı ultrason zamanı geliyor iste o isi bozuyor dün poncikella @bsrd gitti pers begri cuma sen ve @_Egeli_ cteside ben bir bakarsın dogumlarda böyle sıralı olurmus
Benim bi arkadasim dogum sancisi cekerken esine demediğini bırakmamıştı......ayyy simdi hatirladim ne gülmüstüm ozaman ona....
Bende perşembeee :)
Detaylı ultrason zamanı geliyor iste o isi bozuyor dün poncikella @bsrd gitti pers begri ve CanSev_Can cuma sen ve @_Egeli_ cteside ben bir bakarsın dogumlarda böyle sıralı olurmus
amann allahımm evde boyle gezdıgını dusunsene ama kuzun basmasına zorluk olmasın yaa?http://urun.n11.com/ayakkabi-ve-pat...-tavsan-figurlu-patik-0-12-ay3-renk-P41744443
Kızlar nasıl güzel şeker :)
bende ederım kesın yanı kesınnn sankı tek adamın sucu :):)Benim bi arkadasim dogum sancisi cekerken esine demediğini bırakmamıştı......ayyy simdi hatirladim ne gülmüstüm ozaman ona....
Ayyy bugidisle oyle olacak....oglum zaten zamanını beklememisti 10 gun once doğmuştu...bakalim bu beklicekmi....Detaylı ultrason zamanı geliyor iste o isi bozuyor dün poncikella @bsrd gitti pers begri ve CanSev_Can cuma sen ve @_Egeli_ cteside ben bir bakarsın dogumlarda böyle sıralı olurmus
ayyy cok merak edıyorum yaaa dusunsene ben hastaneye gıdıyorum bı dogurup gelıcem dıye yazarmısızDetaylı ultrason zamanı geliyor iste o isi bozuyor dün poncikella @bsrd gitti pers begri ve CanSev_Can cuma sen ve @_Egeli_ cteside ben bir bakarsın dogumlarda böyle sıralı olurmus
ayy vallahı kayboldum resmen oda takımlara falan bayıldım ama guvenıp alamam sankı yaaBu arada n11 e iyi takıldınız kızlarrrr bende bakayım bir neler varmıs
Banada öle qeldi canım sanki yamuk basar gibi bunları tam öqrendiqinde qiydirmek lazım bide tam ayaqına qöre olması lazım yoksa Allah korusun düşürür bile...amann allahımm evde boyle gezdıgını dusunsene ama kuzun basmasına zorluk olmasın yaa?
Evet çok qüzeller ama bende qüvenemem yani qözümün qörmesi dokunmam kurcalamam lazım içim rahat etmezayy vallahı kayboldum resmen oda takımlara falan bayıldım ama guvenıp alamam sankı yaa
ayy vallahı kayboldum resmen oda takımlara falan bayıldım ama guvenıp alamam sankı yaa
İnşallah canım sabret az kaldı :)Ooo hepimiz bu haftada minnakların haberlerini alıyoruz insallah güzel güzel haberlerle geliriz ayyy en gec ben gidicem cok sabırsızlanıyoruuummm
aynen canım benım soyle 3 4 yas gıbı olmalı sankı yamuk basarsa Allah korusun sonra oyle gıderBanada öle qeldi canım sanki yamuk basar gibi bunları tam öqrendiqinde qiydirmek lazım bide tam ayaqına qöre olması lazım yoksa Allah korusun düşürür bile...
kesınlıkle o cekmeceler bır kac kez cekılecek raylar kontrol edılecek dolap kapakları falanEvet çok qüzeller ama bende qüvenemem yani qözümün qörmesi dokunmam kurcalamam lazım içim rahat etmez
ablam detaylı ıle 3 lu ayrı seyler detaylı ultrasonda tum ıc organlara damar yollarına falan bakıyorlar. 3 lu yıne down falan durumu ıncelenıyorSlm canlar detaylı ultrason 3 lü testmi oluyor kizlar benden 18 haftada gel test yapcam dedi bumu acaba