• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Benim bi arkadasim dogum sancisi cekerken esine demediğini bırakmamıştı......ayyy simdi hatirladim ne gülmüstüm ozaman ona....

Hahaha desene epeyce rahatlamıs.. :KK70: saka bir yana ben birsey demem sagolsun cok yardımcı ama dogurmak istemiyorum bendende cıkabilir cok korkagım ben cok :KK70:

amann allahımm evde boyle gezdıgını dusunsene :KK70::KK70: ama kuzun basmasına zorluk olmasın yaa?
Banada öle qeldi canım sanki yamuk basar gibi bunları tam öqrendiqinde qiydirmek lazım bide tam ayaqına qöre olması lazım yoksa Allah korusun düşürür bile...

Banada öle qeldi canım sanki yamuk basar gibi bunları tam öqrendiqinde qiydirmek lazım bide tam ayaqına qöre olması lazım yoksa Allah korusun düşürür bile...
aynen canım benım soyle 3 4 yas gıbı olmalı sankı yamuk basarsa Allah korusun sonra oyle gıder

Slm canlar detaylı ultrason 3 lü testmi oluyor kizlar benden 18 haftada gel test yapcam dedi bumu acaba

Back