evet ben beşiktaşlıyım amaamann senınkıde galatasaraylı mı:):) bızım hastane vermıyor canım yaa almak adetten olmus ama alalım yaa heves ettım ben
ay canım keşke yazmasaydım. canın mı çekti?offf ev yapımı da cok guzel olur sımdı yaaa
cıddı mısın bebısın yatası gelmıs ama yapacak bır sey yok
bende hastane cıkıslarına bakıyorumda ne kadar pahalılar söyle düzgün birsey almak istersen
valla ben de börek, poğaça, peynirli sandviç, makarna yiyorum. Ama tatlı yemiyorum çok sağlıklı besleniyorum hahahaha :)oyyy yalnız degilim istee oh rahatladım bende diyorum bu aksamın menüsünü pogaca kısır kek yapayım ne kadar saglıklı besleniyorum Allahım
ooohhhh yooo eglence mi o da ne.. ımmm sey yaa biz sükredelim sükretmek önemli
yok kuzum benım yaaa soyle ne olacak sankıay canım keşke yazmasaydım. canın mı çekti?
ayyy ben aldım biri 3 lü carter's tan 90TL bide battaniyeli falan var markasını hatırlayamadım da ona bakmıştım oda 230 du almadım ama alırım sanırsam. iyi bişi alim diyince rakamlar baya yükseliyor.
amannn kuzum yaaa kıyamamvalla oyle buket aksam zaten yemegı yedım 1 saat falan gecdı cay ıcıyorum kuruyemıs yanında torkunun turtacıkdan yedım sen bırden agzım bır dol tuvalete nasıl gıttım bılmıyorum nasıl ıstıfra ettım ıcım cıktı artık hala oguruyordum benımde hep bogazım kanıo kusmadan sonra kılcal damarlarım catlıo
Kesinlikle :)kesınlıkle o cekmeceler bır kac kez cekılecek raylar kontrol edılecek dolap kapakları falan
valla ben de börek, poğaça, peynirli sandviç, makarna yiyorum. Ama tatlı yemiyorum çok sağlıklı besleniyorum hahahaha :)
Carters Akbatı da mı var?cartersı fethetmeye gidicemde anamı bekliyorum alınacaklar hafızaya yazıldı üzülüyorum annisede
cartersı fethetmeye gidicemde anamı bekliyorum alınacaklar hafızaya yazıldı üzülüyorum annisede
normalde çok severim tatlı ama yiyemiyorum bulantı yapıyor, iyi mi kötü mü bilemedimTüüüh bak bende tatlıda var fazlasıylaaa hatta tatlı kriziylee cıgır acıp delilikler yapmıslıgımda var
amannn kuzum yaaa kıyamam
benim de devam ediyor ne yazık kivalla nerden cıktı aksam aksam anlamadım halbukı bu aylarda kesılıyormus ılgınc yanı benım hıc bıtmıcek sanırım bu mıde yanması eksımesı kusma falan
Carters Akbatı da mı var?
o kadar güzel şeyler varkiiii :) benim kocik beni artık götürmüyor sapıtıyosun gidince dedi hıh
Evet Akbatı da var 2. katta arada
hele kızlar iciiiiin olanlar sapıt yaaaa sapıt
bi ooğlan anasına sölenmez böle laf hıhhh
benim de devam ediyor ne yazık kiinşallah biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?