2016 kpss :))

Merhaba :) Ben de Hemşirelik lisans son sınıfım bu sene :)
Çalışmaya başladınızz mı ? Hangi kaynakları kullanıyosunuz ve dershaneye gidicek misiniz :)
Merhaba canım,ufaktan başldım işte ben kendimi motive edebilmek için.gitmeyi düşünüyorum bakalım

niyetlenip yapmamak büyük vicdan azabı. Zaten şimdiden çok çalışmayın günde 3-4 saat her ay buna 1 saat ekleyin ama sınavdan 2 ay önce mutlaka konu bitmeli. Çalışmaya başlarsam yazarım inşallah buraya motivasyon için.

niyetlenip yapmamak büyük vicdan azabı. Zaten şimdiden çok çalışmayın günde 3-4 saat her ay buna 1 saat ekleyin ama sınavdan 2 ay önce mutlaka konu bitmeli. Çalışmaya başlarsam yazarım inşallah buraya motivasyon için.
Ben günde 1 saat çalışıyorum hatta o kadar bile olmuyo çoğu zaman masanın başına geçince sıkılıyorum çünkü ama yine de kendimi motive etmeye çalışıyorum.en azından 15 gün öncesine kadar bunu da yapmıyordum

Bende günde 2saat çalışıyorum ortalama bazen bir bazen üç oluyor ama ortalama iki ve dengelemek duzenlemek şart

Merhaba kızlar.
Hazırlık seti ile başladım, 2 ayda seti tamamlamayı planlıyorum. Planladığım gibi giderse kasım başı soru bankalarına başlayıp mart'a kadar o şekilde devam edeceğim. Mart-nisan-mayıs-haziran da bol bol tarih okuması, gündem takibi ve günde bir deneme şeklinde devam etmeyi planlıyorum. Eleştiri ya da öneriye açığım :)

Merhabalar :) Bölüm neydi? Ben çok kararsızım kpssye hazırlansam mı her şeyi bir kenara bırakıp diyorum. Ama olmazsa da boşuna çabalamış olmaktan korkuyorum. İnşaat mühendisliği mezunuyum. Bir de yds sınavı var tabi aklımın bir köşesinde

inşaat mühendisi mezunu olarak neden yds düşünüyorsunuz?

Merhaba kızlar.
Hazırlık seti ile başladım, 2 ayda seti tamamlamayı planlıyorum. Planladığım gibi giderse kasım başı soru bankalarına başlayıp mart'a kadar o şekilde devam edeceğim. Mart-nisan-mayıs-haziran da bol bol tarih okuması, gündem takibi ve günde bir deneme şeklinde devam etmeyi planlıyorum. Eleştiri ya da öneriye açığım :)
Merhaba canım,öncelikle kolay gelsin:) umarım planladığın gibi gider:) hangi seti aldın?

Merhaba kpss kardeşlerim ablalarim :)))) diyerek bir giriş yapıym tarih te ramazan yetkin mi hakan dede mi iyi sizce ?

Merhaba kpss kardeşlerim ablalarim :)))) diyerek bir giriş yapıym tarih te ramazan yetkin mi hakan dede mi iyi sizce ?
Merhaba tatlım:) benimde bilgim yok ilk kez gireceğim bende:) tarihte netten araştırdığım kadarıyla evveliyata herkes iyi yazmıştı bende o kitabı alıcam inş.

Selamlar herkese :KK200: ben daha once hazirlandim ama sonuc husran ... simdi hem calisip hem hazirlaniyorum bakalim kolay gelsin hepimize yazarim ben de :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Merhaba kızlar bende tekstil bölümü önlisans mezunuyum su an çalışmıyorum evdeyim henüz bebeğimde yok çalışmak için zamanım var fem akademi yayınları lisans konu anlatımli kitap ve soru bankası getirdi bana kaynim ama ben onlisanstan giricem bu sorun olurmu birde bi yerden baslasak çalışmaya hep birlikte birbirimize destek olarak çok sevinirim

Merhaba kızlar bende tekstil bölümü önlisans mezunuyum su an çalışmıyorum evdeyim henüz bebeğimde yok çalışmak için zamanım var fem akademi yayınları lisans konu anlatımli kitap ve soru bankası getirdi bana kaynim ama ben onlisanstan giricem bu sorun olurmu birde bi yerden baslasak çalışmaya hep birlikte birbirimize destek olarak çok sevinirim
sorun olmaz hatta yararınıza olur:KK51:

Arkadaşlar lise mezunu bir hemşire olarak Kpss ye hazırlanınca barajı aştıktan sonra direk Aile Sağlığı Merkezin de sözleşmeli çalışabiliyor muyuz bilginiz var mı ?

X