2016 kpss :))

Bende sabahları erken uyanamıyorum ya bu konuda napıcam bilemiyorum yani sabah 7-8 gibi uyanıyorum uykumu da almış oluyorum ama kalkamıyorum Bi türlü bu sefer bakıyorum saat 10 hatta 11 olmuş çok üzülüyorum her sabah alarm kuruyorum ama yok Bi türlü kalkamıyorum:KK43:(((((
Bende erken kalkacagim ama evli ve çocuklu olunca sıkıntı yaşıyorum. Kızım iki yaşını doldurdu halen emiyor bende uyuya kalıyorum hem sabah hem akşam. Dün gece derse bakabildim çok sukur bugünde bakarım ins

Matematikten antremanlarla matematik kitabı varmış almadım ama ben baya iyi olduğunu söylüyorlar bak Bi istersen.tabi siteye girdiğim sürece yardımcı olmaya çalışırım matematikten
Teşekkürler, ilk konular kolay sonlara doğru kapını çalarım :)

yani lafın özeti bana matematik konusunda destek verebilecek KPSS yoldaşı arıyorum, ben de bildiğim konularda yardımcı olurum, çünkü konulara uzun süre uzak kaldım yakınlarda sorabileceğim matematikten anlayan kişi de yok, baya zor durumdayım anlıcanız:110:
britt adlı üyenin dediği gibi antremanlarla matematik serisi baya iyiymiş hatta internette pdf olarak da vardı bakıp çıktı yada kitaplarını alabilirsiniz

kızlar tarih,vatandaşlık nasıl çalışıyorsunuz ezber vs birde paragraflarda sıkıntı çekiyorum ygs de iyiydim ama körelmişim sanırım okurken sıkılıyorum filan iki seçenek arasında kalıp yanlışı işaretliyorum hep

britt adlı üyenin dediği gibi antremanlarla matematik serisi baya iyiymiş hatta internette pdf olarak da vardı bakıp çıktı yada kitaplarını alabilirsiniz

kızlar tarih,vatandaşlık nasıl çalışıyorsunuz ezber vs birde paragraflarda sıkıntı çekiyorum ygs de iyiydim ama körelmişim sanırım okurken sıkılıyorum filan iki seçenek arasında kalıp yanlışı işaretliyorum hep
Tarih çalışırken açıkçası ezber yapıyorum çünkü sanırım artık bilgi sorularına ağırlık veriyorlar, genelde bir kelime neyse mesela 'inşa' bunun yazı ile ilgili devlet yönetiminde bir bölüm olduğunu biliyorum bunu günümüz kelimeleriyle bağdaştırıyorum 'imla' gibi 'inşa' - 'imla' . bu şekilde daha kolay oluyor soruda çok vakit kaybettirmiyor, ama işin özü ezber başka türlü olmaz sanırım, başka fikri olan varsa onu da uygularız tabi. kardeşim sosyal bilg. öğretmeni vatandaşlık full yaptığını söylüyor, o da aynı taktiği uyguluyormuş, böyle dene istersen. paragraf sorularını da çok fazla soru çözmek lazım, pratiğe dökünce kendiliğinden anlıyorsun ne sorulmak istendiğini:KK56::KK9:

X