2016 kpss :))

Arkadaşlar lise mezunu bir hemşire olarak Kpss ye hazırlanınca barajı aştıktan sonra direk Aile Sağlığı Merkezin de sözleşmeli çalışabiliyor muyuz bilginiz var mı ?

benim bildiğim kadarıyla çalışabiliyorsunuz.lise üniversite de farketmiyor.sadece maaşlar değişiyor ufak bir miktar

İlk haftayı bitirdim. Planıma uyamadan :KK61:
8 haftalık planım var da tüm konuları bitirme amaçlı.
İkinci hafta bu haftayı telafi edebilirsem benden iyisi yok.
Evet kızlar ne alemdesiniz?
En çok hangi derste zorlanıyorsunuz?

Matematik çalışıyorum bende hergün bir konu bitirmekti hedefim ama dün mesela hiç içimden gelmedi çalışmak çalışamadım o yüzden :KK43:

image.jpg
Hadi hadi durmak yok :KK49:

Ay kizlar nerdeyse bir ay olmus yazali ve ben hala bir baslangic yapamadim kaynagimda yoktu bitane matematik konu anlatimi aldim simdilik cumartrside dershanede temel matematik tarih baslayackmis bakalim onu bekliyorum .32 konu var matematikten ben sadece birini bitirdim

slm bende dun basladım calısmaya ıs yerınde mat calısıyorum otobuste test cozuyorum evdede sozel calısıyorum... kafama takılan soruları burada sorayım sızlerde sorun yardımlasırız boıylelıkle:KK19:

Arkadaslar ben de varım hazırlanmak istiyorum ebe çıkışları lisans mezunu dershane mi ev mi düşünüyorsunuz motive etmek güzel olur

merhaba arkadaşlar ben de mühendisim, kursa yazıldım ama henüz kursum başlamadı.
ben de çalışmaya başlayamayanlardanım

Merhaba arkadaslar. Antalya olup dersaneye gitmek isteyen var mı? Dersane tercihiniz Türkiye genelinde ne olacak?

X