2016 kpss :))

Kizlar gunaydinnnn dun dershaneye yazildim kpss a arti ve kpss b icin kpss hakkinda hic bilgim yok gelir uzman yardimciligi istiyorum kpss a tamamda kpss b de genel yetenek ve genel kultur var degil mi geceden beri kabusum oldu yanlisluk yoktur insallah ddiye biri bana yardimci olabilir mi bide ikisine birden 3250 ye yazildim nasil sizce fiyat olarak tanidik indirimi yaptilar hic bir bilgim olmadigi icin herseye tamam dedim .1eylulde basliyo temel egitim olacakmis temeli olmayanlar icin bnde sifirdan baslayacagim icin katilacam:)
Dershaneden dershaneye değişiyor ben izmirdeyim genelde 2bin ve 2500arasında isimli dershaneler büyük dershaneler sonrasında 1.900 1.400 900 750 şeklinde bi kaç dershane daha var ben 900liraya kadar çıkabildim o butçede bir dershaneye yazıldım dershane beni programlasın şartlandırsın soru soracağım birileri olsun bana yeter senin içinde hayırlısı olsun canım

Dershaneden dershaneye değişiyor ben izmirdeyim genelde 2bin ve 2500arasında isimli dershaneler büyük dershaneler sonrasında 1.900 1.400 900 750 şeklinde bi kaç dershane daha var ben 900liraya kadar çıkabildim o butçede bir dershaneye yazıldım dershane beni programlasın şartlandırsın soru soracağım birileri olsun bana yeter senin içinde hayırlısı olsun canım
Himm anladim canim uyguna filan yazilmamisim onu anladim neyse hayirlisi yazildim bir kere.insallah hepimiz icin hayirli olur

Himm anladim canim uyguna filan yazilmamisim onu anladim neyse hayirlisi yazildim bir kere.insallah hepimiz icin hayirli olur
Belki çok yoğun verimli bir programdır gerçekten bilmiyorum ben zaten bütçemi aşan şeylere çok heves etmedim hayırlısı olsun önemli olan fiyatı değil verim alınması sana destek olsun vaktini çalmasında

Okul öncesi benim alanım zaten söylemiştim evde çalışmaya başladım Türkçeden sözcükte anlam cümlede anlam konularını bitirdim soru çözümü yaptım bu iki gün yine bi tekrar ve bol bol soru çözümü yapıcam bu konulardan matematiktende obeb okek konusundayım yarında dahil bu konu ve soru çözümünü yapıcam ekimde dershanem başlıyor genel yetenek genel kültür. 900lira nakit orta duzey bi dershane maddi durumum çok el vermediği için hafta sonu en azından destek olur dedim bu dershaneye yazıldım
Bende yazılıcam dershaneye bakalım ne kadar diyecekler fiyat konusunda çok bi bilgim yok çünkü.bu arada bende tarihten 2.konumu bitirmeme az kaldı ondan sonra soru Çözümü yapıo başka derse geçeceğim

Merhaba kızlar bende araniza yeni katildim. İşletme mezunuyum. 2 yıllık evli ve 3 aylık bi bebek sahibiyim. KPSS te bu yıl bende hazırlanıcam fakat bebegimle ne kadar mümkün olur bilmiyorumo_O burasi çok güzel bir yer olmuş hepimizin birbirinin desteğine ihtiyacı var inşallah 2016 KPSS de hepinizin yüzü güler

Bende yazılıcam dershaneye bakalım ne kadar diyecekler fiyat konusunda çok bi bilgim yok çünkü.bu arada bende tarihten 2.konumu bitirmeme az kaldı ondan sonra soru Çözümü yapıo başka derse geçeceğim
Ben tarihe hiç başlamadım bu hafta sonu dershanede temel matematik temel tarih dersleri olucakmış basit konularla temeli olmayan kişilere on hazırlık şeklinde başlıycaklar eylül sonundada normal program başlıycak o zamana kadar Türkçe matematik çalışıyım diye düşündüm tarihe nasıl çalışıyorsun sen

Merhaba kızlar bende araniza yeni katildim. İşletme mezunuyum. 2 yıllık evli ve 3 aylık bi bebek sahibiyim. KPSS te bu yıl bende hazırlanıcam fakat bebegimle ne kadar mümkün olur bilmiyorumo_O burasi çok güzel bir yer olmuş hepimizin birbirinin desteğine ihtiyacı var inşallah 2016 KPSS de hepinizin yüzü güler
Allah bağışlasın bebeğini inşallah kısmetiyle gelmiştir annesi atanır bian once

A
Allah bağışlasın:) Inşallah atanırız hepimiz

Ben tarihe hiç başlamadım bu hafta sonu dershanede temel matematik temel tarih dersleri olucakmış basit konularla temeli olmayan kişilere on hazırlık şeklinde başlıycaklar eylül sonundada normal program başlıycak o zamana kadar Türkçe matematik çalışıyım diye düşündüm tarihe nasıl çalışıyorsun sen
Benim elimde 2015 datanın tarih kitabı var canım Ordan Özet çıkararak çalışıyorum sonra okuyorum tekrar tekrar ve pegemin de soru bankası var ordanda soru çözüyorum.

Kolay gelsin herkese :) B brittt hemşirelik çıkışlı mısın okuyor musun hala ?
Bir de lisans üzerinden mi gireceksin ara sayfaları okuyamadım kusura bakma. Bende ebelik okuyorum girmeyi düşünüyorum seneye. Ama şu an memleketteyim çalışma imkanım yok üniye dönünce ekimde falan başlayabilirim anca.

Kolay gelsin herkese :) B brittt hemşirelik çıkışlı mısın okuyor musun hala ?
Bir de lisans üzerinden mi gireceksin ara sayfaları okuyamadım kusura bakma. Bende ebelik okuyorum girmeyi düşünüyorum seneye. Ama şu an memleketteyim çalışma imkanım yok üniye dönünce ekimde falan başlayabilirim anca.
Teşekkürler:) bitirdim bu yıl lisans üzerinden giricem İnşallah

Maşallah kızlar çalışmaya başlamışsınız ben her gün bugün çalışacağım diyorum sadece dediğimle kalıyorum.

Merhaba :) Ben de Hemşirelik lisans son sınıfım bu sene :)
Çalışmaya başladınızz mı ? Hangi kaynakları kullanıyosunuz ve dershaneye gidicek misiniz :)
Bi sağlıkcı daha buldum :) Ben henüz başlamadım ekimi bekliyorum okul açılsın o zaman başlayacağım inşallah yürütebilirim ..

X