Valla arkadaşlar gaza getirmek değil gerçekleri anlatayım, az çok biliyorsunuzdur zaten, özel sektörün zorluklarını ve annem babam gerçekten demişti pişman olursun diye, nasıl pişmanım anlatamam, kafam çalışıyordu ama sıkılıyorum diye çalışmıyordum, biraz daha zorlasam iyi puanlarda alabilirdim hep 85, 78, 72 ye düşerek devam etti.Ama şimdi özel bir sektörde çalışıyorum, ve izin alması, çıkış saatleri, verilen maaşa bakılmaksızın daha çok performans, bi de iş yaptığınız biliniyorsa sizden daha da çok yararlanma yani madalya da takmıyorlar ya da fazla mesai parasını ödemek diye bişey de yok.
O yüzden bunları düşünerek çok iyi çalışmalı ve iyi konsantre olmalısınız, ben bile aralarda bakmaya çalışıyorum öğle araları test çözüyorum,29 yaşımdayım geç olmadığını düşünüyorum lisans işletmesi, zaten alandan giremem onun için ayrı bir zaman ayırmam lazım o yüzden en azından bildiğim konu üzerinde yoğunlaşmak bana daha iyi puan getirecektir. Sizde bu şekilde düşünerek sizin için iyi sonuçlar doğuracak çalışma programını seçmeli ve planlamalısınız.