2016 kpss :))

Senin bölüm ne canım
Sen başladın mı çalışmaya
Canım ben işletme mezunuyum daha yeni karar verdim hazırlanmaya, özel sektör çok sıkıntılı malesef ne tatil yapabiliyor ne dinleyebiliyor insan bende KPSS için bir deneme yapmak istiyorum belki olur henüz çalışmaya başlamadım haftasonu kitap alacağım

Benmde ihtiyacım olan şey bu aslında:) hayatımda olumsuz bi sürü şey var ve bnm tek kurtuluş çaremde bu sınav ama motivasyon eksikliğim var :KK43:
Öncelikle tek kurtuluş caresi olarak düşünmycez, bu stres yaratiyor. Biliyorum öyle gözüküyor ama bunu kafamızdan atalım. Sonra sabah bence erken kalkmalıyız, bir program yapmalıyz, iste motive icin de burda birbirimize yazdıklarımızı okuyalım.

Öncelikle tek kurtuluş caresi olarak düşünmycez, bu stres yaratiyor. Biliyorum öyle gözüküyor ama bunu kafamızdan atalım. Sonra sabah bence erken kalkmalıyız, bir program yapmalıyz, iste motive icin de burda birbirimize yazdıklarımızı okuyalım.

Bence olur en kısa zamanda bir program yapalım o halde :)

Program yaptınız mıııı:))))

O zaman yarın sabah Kalkıp herkes güzel bi program yapsın tembelliği atalım ve yarın başlayalım var mısınız kızlar:))

Merhaba arkadaşlar. Ben de bu sene kpss ye girmek istiyorum ama çalışmak için çok erken değil mi?

Eğer aktif olarak buradan bilgiler paylaşılacaksa bende varım gaza ihtiyacım var çalışmak için. Bugün program hazırlığına başladınız sanırım bende hemen hazırlamaya koyulacağım. Kolaylıkkar dilerim herkese. :)

Eğer aktif olarak buradan bilgiler paylaşılacaksa bende varım gaza ihtiyacım var çalışmak için. Bugün program hazırlığına başladınız sanırım bende hemen hazırlamaya koyulacağım. Kolaylıkkar dilerim herkese. :)

Canım ben soru miktarı ve çalışılan konuları günlük olarak paylaşmaktan yanayım bu hem motive edici olur, hem de sistemli ilerlemeyi sağlayabilir

X