- 2 Ocak 2025
- 47
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi zeynepokcuy
Arkadaşlar iyi bayramlar bayram tatili diyerek eşimin memleketine geldik. Daha 9 aylık bir bebeğim var. Bebegimi büyütürken bebeğimle ilgili kurallarım var herşeyi yesin diye vermiyorum sağlıklı beslenmesine öncelik veriyorum. Eşimin ablası kahvaltı sofrasında çay kasigiyla çay vermek istedi hayır ben vermiyorum dedim ve verdirtmedim ama Kırici bir şekilde müdahale etmedim. Sonrasında bana soylenen birşey olmaz senin kurallarını yine dinleyecek kendinden örnek vererek eğer toplumda verdirmezsen sen kötü olursun biraz esnek ol gibi bircok tavsiye verdi. Ama çok fazla uzattı bence bu tavsiyesini ben dinledim hepsini ve cevabım biraz büyüdüğünde daha esnek olurum dedim. Masa da eşimde vardı ablasına tamam abla biz şimdilik vermiyoruz bile demedi çok baskın bir karakter ablası zaten. Eşimde ablasının uzunca tavsiyelerini haklı buldu. Bana ne söylenirse eşimin ailesi tarafından ben büyütmüşüm gibi davranıyor eşimde ne var birşey demedi tavsiye verdi gibisinden, bebeğe birşey verilecekse önce annesine sorup izin veriyorsa verirsin bence izin vermiyorsa da sen bilirsin demek bu kadar zor değil diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?