üzülme nolurrr.... bak bi kere olduysa tekrar olur cok yakinda tekrar hamile kalirsin inaniyorumBen klomen kullandım bir yumurta vardı 22mm catlatma iğnesi vuruldum 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim kanamalarım oldu progestanı ozaman kullandım ama malesef bebeğim tutunamadı
yok cnm yaaa progestani sadece tedbir icin veriyorlar çoğu doktor gerek bile duymuyor eğer bebek sagliksizsa ne yaparsan yap düşüyor zaten[/QUO
başından beri kesenin bozuk olduğunu normalde yuvarlakken benimkinin hilal şeklinde olduğunu söylediler bebek büyüdükçe kese dar gelmeye başlamıştı. Rabbim o acıyı bir daha yaşatmasın kimseye.
Gecmis olsun canım üzülme rabbim yine verir benim olmadı iste sabah negatifi gördükBen klomen kullandım bir yumurta vardı 22mm catlatma iğnesi vuruldum 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim kanamalarım oldu progestanı ozaman kullandım ama malesef bebeğim tutunamadı
progestan adetlerini düzenlemiş olabilir o da hamile kalmasini kolaylartirmistirbir arkadaşıma doktor üç aylık progestan ve folik asit kullanmasını söylemişti oda pcos luydu üç ayın sonunda hamile kalıcaksın ve gerçekten hamile kaldı şuan 12 haftalık her doktorun farklı bir tedavi yöntemi var arkadaşlar.
kürtaj sonrası bende ilk adetimden sonta 3 aylık progestan takviyesine başlıycam doktorum adetlerimin duzene gırecegını ve rahımı toparlayacağını söyledi. Bakalım eğer bu şekilde hamile kalamazsam klomenle tedaviye devam.progestan adetlerini düzenlemiş olabilir o da hamile kalmasini kolaylartirmistirtabiki herkesin durumuna göre tedavi şart
insallah klomene gerek kalmadan gelir bebişinkürtaj sonrası bende ilk adetimden sonta 3 aylık progestan takviyesine başlıycam doktorum adetlerimin duzene gırecegını ve rahımı toparlayacağını söyledi. Bakalım eğer bu şekilde hamile kalamazsam klomenle tedaviye devam.
inşallah canım hepimiz en kısa zamanda o kokuyu duyarız.insallah klomene gerek kalmadan gelir bebişin
ben bu ay soğan kuru de yaptim bakalim faydasi olcak miinşallah canım hepimiz en kısa zamanda o kokuyu duyarız.
Onuda Duydum ama soyle bir olay yasadim ilk hormon testlerinde lh hormonumun sinirda oldugunu soyledi doktor bunu dusurmemiz gerekli dediginde internetten arastirdim hayit otu iyi geliyormus bir ay kullandim oda ne 10 olan lh hormonum 24 cikmisti ondan sonra bir ay diane35 kullanarak dusurmustum buyuzden bitkisel olan seylere karsi biraz korkarak taklasiyorumben bu ay soğan kuru de yaptim bakalim faydasi olcak mi
bendeki cikolata kistinin ilacla tedavisi yokOnuda
Onuda Duydum ama soyle bir olay yasadim ilk hormon testlerinde lh hormonumun sinirda oldugunu soyledi doktor bunu dusurmemiz gerekli dediginde internetten arastirdim hayit otu iyi geliyormus bir ay kullandim oda ne 10 olan lh hormonum 24 cikmisti ondan sonra bir ay diane35 kullanarak dusurmustum buyuzden bitkisel olan seylere karsi biraz korkarak taklasiyorum
Insallah faydasini gorursun canim, seninde guzel habeerlerini alirizbendeki cikolata kistinin ilacla tedavisi yoktek önerilen de soğan kuru. normalde soğanı hiç sevmem mecburen bi umut denedim bu ay
SON 2 GÜN...Kızlar var mi yeni haberler?
insallllaaahhhh 2 gün sonra güzel haberini aliriz:)SON 2 GÜN...
HİÇBİR ADET BELİRTİSİ YOK SADECE KLOMEN KULLANDIM NE FOLİK ASİT NEDE BAŞKA BİŞİ. DÜZENSİZ OLARAK SADECE GLUKOFAJ OKADAR. BUGÜN YOĞUN BEYAZ AKINTIM VAR :) ALLAHIM NOLUR BU KEZ OLSUNNNN
Benim haber yarın inşaallahKızlar var mi yeni haberler?
Dualarim sizinle insallah ikisini de saglikla dunyaya getirirsin cnm. bize de haber ver yarinBenim haber yarın inşaallah
Yarın sabah doktora gideceğim bebeislerin durumunu ogrenecegiz .. İkiz gebelik risk grubu olduğundan kiminle gorustuysem senin söylediğini söylediler "doktorlar hep en kotu senaryoyu çizerler"
Off bilmiyorum ama acayip sancım var belim karnın ve kasıklarım çok ağrıyor
Dualarınıza üçümüzünde ihtiyacı var dualarınızı esirgemeyin...
Canim hic kotu dusunme insallah bebislerini saglikla kucagina alicaksin dualarimiz sizinleBenim haber yarın inşaallah
Yarın sabah doktora gideceğim bebeislerin durumunu ogrenecegiz .. İkiz gebelik risk grubu olduğundan kiminle gorustuysem senin söylediğini söylediler "doktorlar hep en kotu senaryoyu çizerler"
Off bilmiyorum ama acayip sancım var belim karnın ve kasıklarım çok ağrıyor
Dualarınıza üçümüzünde ihtiyacı var dualarınızı esirgemeyin...