İnşaallahİnsallah rabbimin izni ile göreceksin
ooo maşallah ne güzel yaa :) Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. çift yumurta ikizi mi?Selam kızlar bende klomen kullandım ve ikiz bebeklerime hamileyim şuan
Henüz çok küçükler 8 haftalık oldular
insallllllaaaahhhh güzel haberler verirsin yarinKan verdim canım yarın alıcam hala adet olmadım :)
ben klomeni her kullandigimda 3-4 yumurta çatladı ama cikolata kistim hamile kalmama engel oluyorİkiz üçüz dördüz... Yumurta sayısı ve ilişki süreciyle alakali biraz
Benim yumurtalarim ilk kullanimda yeterince büyümüş doktor sansin yuksek demişti gebelik için çifte sevinç oldu bize
canim bu nadiren olan bi durum o kadar kafana takmaKızlar benim aklıma takılan bişey var
Doktorum çoğul gebelikte bebeklerden birini veya hepsini kahvede biliyoruz dedi benim halen aklıma geldikçe boğazın tıkaniyor resmen
İçinizde klomen kullanip çoğul gebeliginde kayip yasayan var mı
İnşaallah dediğin gibi olur canımcanim bu nadiren olan bi durum o kadar kafana takmaiyi düşün iyi olsun. doktorlar herşeye hazirlikli ol diye her zaman en kötü senaryoyu çizer
Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin canımben klomeni her kullandigimda 3-4 yumurta çatladı ama cikolata kistim hamile kalmama engel oluyoreğer cikolata kistim olmasa kesin bende ikizlere hamile olurdum
Evet çift yumurta :))ooo maşallah ne güzel yaa :) Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. çift yumurta ikizi mi?
ilk olucak insallah cnm... 2 senedir ugrasiyoruz işteRabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin canım
İlk kez mi çocuğun olacak yoksa ikinci falanmı
ooo klomen tam anlamiyla işe yaramış yaniEvet çift yumurta :))
canim spermin dolleyecegi yumurta folikul denen bi kesenin içinde büyüyor yeterli büyüklüğe gelince folikul catlayip yumurtayi serbest birakiyor yumurta 24 saat icinde spermle bulusup dollenirse bebiş oluyorShinSeGi yumurta çatlaması ne ben ilk kez forumda duydum
İnsallah saatler gecmiyor :)insallllllaaaahhhh güzel haberler verirsin yarin
Hımm anladım..canim spermin dolleyecegi yumurta folikul denen bi kesenin içinde büyüyor yeterli büyüklüğe gelince folikul catlayip yumurtayi serbest birakiyor yumurta 24 saat icinde spermle bulusup dollenirse bebiş oluyor
amin insallah :)Hımm anladım..
Saglikla dünyaya gelsinler de tek bugünlerde geçer Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Aminn aminn bende bugun sonuc almaya gidicem insallah hamileyimdirson 5 gün kaldı kendimi dinlemek istemiyorumm göğüslerimin alt tarafı hiç ağrımazdı.. sağa sola dönerken ağryor şimdi. ve kasıklarıma arada bi bişeyler saplanıyor. Rabbim hayırlı olanı ver.. Amin
Son 5 gun cok heyecanlison 5 gün kaldı kendimi dinlemek istemiyorumm göğüslerimin alt tarafı hiç ağrımazdı.. sağa sola dönerken ağryor şimdi. ve kasıklarıma arada bi bişeyler saplanıyor. Rabbim hayırlı olanı ver.. Amin
kaçta alcan sonucu? bize hemen yazAminn aminn bende bugun sonuc almaya gidicem insallah hamileyimdir
11 de canm insallah pozitiftir ya hala adet olmadm esim de cok heyecanli negatif olursa adam benden cok üzüleckkaçta alcan sonucu? bize hemen yaz