2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

İkiz üçüz dördüz... Yumurta sayısı ve ilişki süreciyle alakali biraz
Benim yumurtalarim ilk kullanimda yeterince büyümüş doktor sansin yuksek demişti gebelik için çifte sevinç oldu bize
ben klomeni her kullandigimda 3-4 yumurta çatladı ama cikolata kistim hamile kalmama engel oluyor eğer cikolata kistim olmasa kesin bende ikizlere hamile olurdum

canim bu nadiren olan bi durum o kadar kafana takma iyi düşün iyi olsun. doktorlar herşeye hazirlikli ol diye her zaman en kötü senaryoyu çizer

canim bu nadiren olan bi durum o kadar kafana takma iyi düşün iyi olsun. doktorlar herşeye hazirlikli ol diye her zaman en kötü senaryoyu çizer
İnşaallah dediğin gibi olur canım
Cumartesi kontrol var sıkıntı bastı iyi düşünmeyi istiyorum ama annelik iç güdüsü herhalde...

canim spermin dolleyecegi yumurta folikul denen bi kesenin içinde büyüyor yeterli büyüklüğe gelince folikul catlayip yumurtayi serbest birakiyor yumurta 24 saat icinde spermle bulusup dollenirse bebiş oluyor
Hımm anladım..
Saglikla dünyaya gelsinler de tek bugünlerde geçer Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

son 5 gün kaldı kendimi dinlemek istemiyorumm göğüslerimin alt tarafı hiç ağrımazdı.. sağa sola dönerken ağryor şimdi. ve kasıklarıma arada bi bişeyler saplanıyor. Rabbim hayırlı olanı ver.. Amin

Son 5 gun cok heyecanli
Stres yapmamaya çalış cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…