- 2 Ekim 2015
- 125
- 93
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım üzülme her seyde bi hayır vardır mutlaka ben 2 yıllık evliyim 2 yıldır hiç korunmadık ama olmadı. ama benim beta hcg 0,1 çıkıyordu. hiç 0,73 vs çıkmadı ilginç geldi belkide geç döllenme dedikleri şey olmuşturKızlar test sonucumu aldım 0.73 negatif dedi doktor
hadi yaaa hayırlısı olsun tüh ama bazen klomenden sonraki ayda hamile kaliyor insanlar o yüzden umudunu yitirme...Kızlar test sonucumu aldım 0.73 negatif dedi doktor
İnsallah canim esim.cok üzüldü ona dedim umutlanma diyehadi yaaa hayırlısı olsun tüh ama bazen klomenden sonraki ayda hamile kaliyor insanlar o yüzden umudunu yitirme...
İnsallah öyledir canım bende iki yildir evliyim olmuyor bu ay ilk defa klomen catlatma oldm hic bu kadar gecikmemisti adetim ben de daha once yaptirdm 0.01 cikiyirdu ya da 000 yanicanım üzülme her seyde bi hayır vardır mutlaka ben 2 yıllık evliyim 2 yıldır hiç korunmadık ama olmadı. ama benim beta hcg 0,1 çıkıyordu. hiç 0,73 vs çıkmadı ilginç geldi belkide geç döllenme dedikleri şey olmuştur
benimkide her akşam göbeğimi elleyip babası geldinmi diyor. Allahım yardım etsin bizlereİnsallah canim esim.cok üzüldü ona dedim umutlanma diye
Aminn gecen aksam esimde yapti aynisini dedim bebek falan yok umutlanma dedim ama iste gecikme olunca adam ümitlendibenimkide her akşam göbeğimi elleyip babası geldinmi diyor. Allahım yardım etsin bizlere
Hiç moralini bozma canım ilk kullanışın sonuçta moral çok önemli inancını yitirme.Aminn gecen aksam esimde yapti aynisini dedim bebek falan yok umutlanma dedim ama iste gecikme olunca adam ümitlendi
Öyle canım daha zamanımız var demek rabbim bilir ne zaman vereceginiHiç moralini bozma canım ilk kullanışın sonuçta moral çok önemli inancını yitirme.
cnm klomen bende adet gecikmesi yapti hep bi kac gün. bi de progestan kullandiysan o da gecikme yaparİnsallah öyledir canım bende iki yildir evliyim olmuyor bu ay ilk defa klomen catlatma oldm hic bu kadar gecikmemisti adetim ben de daha once yaptirdm 0.01 cikiyirdu ya da 000 yani
bizde 3 yillik evliyiz 2 senedir olmuyo meğer cikolata kisti varmış gittigim 5. ve 6. doktor fark etti. 2. aşılamami yaptirdim yaza tüp bebek denicez olmazsaİnsallah öyledir canım bende iki yildir evliyim olmuyor bu ay ilk defa klomen catlatma oldm hic bu kadar gecikmemisti adetim ben de daha once yaptirdm 0.01 cikiyirdu ya da 000 yani
Kullandım.canım kesin onlar gecikme yaptıcnm klomen bende adet gecikmesi yapti hep bi kac gün. bi de progestan kullandiysan o da gecikme yapar
İnsallah olur canmbizde 3 yillik evliyiz 2 senedir olmuyo meğer cikolata kisti varmış gittigim 5. ve 6. doktor fark etti. 2. aşılamami yaptirdim yaza tüp bebek denicez olmazsa
sana tavsiyem eğer normal bi doktora gidiyorsan muhakkak infertilite uzmani bi doktora git. normal kadin dogumcular bizim derdimize çare olamiyorİnsallah olur canm
kızlar klomen sonrası progestan kullandınız anladığım kadarıyla ben ilk kullanışımda hamile kaldım ancak bebeğimin kalbi 8. haftada durdu, kese bozuk vs. falan dendi. Ben progestan kullanmadım bunun bir eksikliği olabilir mi yada kullanılması mı gerekiyor bilginiz var mı?cnm klomen bende adet gecikmesi yapti hep bi kac gün. bi de progestan kullandiysan o da gecikme yapar
Özel doktora gidiyorm canmsana tavsiyem eğer normal bi doktora gidiyorsan muhakkak infertilite uzmani bi doktora git. normal kadin dogumcular bizim derdimize çare olamiyor
Bana doktorm verdi canm klomen kullandim 3 yumurtam vardı iyidi boyutlari catlatma ignesi oldm progestan verdi adet olana kadar ic dedi ilacim bitti adet olmadım testim de negatif cıktı bakalim adeti bekliyorum ilaclarda gecikme yapiyormuskızlar klomen sonrası progestan kullandınız anladığım kadarıyla ben ilk kullanışımda hamile kaldım ancak bebeğimin kalbi 8. haftada durdu, kese bozuk vs. falan dendi. Ben progestan kullanmadım bunun bir eksikliği olabilir mi yada kullanılması mı gerekiyor bilginiz var mı?
Ben klomen kullandım bir yumurta vardı 22mm catlatma iğnesi vuruldum 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim kanamalarım oldu progestanı ozaman kullandım ama malesef bebeğim tutunamadıBana doktorm verdi canm klomen kullandim 3 yumurtam vardı iyidi boyutlari catlatma ignesi oldm progestan verdi adet olana kadar ic dedi ilacim bitti adet olmadım testim de negatif cıktı bakalim adeti bekliyorum ilaclarda gecikme yapiyormus
yok cnm yaaa progestani sadece tedbir icin veriyorlar çoğu doktor gerek bile duymuyor eğer bebek sagliksizsa ne yaparsan yap düşüyor zatenkızlar klomen sonrası progestan kullandınız anladığım kadarıyla ben ilk kullanışımda hamile kaldım ancak bebeğimin kalbi 8. haftada durdu, kese bozuk vs. falan dendi. Ben progestan kullanmadım bunun bir eksikliği olabilir mi yada kullanılması mı gerekiyor bilginiz var mı?