ben ilk kullandığım da 4-5 gun gecikmisti. ama o zaman bende de döllenme oldu ama tutunamadi sanirim çünkü yerlesme kanamasi filan olmuştu hayatimda ilk defa, test yapmadan adet olduğum icin kimyasal mi oldu bilemedim.klomen ile 4 gün gecikirmi acaba hala hastalanmadım.. bende kendime hayret ediyorum şimdiye kadar 25 tane yapmış olmam gerekirdi
tamam öğlende yapim ama negatif çıkmasından korkuyorumben ilk kullandığım da 4-5 gun gecikmisti. ama o zaman bende de döllenme oldu ama tutunamadi sanirim çünkü yerlesme kanamasi filan olmuştu hayatimda ilk defa, test yapmadan adet olduğum icin kimyasal mi oldu bilemedim.
yaaa test yap artik
yarin sabah ilk idrarla yap daha garanti olurtamam öğlende yapim ama negatif çıkmasından korkuyorum
bii şu geç döllenme yi anlamadım gitti anlatırmısın tatlımyarin sabah ilk idrarla yap daha garanti olurnegatif cikarsa üzülme çünkü geç döllenme de olabilir
yumurta geç catlarsa ya da bizim gibi klomen kullananlarda sonradan bi yumurta daha büyüyüp catlayabiliyor bazen ve o yumurta dollenirse rahime geç gelecegi için kanda ve idrarda geç tespit ediliyorbii şu geç döllenme yi anlamadım gitti anlatırmısın tatlım
yumurta geç catlarsa ya da bizim gibi klomen kullananlarda sonradan bi yumurta daha büyüyüp catlayabiliyor bazen ve o yumurta dollenirse rahime geç gelecegi için kanda ve idrarda geç tespit ediliyor
durdukça da kayboldu çizgi zaten hastalanacakmışım gibi karnım ağrıyorTam resimi anlayamadim canim silik degil dimi 4 gune net cikmasi gerekirdi eger bir iki gune hastalanmazsan mutlaka kan testi yaptir
4 damla atıverdim :)canim idrari biraz fazla damlatmissin sanirim test bozulmuş. bu testi kafana takma bozuk zaten çizgi dagilmis baksana
bazi testlere 4 cok geliyor benim de bi kere öyle oldu4 damla atıverdim :)
Merhaba bayanlar, klomeni bu ay 3. kullanışım Klomeni kullanmak farklı bir süreç... Herkeste farklı etkiler yapıyor. Haydi hepimiz klomen kullanırken neler yaşadık paylaşalım... Ve sonucu birlikte bekleyelim.
Canimmm gözlerim doldu okurken. Çok şükür rabbim dualarını kabul etmiş. Allahım sağ salim kucağına almayi nasip etsin hayırlı evlat olsun. Bugün umutlarım yıkıldı. 2 senedir olmuyor. Her ay acaba bu ay oldumu diye diye perişan oldumm. .Merhabalar ben aranıza yeni katıldım başımdan geçenleri sizinle paylaşmak istiyorum şubat ayında Klomen kullandım doktora gittiğimde yumurtanın büyüdüğünü fakat çatlamadığını söyledi buna çatlatma iğnesi ile yumurtayı çatlatacağız dediler kullandım fakat o regl oldum Âdetin üçüncü günü doktora gittiğimde bana yumurtanın çatlamadığını bunun kist olduğunu söyledi bunun için bana yasmin verdi bunu kullan 21 gün sonra adet olduğun zaman âdetin üçüncü günü gel dedi ve ben üçüncü günü gittim bana kistin yok olduğunu Ama bu tedavileri sonuç vermediğimi benim tedavi devam edemeyeceğini söyledi bana özel bir hastanede gidip orada daha detaylı gözükmem gerektiğini söyledi yaşım 35 olduğu için hamileliğim çok zor olacağını söyledi ve ben Nisan 27'sinde adet oldum artık tedavi yapmak istemiyordum devam etmek istemiyordum Mayıs 25 adet olmam lazımken olmadım şuan adet sancısı çekiyorum ve test yaptım hamile olduğunu öğrendim teste güvenemedim kan tahlili yaptırdım ve sonuç pozitif yani demem şu ki asla pes etmeyin hiçbir şeyi kafaya takmayin oluruna bırakın Allahım inşallah hiçbir annenin kucağına boş bırakmaz allahım isteyen herkese nasip etsin ve ben hâlâ eşime söylemedim ben üç aylık bir tedavi sonucunda hamile kaldım allahıma yalvardım Allah'ımdan istedim doktor benim tüm umudumu yıkmıştı bazen yanılgılar olabiliyor demekki o yüzden Yüreğiniz ferah tutun hiçbir şeyi kafaya takmayın
Canimmm gözlerim doldu okurken. Çok şükür rabbim dualarını kabul etmiş. Allahım sağ salim kucağına almayi nasip etsin hayırlı evlat olsun. Bugün umutlarım yıkıldı. 2 senedir olmuyor. Her ay acaba bu ay oldumu diye diye perişan oldumm. .
Cok sevindim canim hayirli olsun sağlıkla kucağına alırsın insallah :) hikayen bize umut oldu paylastigin icin tesekkurlerMerhabalar ben aranıza yeni katıldım başımdan geçenleri sizinle paylaşmak istiyorum şubat ayında Klomen kullandım doktora gittiğimde yumurtanın büyüdüğünü fakat çatlamadığını söyledi buna çatlatma iğnesi ile yumurtayı çatlatacağız dediler kullandım fakat o regl oldum Âdetin üçüncü günü doktora gittiğimde bana yumurtanın çatlamadığını bunun kist olduğunu söyledi bunun için bana yasmin verdi bunu kullan 21 gün sonra adet olduğun zaman âdetin üçüncü günü gel dedi ve ben üçüncü günü gittim bana kistin yok olduğunu Ama bu tedavileri sonuç vermediğimi benim tedavi devam edemeyeceğini söyledi bana özel bir hastanede gidip orada daha detaylı gözükmem gerektiğini söyledi yaşım 35 olduğu için hamileliğim çok zor olacağını söyledi ve ben Nisan 27'sinde adet oldum artık tedavi yapmak istemiyordum devam etmek istemiyordum Mayıs 25 adet olmam lazımken olmadım şuan adet sancısı çekiyorum ve test yaptım hamile olduğunu öğrendim teste güvenemedim kan tahlili yaptırdım ve sonuç pozitif yani demem şu ki asla pes etmeyin hiçbir şeyi kafaya takmayin oluruna bırakın Allahım inşallah hiçbir annenin kucağına boş bırakmaz allahım isteyen herkese nasip etsin ve ben hâlâ eşime söylemedim ben üç aylık bir tedavi sonucunda hamile kaldım allahıma yalvardım Allah'ımdan istedim doktor benim tüm umudumu yıkmıştı bazen yanılgılar olabiliyor demekki o yüzden Yüreğiniz ferah tutun hiçbir şeyi kafaya takmayın
bende yaptim sogan kuru bu ay hemde 15 gün. insallah bana da fayda ederCanımcığım benimde doktorum söyledi yine göre artık tedaviye yanıt vermiyorsun demesi beni de yıkmıştı ama ben bu ay farklı bir şeyde yaptım 10'u atladım söylemedim üçüncü günü gittim bana artık tedaviye yanıt vermediğini bunun için farklı hastaneleri büyük hastanelere gidip Orla oda oralarda tes yaptırabileceğimi daha geniş kapsamlı tedaviye başlayabilecek mi söyledi ve ben tüm umudumu yitirdim Allah vermiyor dedim ve tedavi yapmaktan vazgeçtim tedavi görmekten vazgeçtim şöyle bir durum var ben âdetin beşinci günü soğan kaynattım yedi gün boyunca içtim büyük bir ihtimalle bunun etkisi oldu benCe siz de soğan kürünü bir deneyin derim Allah gene gönlümüze göre versin inşallah
bende yaptim sogan kuru bu ay hemde 15 gün. insallah bana da fayda eder