2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

İnsallah öyledir canım bende iki yildir evliyim olmuyor bu ay ilk defa klomen catlatma oldm hic bu kadar gecikmemisti adetim ben de daha once yaptirdm 0.01 cikiyirdu ya da 000 yani

İnsallah öyledir canım bende iki yildir evliyim olmuyor bu ay ilk defa klomen catlatma oldm hic bu kadar gecikmemisti adetim ben de daha once yaptirdm 0.01 cikiyirdu ya da 000 yani
bizde 3 yillik evliyiz 2 senedir olmuyo meğer cikolata kisti varmış gittigim 5. ve 6. doktor fark etti. 2. aşılamami yaptirdim yaza tüp bebek denicez olmazsa

cnm klomen bende adet gecikmesi yapti hep bi kac gün. bi de progestan kullandiysan o da gecikme yapar
kızlar klomen sonrası progestan kullandınız anladığım kadarıyla ben ilk kullanışımda hamile kaldım ancak bebeğimin kalbi 8. haftada durdu, kese bozuk vs. falan dendi. Ben progestan kullanmadım bunun bir eksikliği olabilir mi yada kullanılması mı gerekiyor bilginiz var mı?

Bana doktorm verdi canm klomen kullandim 3 yumurtam vardı iyidi boyutlari catlatma ignesi oldm progestan verdi adet olana kadar ic dedi ilacim bitti adet olmadım testim de negatif cıktı bakalim adeti bekliyorum ilaclarda gecikme yapiyormus

Ben klomen kullandım bir yumurta vardı 22mm catlatma iğnesi vuruldum 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim kanamalarım oldu progestanı ozaman kullandım ama malesef bebeğim tutunamadı

yok cnm yaaa progestani sadece tedbir icin veriyorlar çoğu doktor gerek bile duymuyor eğer bebek sagliksizsa ne yaparsan yap düşüyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…