çoğunlukla varsa çıkıyor cnm ama istisnai durumlarda olabiliyor benim arkadasimin idrarda cikmadi kan verdi 300 çıktı. biraz daha bekle adet olmazsan kan verirsinArkadaşlar merhaba.ben de bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.pkoluyum.bugün iğneden sonraki 15. Günüm. test yaptım ama negatif.sizce eğer hamilelik oluşsaydı belli olurmuydu artık idrar testinde
amin canım rabbim isteyen herkesin şu mübarek künde dualarını kabul etsin. Herkse hayırlı kandiller.Herkese hayırlı kandiller kızlar... bu sene dogacak cocuklarin isimleri bu gece de kaydedilirmis deftere... insallah bizim bebeklerimizde kaydolur bu gece bol bol dua edelim :)
ayyy çok sevindin sağlıkla kucağına alirsin insallahKızlar doktora gittik çok şükür bebişler iyiymiş gelişimleri ve kalp atımlarının güzel olduğunu söyledi doktorum
Rabbim tüm evlat hasreti çekenlere nasip etsin inş sözlerde tez vakitte çift çizgiyi görürsünüz..
İnşaallahayyy çok sevindin sağlıkla kucağına alirsin insallah
canım yapmadım korkuyorum. ama adet olacakmış gibi hissediyorumoooo güzel belirtiler bunlar. test yaptin mi? bi test yap artik
bence artik yarin sabah bi test yapabilirsincanım yapmadım korkuyorum. ama adet olacakmış gibi hissediyorum
zaten çoğu kisinin ilk seferde tutmuyoMerhaba bende ilk kez klomen ve catlatma ignesi kullandim ama malesef tutmadı.
ay tatlım bilmiyorum ki ya yaparsam negatif çıkarsa doktor ile konuştum 3 gün daha bekleyelim dedi of ne sıkıntılıbence artik yarin sabah bi test yapabilirsin
klomen de adet gecikmesi yapiyor ama insallah senin ki bebek oldugu için diray tatlım bilmiyorum ki ya yaparsam negatif çıkarsa doktor ile konuştum 3 gün daha bekleyelim dedi of ne sıkıntılı
ilk kullandığımda yapmamıştıklomen de adet gecikmesi yapiyor ama insallah senin ki bebek oldugu için dir
o zaman daha iyi yaaa umudun olsunilk kullandığımda yapmamıştı
test de yapmadin dimi? tebrik ediyorum seni sabrın içinHala hastalanmadim :)))
klomen ile 4 gün gecikirmi acaba hala hastalanmadım.. bende kendime hayret ediyorum şimdiye kadar 25 tane yapmış olmam gerekirditest de yapmadin dimi? tebrik ediyorum seni sabrın için