2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

Ben klomen kullandım bir yumurta vardı 22mm catlatma iğnesi vuruldum 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim kanamalarım oldu progestanı ozaman kullandım ama malesef bebeğim tutunamadı:KK43:
üzülme nolurrr.... bak bi kere olduysa tekrar olur cok yakinda tekrar hamile kalirsin inaniyorum :KK66: ama malesef klomenle olan gebeliklerde düşük riski daha fazlaymis

yok cnm yaaa progestani sadece tedbir icin veriyorlar çoğu doktor gerek bile duymuyor eğer bebek sagliksizsa ne yaparsan yap düşüyor zaten[/QUO
başından beri kesenin bozuk olduğunu normalde yuvarlakken benimkinin hilal şeklinde olduğunu söylediler bebek büyüdükçe kese dar gelmeye başlamıştı. Rabbim o acıyı bir daha yaşatmasın kimseye.

bir arkadaşıma doktor üç aylık progestan ve folik asit kullanmasını söylemişti oda pcos luydu üç ayın sonunda hamile kalıcaksın ve gerçekten hamile kaldı şuan 12 haftalık her doktorun farklı bir tedavi yöntemi var arkadaşlar.

bir arkadaşıma doktor üç aylık progestan ve folik asit kullanmasını söylemişti oda pcos luydu üç ayın sonunda hamile kalıcaksın ve gerçekten hamile kaldı şuan 12 haftalık her doktorun farklı bir tedavi yöntemi var arkadaşlar.
progestan adetlerini düzenlemiş olabilir o da hamile kalmasini kolaylartirmistir :KK66: tabiki herkesin durumuna göre tedavi şart

hadi yaaaa:KK43: hayırlısı olsun. onun bu dünyada nasibi yokmus henüz ama bu tarz kayiplardan sonra 6 ay icinde sağlıklı gebelik yaşıyor çoğu kişi az daha sabır :KK66:

progestan adetlerini düzenlemiş olabilir o da hamile kalmasini kolaylartirmistir :KK66: tabiki herkesin durumuna göre tedavi şart
kürtaj sonrası bende ilk adetimden sonta 3 aylık progestan takviyesine başlıycam doktorum adetlerimin duzene gırecegını ve rahımı toparlayacağını söyledi. Bakalım eğer bu şekilde hamile kalamazsam klomenle tedaviye devam.

Onuda
ben bu ay soğan kuru de yaptim bakalim faydasi olcak mi
Onuda Duydum ama soyle bir olay yasadim ilk hormon testlerinde lh hormonumun sinirda oldugunu soyledi doktor bunu dusurmemiz gerekli dediginde internetten arastirdim hayit otu iyi geliyormus bir ay kullandim oda ne 10 olan lh hormonum 24 cikmisti ondan sonra bir ay diane35 kullanarak dusurmustum buyuzden bitkisel olan seylere karsi biraz korkarak taklasiyorum

Onuda

Onuda Duydum ama soyle bir olay yasadim ilk hormon testlerinde lh hormonumun sinirda oldugunu soyledi doktor bunu dusurmemiz gerekli dediginde internetten arastirdim hayit otu iyi geliyormus bir ay kullandim oda ne 10 olan lh hormonum 24 cikmisti ondan sonra bir ay diane35 kullanarak dusurmustum buyuzden bitkisel olan seylere karsi biraz korkarak taklasiyorum
bendeki cikolata kistinin ilacla tedavisi yok :KK43: tek önerilen de soğan kuru. normalde soğanı hiç sevmem mecburen bi umut denedim bu ay

Kızlar var mi yeni haberler?
Benim haber yarın inşaallah
Yarın sabah doktora gideceğim bebeislerin durumunu ogrenecegiz .. İkiz gebelik risk grubu olduğundan kiminle gorustuysem senin söylediğini söylediler "doktorlar hep en kotu senaryoyu çizerler"

Off bilmiyorum ama acayip sancım var belim karnın ve kasıklarım çok ağrıyor

Dualarınıza üçümüzünde ihtiyacı var dualarınızı esirgemeyin...

Yarın sabah doktora gideceğim bebeislerin durumunu ogrenecegiz .. İkiz gebelik risk grubu olduğundan kiminle gorustuysem senin söylediğini söylediler "doktorlar hep en kotu senaryoyu çizerler"

Dualarim sizinle insallah ikisini de saglikla dunyaya getirirsin cnm. bize de haber ver yarin

Canim hic kotu dusunme insallah bebislerini saglikla kucagina alicaksin dualarimiz sizinle

Arkadaşlar merhaba.ben de bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.pkoluyum.bugün iğneden sonraki 15. Günüm. test yaptım ama negatif.sizce eğer hamilelik oluşsaydı belli olurmuydu artık idrar testinde

X