2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

İkiz üçüz dördüz... Yumurta sayısı ve ilişki süreciyle alakali biraz
Benim yumurtalarim ilk kullanimda yeterince büyümüş doktor sansin yuksek demişti gebelik için çifte sevinç oldu bize
Ayy ne güzel rabbim saglikla kucagina almayi nasipetsin bebislerini bende bu ay ilk defa klomen kullandm catlatma ignesi oldum 3 yumurtam vardı 20 22 boyutlarnda adetim 3 gun gecti sabh kan verdim bakalm bebis var mı bende de :) hayirlisi

Ayy ne güzel rabbim saglikla kucagina almayi nasipetsin bebislerini bende bu ay ilk defa klomen kullandm catlatma ignesi oldum 3 yumurtam vardı 20 22 boyutlarnda adetim 3 gun gecti sabh kan verdim bakalm bebis var mı bende de :) hayirlisi
Ben ikinci gün idrar testi yaptim cikti kani daha sonra verdim 6. Haftada

Kızlar benim aklıma takılan bişey var
Doktorum çoğul gebelikte bebeklerden birini veya hepsini kahvede biliyoruz dedi benim halen aklıma geldikçe boğazın tıkaniyor resmen

İçinizde klomen kullanip çoğul gebeliginde kayip yasayan var mı

Amin aminn insallah cnm sende korkma doktorlar herseyi söyler sen icini ferah tut hep olumlu düsün
Sogol canim o ihtimalleri söyledi ama beni benden aldı ikiz fikrine alisamadan onları kaybetme korkusu sardi beni ne onlara gönül rahatligiyla sevinebildim nede onlardan olma korkusunu yenebildim

Bakalim cartesi kontrolüm var inşaallah bebeklerimi saglikli bir şekilde yeniden gorebilirim

İnsallah rabbimin izni ile göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…