- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
İnsallah canım biraz önce adet oldum sandm baktım sulu akıntım olmaya basladıtamam cnm o zaman hayirli haberlerini bekliyoruz
gelmesin o pis kırmızılarİnsallah canım biraz önce adet oldum sandm baktım sulu akıntım olmaya basladı
Yok daha :)gelmesin o pis kırmızılar
ohhh ohhh süperYok daha :)
Kan verdim canım yarın alıcam hala adet olmadım :)Yok daha :)
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.Kan verdim canım yarın alıcam hala adet olmadım :)
İnsallah canım bu gecikme ilaclarn etkisi degildirHayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
Bebişlerin hayırlı olsun canım ilk kullanışındami hamiş kaldın.Selam kızlar bende klomen kullandım ve ikiz bebeklerime hamileyim şuan
Henüz çok küçükler 8 haftalık oldular
Evet Teşekkur ederim çok şükür öyle olduBebişlerin hayırlı olsun canım ilk kullanışındami hamiş kaldın.
Klomenden iki mi oluyor :)Selam kızlar bende klomen kullandım ve ikiz bebeklerime hamileyim şuan
Henüz çok küçükler 8 haftalık oldular
İkiz üçüz dördüz... Yumurta sayısı ve ilişki süreciyle alakali birazKlomenden iki mi oluyor :)
Ayy ne güzel rabbim saglikla kucagina almayi nasipetsin bebislerini bende bu ay ilk defa klomen kullandm catlatma ignesi oldum 3 yumurtam vardı 20 22 boyutlarnda adetim 3 gun gecti sabh kan verdim bakalm bebis var mı bende de :) hayirlisiİkiz üçüz dördüz... Yumurta sayısı ve ilişki süreciyle alakali biraz
Benim yumurtalarim ilk kullanimda yeterince büyümüş doktor sansin yuksek demişti gebelik için çifte sevinç oldu bize
Ben ikinci gün idrar testi yaptim cikti kani daha sonra verdim 6. HaftadaAyy ne güzel rabbim saglikla kucagina almayi nasipetsin bebislerini bende bu ay ilk defa klomen kullandm catlatma ignesi oldum 3 yumurtam vardı 20 22 boyutlarnda adetim 3 gun gecti sabh kan verdim bakalm bebis var mı bende de :) hayirlisi
Bende yaptm ama cıkmadı cok cokk hafif hayalet cizgi var sanki bakalm.yarın belli olacak insallahBen ikinci gün idrar testi yaptim cikti kani daha sonra verdim 6. Haftada
Ayy inşaallah olur yaa Rabbimbisteyen bütün herkese evlat nasip etsinBende yaptm ama cıkmadı cok cokk hafif hayalet cizgi var sanki bakalm.yarın belli olacak insallah
Amin aminn insallah cnm sende korkma doktorlar herseyi söyler sen icini ferah tut hep olumlu düsünAyy inşaallah olur yaa Rabbimbisteyen bütün herkese evlat nasip etsin
Sogol canim o ihtimalleri söyledi ama beni benden aldı ikiz fikrine alisamadan onları kaybetme korkusu sardi beni ne onlara gönül rahatligiyla sevinebildim nede onlardan olma korkusunu yenebildimAmin aminn insallah cnm sende korkma doktorlar herseyi söyler sen icini ferah tut hep olumlu düsün
İnsallah rabbimin izni ile göreceksinSogol canim o ihtimalleri söyledi ama beni benden aldı ikiz fikrine alisamadan onları kaybetme korkusu sardi beni ne onlara gönül rahatligiyla sevinebildim nede onlardan olma korkusunu yenebildim
Bakalim cartesi kontrolüm var inşaallah bebeklerimi saglikli bir şekilde yeniden gorebilirim